Спипаха Бен Афлек на среща с бавачката на децата му

Бен Афлек отрича да е имал афера с бившата бавачка на децата му, но папараци снимаха как тя му идва на гости посреднощ в дома му в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха Бен Афлек на среща с бавачката на децата му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

класика, и Бен като бат Арни хванал нещо от домашния персонал, само че по-хубава от оная мексиканка на Арни е хванал... може и да не е с крака до сливиците както плюят някои но иначе добре изглежда, айде сега... омръзнала му е Дженифър и това е

коя чука Бен !

Да не мислите, че на човека често му се удава да чукне нещо свежо? Аз в офиса съм си добре, млади колежки бол, кандидатки за бърза слава, както се изразява един по-възрастен колега-зевзек.

С две думи - клюкарски малоумия! Каквато и да е истината - тя не е за вас (нас), а е нещо много лично, и всякакви опити да бъде "популяризирана" излизат като някакви смешни малоумни догадки на някой си...

Ах ти палавнико ..

Слаб му е ангелът !

Мъж като него за която и да се ожени си остава все същия... Честито на Джей Ло, че се размина с него!

на бавачката в гугъл/изображения/, не само,че е грозна ами няма и крака,тая направо стъпва със задника си !Тоя Бен се оказа доста несериозен мъж!Като актьор е супер.

Разбирам го. Жена му прилича на травестит,а бавачката е малка ,сладка и секси.

Явно Не си от най-снажните мъже

Ти сигурно си някоя дръглива патица с номер на обувките като воя 42 -ри. Мацката е бомба.

А тая въпросната бавачка е толкова нелициприятно късокрако джудже, че чак да му се чудиш на Афлек..Боже , боже...

Мърло, мърлоооо... свириш на влака да се отбива... Вероятно си видяла същата замазана снимка като всички, ама пишеш все едно си седяла с нея 10 години на един чин... Само да те светна, че Бен Афлек е доста висок, близо 2 метра и е нормално да е доста по-висок от нея, без тя да е 'жуже...

видях много снимки в интернета. и на мен не ми харесва. разтарси се малко. момичето е доста тратлесто и постно... и елин нордегрен е била детегледачка на прятел на тигер воодс, ама за нея не мога да кажа, че е тратлеста и остна... нали... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе трътка си е , ти пък кво се впрегна, все едно за тебе говорят!На снимчицата с белия потник и сините дънчици, толкова ясно и лъсват дефектите, че мърлата си е много права.

Вярно, по-ниска, по грозна и по-дебела... но чуждааа

Красива, русокоса, 28-годишна... Тая Дженифър трябва да е мръднала... Тя мис Америка ли търси или детегледачка?! Големият бос веднъж реши, че ми трябва асистентка. Не че ми трябваше, ама той казва аз правя, така съм се насадил... Накрая на месеца пък той плаща, а аз взимам, общо взето доволно. Та пускам аз обява, ама понеже не съм го правил и не изисквам снимка. И първата, която дойде беше като от корица на списание. Не само, че не я наех даже не я слушах какво приказва... Да вземеш такова "нещо" е като сам да си сложиш 2-3 таралежа в гащите... Избрах си една леля 50+ и всички сме доволни...

Очевидно си умен мъж, което обаче е рядкост по нашите географски ширини. Да ме извиняват братята по перо тук... (присъстващите винаги са изключение).

Трябва ли да е "мръднал" човек, за да мисли, че половинката му ще се съобразява с брачната клетва? Не може да се вини съпругата за изборът на съпруга й. На това му се казва криза на средната възраст. Среща се и при жените и при мъжете.

А не можа ли да си вземеш асистент, а не по този начин да дискриминираш жените?

Много правилно си постъпил , моя мъж така си беше харесал една секретарка и точно заради външния и вид я назначи , води ме в Париж и на сред Шанзелизе ми говори колко била умна и ...красива, като се върнахме в София си имахме разговор на високо равнище , поставих ребром въпроса - или аз и детето или да върви на майната си с хубавата и умна секретарка , избра нас и я уволни , обаче според мен беше по-лесно защото мацката не беше хлътнала по него и той не беше богат иначе много вероятно да се бяхме развели като много други.

Колкото и да го пазиш и дебнеш, тръгне ли да се заплесва по умни и красиви все някой ден ще съгреши. Е, може и да не се разведе, но със сигурност ще хване любовница. На една моя позната мъжът и по същия начин си беше назначил умна и секси секретарка, жена му го натисна да я смени с жена над 50-те, той го направи. След 15 години се разбра, че издържа и бившата умна и секси секретарка и детето и от него, което беше направил и признал 3 години след уволнението и.

