Ромина в топ форма година след бременността

Мис България 2010 Ромина Андонова се появи за първи път на модния подиум, след като миналата година стана майка.

Обратно в новината

Коментари - Ромина в топ форма година след бременността | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък бях в перфектна форма дори по време на бременността. Три седмици след раждането на сина ми имах изпит в университета. Изпитващите от комисията, които не ме познаваха, доста се ококориха, когато доцентите ми ми изказаха благоположелания за детето. Мама беше, по всеобщо мнение, най-хубавата учителка в техникума, в който преподаваше, и не я отличаваха дълги години от порасналите вече ученички, въпреки че има три деца. Така че, всичко е въпрос на гени и душевен комфорт. Ромина е ОК, но не е изключение. И не виждам защо трябва да се посвещава статия на някой за това, че не е безформен.

И аз имах перфектна форма по време на бременността. А мама беше пораснала ученичка. Потвърждавам, всичко си е ген! Защо толкова пишат за известните, като те също са хора - дишат като нас, хранят се, за да живеят и раждат деца? Пишете само за хора, които всеки ги знае! Трябва да се пише за комшийката, за продавачката на цигари и чистачката от Поповци! Редактори, следващата статия трябва да бъде за перфектната Мария!

Никога не съм я харесвала , грозна е , но пък се е постегнала в тяло, иначе в лице е отврат има много големи прасци и широки глезени, изобщо не седи нежно и женствено

Аз пък я намирам много готина... Само сандалите не ми харесват :)

Готина е,мен ме кефи.

Абеее, женените и раждалите не представляват никакъв сексуален интерес за мен. Не ме възбуждат тези категории.

о, не край...сега кво ше правим нз

Нищо не можеш да направиш, песента ти е изпята, квото било било. Ще трябва да се задоволиш само с мъжлето си.

Деси по-долу много добре ти го е казала, но нямаш толкова мозък, за да разбереш интелекта и иронията.

някъв селяк не го били възбуждали раждали жени и държи да ни осведоми..божеееее

не знам коя е тази ромина, но дай боже всички така да сме след раждане. И според мен си е до ген, но най важно е децата да са здрави

с пари всичко се постига, хубава е, българките са хубави жени, но без пари не става

И без пари може да си красив ,а тя не е от най....красотата е даденост,мюникоя пластика не може да те направи естествено красив

Година малко ли е .. това си епоха направо.. Жизел го прави това за месец.. да бе , забравих тя е Топ Модел..

Много важно

В първия момент си помислих, че става дума за Ромина Пауър, бившата половинка на Ал Бано.....Пфу-пфу-пфу, уф, че се уплаших.

Не мога да си обясня защо, но ми е доста антипатична, малко изкуствена ми се струва ...

Абе няма как да е в топ форма. След като родят, женското тяло изгубва енергичните си форми и свежестта на кожата. А и това, че вече са дали своето им придава качество на ... изхабени.

Към Арманито : Вие очевидно сте перфектен и изключително компетентен по женските въпроси след бременността.....а как точно се възстановихте след раждането на тези умни мисли, получихте ли нови гънки в мозъка, че двете, които имате вероятно се чувстват самотни

Браво, Деси! Посмях се от сърце, много интелигентен и духовит коментар. Имате прекрасно чувство за хумор.

Ох, и аз още се веселя с коментара на Деси.....

Секси??? Аз не виждам нищо секси в тялото и ,нито гърди,нито дупе,нито лице!Преди беше по-добре!

ама вие да не си мислите ,че тя си гледа детето?!защо да не е в тази форма,ако е една обикновенна жена да и дидя формата тогава.те още като родят хилади операциииии то на корем,то на крака,то на ръцеее.възхищавайте се на обикновенните жени които с 300 лева си отглеждат децата,кито се лишават от толкова много неща ,за да има за децата им.какво ми се възхищавате на тия....някои им гледа децата,някой им пере,някой им чести а те какво ли правят през това време. АЗ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА ОБИКНОВЕННИТЕ МАЙКИ,ЗАЩОТО ВИЖДАМ В ТЯХ ОБРЪЗЪТ НА БОГОРОДИЦА.а в тия нещастни създания.....нищо....празнотаааааааа

Всичките ми познати след раждането изглеждат в пъти по-добре от нея и сами си гледат дечицата!Така че всичко е до ген!Николета Лозанова изглеждаше в пъти по-добре от Румина само 3 месеца след раждането,а тя на подиума година след раждане изглежда си съвсем нормална!

