40-годишната Ева Херцигова роди трето дете

Ева Херцигова и приятелят й Грегорио Марсиай станаха родители на трети син, съобщи представител на 40-годишната чешка манекенка.

Обратно в новината

Коментари - 40-годишната Ева Херцигова роди трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

40 годишни фръцли се таковат само в пърдялника. И остават много доволни. Това по повод на изказванията на Сисито по-долу

Изказванията на Сончето искаш да кажеш явно. Но иначе си е точно така. То след 40 предника е тотално разбит. Особено след няколко раждания.

Тука пълно с незадоволени чекиджии бе.... Вие май таковате само ако си платите или пред компа. Не я мислете Ева - тя само като свирне и едно стадо такива като вас тичат след нея с изплезени езици....

Тебе там ли те таковат?То си личи.

Е как първия и син е на 5 и е поден 2010.

Успелите жени намират много положителна енергия и в майчинството.То им дава нов чар, облагородява ги, прави ги по- стойностни.А на 40 години трето дете се гледа не само с много любов, но и с много нежност и мъдрост.Честито, Ева!

Брей, веднъж и Мери от Лондон да каже нещо нормално!

40 години е сериозна възраст. Няма никакъв проблем да се роди, обаче разликата в разбиранията на поколенията е доста сериозна, и от тази гледна точка отглеждането трудно.

Ще му наемат 19 годишна бавачка, какво по-лесно?

Като стане на 16, нали. Тогава ще бъде такъв живот, дано, дано, дано.

Мен животът ме е научИл, че като праскам без капут или ще взема, или ще дам нещо. Затова слагам по две гуми - за по-голяма сигурация.

За по сигурно слагай хлорна вар между капутите, да не премине нещо.

Хлорната вар действа на микроорганизмите, но не и на сперматозоидите. Но не това е важното. Лошото е , че когато имахме СИВ и Варшавски договор, тези чехкинчета ги чукахме ние българите по плажовете на черноморското ни крайбрежие.

Трябваше да го роди права - така докато бебето падне до долу, вече ще се е научило да ходи :) И преди да ме обвините за нещо трябва да уточня, че аз впечатлен от дългите и крака :)

Аман от късокраки завистнички в този раздел :)

kokobrais

Ева имаше една страхотна черно-бяла фотосесия как голичка халва спагети ... беше великолепна:-) :-) :-) :-)

Честито! Пропуснал съм първите две, честито и за тях!

Матрияла е добър, значи ще станат хубави момци.

Не бях я виждал отдавна... много остаряла ейййй... лоша работа...

Ами така е с всички ни.

Моето момче, предполагам че си момче, защото ако беше мъж едва ли щеше да пишеш глупости, да те светна, че жената е най-активна в сексуално отношение между 30-45, това са годините в които имаш най-силно сексуално желание и стигаш до оргазъм всеки път, който е мираж за много момичета и жени в млада възраст, говоря като цяло, разбира се че има и изключения. Така че един ден като имаш жена и тя мине 40, ако ти не си вършиш работата друг ще ти я върши, а ти като минеш 40 и нагоре може вече да не можеш и да я задоволяваш, така че хич не си й мисли, че някоя 20 годишна ще умира да си ляга с теб, освен ако не й плащаш, но това е друга тема.Вие също остарявате, драги, но разликата е че при вас и половата мощ намалява с възрастта, така че давай докато си млад, че после за нищо няма да ставаш нито за млади, нито за стари. Аман от загубеняци с елементарно мислене!

Не се хаби. Ако е някой дребосък, на който не му разбира главата, няма да разбере и теб. А ако е някой трол, просто му правиш кефа.

Май сме незадоволени и нервни?

Каза доктор Охболи: давай още го заври ... :))

Сонче ма, нещо много си се газирала! Да не страдаш от НДК синдром? Намери някой да свърши работата, която не е свършена от този, който трябва да я свърши и се успокой. Нали си написала, че все ще се намери кой да я свърши. Пояснение: синдромът НДК идва от НеДоКлец.

Bravo, Sonia. Taka e...

Е, то сега има всякакви методи. Щом и Азис се направи на мъж с една операция. Така че, това с остаряването, малко е относително. Пък и не важи за всички. Някои и на 90 са активни. Пък ти не ми разправяй, че се избиваме за 45 годишните, защото били сексуално активни.

