Бен Афлек бил влюбен в Марго Роби

42-годишният Бен Афлек е влюбен в звездата от "Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби, пишат американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Бен Афлек бил влюбен в Марго Роби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е красива! Но още като изгря, на някои от снимките е на 23, ми направи впечатление, че има зрялото и женствено излъчване на 30-35годишна жена. На 23 мен ме бъркаха с ученичка и бях дечко в лицето. А днешното младо поколение, поне в БГ,а явно и на запад са мутанти. Изглеждат по-големи от годините си. Иначе е много секси мацка. Нормален мъж едва ли може да й устои. Колкото до развода на Афлек - случва се. Всеки, когато прави своя избор за партньор в живота е убеден, че това е човека за него. Никой на сватбата не си мисли за бъдещ развод. Но 50 % от браковете завършват с развод. Причината не е само трети човек. Какво остава за Холивуд.

Точно така излиза- колкото и добра съпруга/майка да си нямаш никаква гаранция, че мъжът ти няма да те зареже заради такова бонбонче. Затова хубаво мислете преди да родите 100 деца, дали наистина ги искате, или само ще ги използвате, за да вържете някой ;)

и аз съм влюбен

Честно казано и на мен ми харесва ужасно много, толкова много сексапил излъчва и ако бях мъж и аз щях да съм влюбен в нея.

А какво си Тери, кученце териер ли си?

Не, транссексуален съм.

Еееее, причината за развода си я бива! Няма спор - красива е!

Страшно е красива, направо съм очарована! Не я знаех досега.

Голям глупак е, като повечето мъже. Дженифър е стабилна жена, а тази е златотърсачка. Да не говорим, че му е родила 3 деца. Дори само за това е достойна за уважение. Не са много жените, които с охота ще се напънат да преживеят 3 бременности и раждания, а после и гледане. Явно е доста плодовита, като се има предвид, че е раждала на 34, 37 и 40. Едва ли е ин витро, щеше да има близнаци поне 1 път. После кой казва, че жените не можели да раждат след 30 или до 35 и край. Да бе да....и колко още жени има като нея. Браво на тях!

Естествено, че е така. Скоро бях чела подобни коментари и ги споделям напълно. Не може да се обобщава след коя възраст жените вече не могат да раждат. Има жени фертилни на 50 години, а други в менопауза на 40 години. Важен е гена, начинът на живот и емоционалната зрялост на индивида за неговото здраве.

хахахах къде тръгна от това, че едната е златотърсачка /сигурно се познавате много добре щом го казваш/ а другата била стабиУна... та стигна как жените били плодовити и на стари години.... май си пишеш ей така без нищо общо със статията....

Признавам си, че се отклоних от темата. Имаше подобна статия наскоро с вечния спор може ли да се ражда след 35 или не. Както и да е, жена, която е родила три деца заслужава уважение и признателност. А не да хукнеш след първата руса фуста. Имате ли представа какво е да си бременна, да родиш и да полагаш денонощни грижи за едно, камо ли за 3 деца. Ако един мъж трябва да премине през такова изпитание - ще се гръмне. Така че по темата, като имаш деца не си волна пеперуда. Има жени за забавление, има жени и за семейство. Но все пък мъжа трябва да мисли с горната глава.

Маргото е средностатистическо русо канарче от Запада. Такива , като нея, там има много, особено в Скандинавия. Явно, обаче е, че може да изработва мъжете наокол и е пробила в киното. Но все пак не е нещо особено.

Красива е до жестокост. Знае го. И не спира да го играе пред всеки, който е готов да гледа представлението. Много мъже (навярно и жени) са се удавили в тези сини океани... бълбук-бълбук-бълбук....

Всъщност е от далечния изток :-)

Златка Райкова в холивудски вариант.Даже нашта Златка , защото си е наша по ми харесва!

Това Марго е супер безлично като актриса. Поредната кифла на Холивуд, която ще играе до края на кариерата си роли само на мръсници. Което по принцип не е актьорска игра, а си е основно социално предопределение за женските на висшите примати (какъвто е и човешкия вид) още от преди 7-9 милиона години та чак и до сега!

Твърде философски поглед. Верен, ако не беше толкова важно, значението на парите и мъжкият нагон, в съвременният свят. Ще души покрай тази, докато не дойде да си партнира с Габриела Уайлд или някоя друга млада кошута. Както и да е ...

и Какъв трябва да е извода - че колкото и любяща майка и съпруга да си, винаги може да с епояви една 25 годишна, руса с цици до сливицте и край на всичко.

Не са до сливиците. Естествени са и дори не са големи, но тая мацка лъха на секс от километри. Дано и на живо да има същото излъчване.

Да, това е изводът! С уточнението, че това се случва на богатите и известните. Никоя красива жена на 25 няма да се хване с мъж 17 години по-стар от нея за "голата" любов.

брейййй това, че никоя 25 годишна няма по любов да е с някой на 42 от къде го измисли... мажете около 40-те са най-стойностни....

То и аз като видях как си разтваряше крачетата във "Вълка" и си вееше котето пред Леонардо, и на мене ми потече лигата.

Оня ден беше в Дженифър Лопес, утре в кой ще бъде?

В мен. Отдавна го чакам. Не е като да не е идвал в България. Някой ден пак ще се излъже да отскочи насам. Can't wait.

Нищо друго освен: Have a nice thrill! Shake him till death! :)

Най-успешната връзка на Бен Афлек беше с Мат Деймън!

Абе то и аз съм влюбен в нея, ама...

Щом може да се влюбва. Какво има да го мислим Бен? Момата е арна, Бен е хубавец, нормално е.

dsco@

Проблемът се нарича "one time with black and you'll never go back". Та Маргото след Уйл Смит е загубена за каузата.

Да,но моят комшия за такива направо казва,че са "not aloud to go back"...

Като млад горе-долу ставаше, но вече и пластичните операции не му помагат.

Много ме интересуват бенавлек и тая с извадените цици.

Как може да си пишеш ник с прякора на издирван убиец.Май ще трябва да изпратя полиция да те провери.

Дир, отново сте с грешки. На снимка 16 не е Марго Роби, а Мили Макинтош. Редакторите ви отново в дълбока летаргия - въобще не се проверява информацията, която пускате. Карате на късмет...Не говори това добре за вас.

Ние ще се забавлявамеееее

Абе то и аз съм влюбен в Маргото ама моята Седефка ме излекува с горещия тиган по главата...

държа си на русата Златкаааа

Тази "жълта" глупост вече се опровега от Австралийски изотчник. Преди да пишете клюкарски измислици, проверявайте си източниците. Потвърдено е,че това не е вярно.

И кой очакваш да потвърди, като още не са се развели;)))

Аз (40г.) и синът ми (15г.) сме влюбени в Чейси Лейн. Помощ! Какво да парвим?

Ти си !

изглупя казвам го от собствен опит...ще си тарси гарнар ама ще да е касно.....

Това си е може би най доброто за момента,без конкуренция!

Е хубава си е Маргото,което си е истина,истина си е

... къде е цялата драма мика?

Така си е. За разлика от него.