Боб Дилън издаде първия си от 8 години насам албум

Сп. "Ролинг стоун" определя албума като "абсолютна класика", а Би Би Си - като "шедьовър"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нито дума за песента за убийството на Кенеди в тези ласкави рецензии? Боб говори за 'убийци' на Кенеди в множествено число!

Не съм му фен, но това което прави е възхитително, и то на този възраст. Ето как младите музиканти у нас могат да се поучат от дядо си и да почнат да творят авторска музика и престанат с тия кавъри и трибюти. Като отида в някой клуб и чуя как доста добри музиканти свирят кавъри на отживелици от сорта на Смока на Пърпъл ми идва да повърна.

Нобелов лауреат за литература. Не си спомням много негови романи, ама сигурно щото не съм американец. Иначе да голям е, но не точно в литературата.Аз ако бях на него щях да я върна тая награда.

Вероятно и той не беше сигурен дали я заслужава- нали се кри известно време ... Но не се изпуска близо милион... А Ричи нека се поти по концерти...Той не пожела да влезе в Залата на славата - затова го свирят и правят кавъри. И ще!

Поезията също е литература, и неговата е явление. Е, като напишеш нещо голямо като него ще бъдеш на мщсто като неговото :)

Не я получава за поезия.Наградата бе формулирана твърде сложно-,, нов поетичен израз в рамките на голямата американска песенна традиция,,.