То и да се избивате, и да не се избивате - файда няма, когато работите не стават:))

До Хаха, аз все още съм само на 30, но мога да ти кажа, че едва ли и ти като минеш 45 и за теб ще се избиват 20 годишни момичета, освен ако не си богат, но пак ще си знаеш, че ще са с теб заради парите, а другата работа ще я върши младият любовник. Соня много се е разпалила, но донякъде е права, твоята жена като мине 40 ще я оставиш ли, всяка възраст си има плюсовете и минусите, наистина сексът за жената в зряла възраст е много по-добър, а относно мъжете е индивидуално, но нека не се лъжем, не може да сравниш един 25-30 с 45-50, колокото и да се напъва няма вече тази енергия и ако жената е по-сексуална и не й стига ще си го потърси навън, предполгам, че това е имала предвид Сончето. Според мен много е важно как изглеждаш, аз съм омъжена, но често ми се случва да ме свалят по-млади мъже, защото изглеждам добре и годините не ми личат, така че по-важното е как изглежда човек и как се чувства, а не на колко години е, защото много често виждам млади момичета, които изглеждат зле и във фигура и в лице, състарени преждевременно. Общо взето нямаш ли добър ген е лошо, а и всяка възраст е красива, стига разбира се жената да е запазила очарованието и формите си, пак ще е красива, дори и вече с появилите се бръчки. Младостта е най-хубавото нещо, но човек трябва да остарява с достойнство и да се приема във всяка възраст като се старае винаги да изглежда добре. А за кака Ева, просто си е парче отвсякъде, ами Моника Белучи - на 48 все още е шеметно красива, така че стига сте обиждали жените в зряла възраст, че кой знае вие как изглеждате и ще изглеждате на тези години.

Леле, мъжка майка! Да са й живи и здрави, и да я слушат и тримата :D Ако ли не, татко им да им дърпа ушите :P

ОТ ВЧЕРА ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА КОМПЛЕКСИРАН НАРОД, КОЙ ЛИ НЕ ОПЛЮХТЕ: ЛОРА, МИЯ..............НА ХОРАТА ИМ СЕ СЛУЧВАТ ХУБАВИ НЕЩА ЗАРАДВАЙТЕ ИМ СЕ МОЖЕ И НА ВАС НЕЩО ХУБАВО ДА СЕ СЛУЧИ!

А те рсдват ли се на нас

Може и да се зарадват, ако ви открият на картата:))

На кой нормален мъж му се прави секс с 40 годишни?

абе ако ти падне кака ева, едва ли ще му мислиш, глупако !

Аве пишлеме - не ти ли идва на ум, че доста бързо и ти ще станеш на 40

Ехехе, келеш. Каките на 40 са си екстра, и се раздават, и знаят разни неща. Бягай сега да си дописваш домашните.

Ева изглежда добре, но я се огледай какви 40 годишни има наоколо. Не ми се прави секс с такива, да не описвам подробни качества.

Само да ти кажа, че като станеш на 40 и ти ще си старец за 20 годишните момичета и определено едва ли ще са с теб заради хубавите ти очи, ако ме разбираш.

Те и сега 20 годишните не търсят хубави очи, а само пари.

Обзалагам се, че ти самият си над 40 годишен и вече те тресе студа при мисълта за смъртта..:))

И сега веднага да започнат коментарите, че "баба" е родила и други подобни

ами то селяните нямат краи...

Само едно не разбирам. Как е родила 2010 за първи път, а сина и е на 5 години. Някой да ми обясни ;-)

През 2007 е роден първият и син. Редакторите в Дир-а май са проспали математиката в училището...

Ми родила го е 2-годишен; кво толкоз трудно за разбиране има

Има тъпи селянки дето си мислят и че след 30 било късно за раждане щото в тяхното село всички раждали най-често под 20 годишна възраст. Въобще простотията в наше време е много разпространена

Ами, то и в селата едно време са си раждали жените докато могат, не виждам причина селялинът да получава културологичен шок :)

И в кое село живеят тези "тъпи селянки"? нещо тези схващания за възрастта и ражданията си си ги изсмукал от пръстите, за да обвиниш "някакви тъпи селанки " в нещо, после да го отречеш , да ни поучиш- и изобщо да се изкажеш- барабар Петко с мъжете, макар че явно няма много мисъл в теб.

В един форум го четох - една такава питаше другите жени във форума - можело ли да роди след 30 годишна възраст?!?!?! Не можах да повярвам просто - казвам селянка, защото не мога да си обясня в каква изолация трябва да живее човек, че да е толкова заблуден

НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ НЕ СЕ РАЖДА ЕВАААА

На коя се ражда - на 22 обикновено излизаш от университет - нямаш пари нямаш работа, нямаш стаж, жилище - да продължавам ли - да вярно е че по -простите не ги мислят тези неща и забременяват от първия срещнат, но не всички са като тях

то па на ч0 много имаш нещо. в днешно време е такава мизерия, какво очаквате да сте си купили къща и кола и да имате спестени 50 хиляди лева ли до ч0 годишна възраст? най-много и зъби да нямате! аз съм на з7 и още не съм раждала и искрено съжалявам, че все отлагах. разбира се ако се случи да родиш на ч0-хубаво, но не го описвайте като по-добрия вариaнт!!!

защо бе, кобило, ако можеш обясни?

Може да е странно на 40 да родиш за пръв път, но трето дете на колко години мислиш, че е нормално да се роди? Да, знаем как е при вас у факултето :)

при тях на 35 са баби.

Голям праз, като е родила.