Самуил?! Дали пък не е Самюъл?

и си нямат спирачка в гащите. Джен трябваше яко да му го върне с добре сложените градинари и водопроводчици.

Браво, много хубава статия. много ми хареса подарака с бутилката на бавачката на 3те деца на бен афлек и на жена му. и аз сам работила като бавачка но на доста по големи деца в банкя и другите села. някои от нямаха много коса по тиквите си. това хубаво ли е или не е хубаво? била сам бавачка и в перник на едно русо остато момиче което с моя помош стана ондусман. Ама тя дали е още дествена или нее дествена. След това ме бутнаха да бавя в едни сараи едно дете , кадето говореше предимно на майчени езици. то много обичаше права и свободи... и се возеще на летящи чинии ама аз понеже имах ареофобиа поварнах върху брадата му и ме оволниха... Но напреднах много в професиата. понеже ме наеха в една друга страна да бавя едно нисичко момченце с рядка русосива косица което играеше на война с всички. то постояно се путеше, путеше. направо като някои изпутин от работа човек. Путенето вредно ли е или не е вредно? Браво, много съм доволна от творчески си път. Чодесно

Един некоректен вапрос мое ли а ви отперем? Имате ли нещо опщо с лицето "Gein", което се подвизава във форумо или сте просто "Истенската Мария/Мери", позната ни от други стилово сходни дописки? Претполагам хейтовете са че ме нападнат с карате... :)

Предполагам, че минусите са заради политическия привкус, но мен този образ (не знам пола) абсолютно ме кефи! Очевадно е истинската Мери.

За да си остроумен трябва да си интелигентен.Тогава може да си позволиш и да си хаплив, язвителен, смешен, но няма да простееш.Подобен словесен бълвоч по скоро отвращава, отколкото поражда това, което по долу някой изключително неправилно е определил като сатира.Ноо, какъвто драскачът, такива му и почитателите.

Груб селски прякор, та чак вулгарен (малко като мен). Изказвания от типа "последна инстанция" (като мен). Употреба на обидни определения (малко като мен). Доста си приличаме, байно! Тогава как така се разминахме диаметрално в оценката си за един пост във форума? Дали не е, защото всеки си има мнение? Предполагам, че и ти, като мене, не обичаш някой да ти натрапва своето...

Не се нахойвай толкова, че ще вземеш да се изхвърлиш.

Днес е моят щастлив ден- и Мери се появи и моето щастие е пълно....Умирам си от смях с твоите "писанки", човече...Поздравления!

Тоя написал това, онзи - онова.... И аз тогава да напиша - Афлек на мен ми е гадже, защото съм му приятел във Фейса и веднъж ми благодари за казаните от мен добри думи...

Класика!

Много слаб актьор / като режисьор е по-добър/. Винаги се учудвам, когато играе в някой нов филм.

Бен, разширява кръга на приятелките си, какво толкова

Е дайте да я видим тази снимка

Потърси на Интернет за "Ben Affleck's ex-nanny secret encounter"...

''...и на тях 28-годишната русокоса красавица Кристин Озуниян пристига пред дома на 42-годишния актьор'' И с къв акъл жена му се е навила да вземат такава бавачка? Ами тя да си беше наела тогава градинар като негъра от реклама на ''Олд Спайс'' :)))

A а, негърът е жесток в тази реклама и играе с голямо чувство за хумор!

аз съм на кон.

Наела я е да се грижи за децата, а не за съпруга и, но има мъже като Бен, които никога не могат да пораснат. Сега бавачката ще се погрижи да измъкне колкото може от парите на Бен- знае как,използвайки неговите страсти...

Не, точно такива обгрижвани и гледани момченца изведнъж след 50-те се превръщат в "татенца", хващат си някоя малолетна златотърсачка и си вярват, че са открили истинската любов. Другите любови не ги помнят, щото са пред Алцхаймер.

Да, и аз си задавам същия въпрос всеки път при поредната холивудска бавашка сага. Само изключително несъобразителна и плиткоумна жена може да одобри бавачка, в която има и минимален секс потенциал. Мъжете мамят тъпите жени с по-малко угризения. В случая дори могат да решат, че жена им е либерална и лично им е доставила момиче на повикване....