Ромина е най-хубавата,чаровна и умна мис България избирана до момента:-))

Според мен най-красивата мис е Теодора Бургазлиева. "Беше" невероятно красиво момиче. Казвам "беше", защото скоро гледах нейни снимки и си е правила може би ботокс или др. ,но не ми хареса. Направо се е загрозила. Жалко, защото беше изключително красиво момиче, когато беше естествена.

Пардон, До ЕВа

Хубава?Чаровна? Умна? Хахаха!Добтр че има такива коментари,та да се посмеем от сърце!

Ева, много ми е странно, обаче напълно споделям мнението ти. За мен е най-хубавата... за интелект и други неща - не я познавам, но е на светлинни години от Тоца, което ми е напълно достатъчно. Просто ми харесва лицето й адски много, не значи, че са грозни другите/изключае Тоца/. Красотата е субективно нещо, хехе

На мен не ми харесва въобще, въпрос на вкус. Не натрапвай твоя!

АУЧ, тая мацка няма Никакво дупе - УЖАС!

Аз също мисля, че опира повече до ген. Аз си върнах предишната форма след бременността, да не говорим, че имах само един корем. Но не мога да кажа същото за някои познати. Преди да родят повечето поддържаха прилична форма с диети. След като родиха станаха двойни, някои се опитаха да ги свалят бързо и провиснаха, което е още по-грозно. Другите след като родиха второ пък вече съвсем заприличаха на лелки. Няма какво да се лъжем малко жени успяват да си върнат формата след раждане. Изискват се много усилия, лишения, глад и спорт за да станеш стройна, ако си склонна към пълнеене. Не всяка жена е толкова издръжлива и упорита да промени изцяло режима и начина си на живот. А когато имаш ген е лесно, килограмите ги връщаш, отпуснатото тяло се оправя със спорт, но поддръжката е лесна.

Ама вие се събличате , за да се показвате една на друга колко сте провиснали и колко сте станали двойни!? Ужас!

Не, представи се, не сме обратни да се събличаме и да се гледаме. Като отидеш на плаж с твои познати или приятели много добре виждаш кой как изглежда. Не е нужно да ти дефилира чисто гол. Между другото като съм на море почти не мога да видя добре изглеждаща във фигурата жена, дори и вече с пораснали деца. Чака пак ще се повторя, но генът си е ген.

Меги, не остана тема в която да не се хвалиш. Хахаха. От всички ти си най! Айде спри се,че ставаш смешна.

Тя е младо момиче, така че няма причина да не е в перфектна форма. Но без усилия, балансирано хранене и умерен спорт, няма как да стане..и разбира се гена е от значение..Поне при мен така стоят нещата!!! Желая й здраве и късмет!!

От факултето ли иде таз'? Много мургава нещо...

Нормално 1 година след раждането да си отслабнал.Не виждам да е по-различна от преди!А и перфектна форма казваме на стегнато тяло,а тя е слаба но отпусната!!!

Отпусната? Моля? Пич, гроздето е кисело май?

Виж телата на Биляна Йотовска и Веси Попова и те са слаби,но не и отпуснати!Да не говорим,че Адряна Лима,Жизел и мн. други от ангелите влизат във форма само 2,3 месеца след раждане!Никой не е длъжен да те харесва ,нито да се занимава с проблемите ти миличка,така че ни занимавай с кисело грозде!

Браво! Много добре изглежда! Генът си е ген, ако го нямаш просто няма как да изглеждаш така 1 година, пък и изобщо след раждането. Повечето жени след като родят никога вече не си връщат предишната форма. Така че, поздравления!

АБЕ СЛАД 40 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ КАКЪКВТО И ДА Е ГЕНА ВСЕ ЩЕ НАДЕБЕЛЕЕ

Не си права, майка ми е на 60 и все още си е слаба. Надебеляват жени, които имат хормонални или онкологични заболявания. Да ни пази Господ, но отключат ли се и най-добрият метаболизъм се обърква. Ако обаче си здрава ще си запазиш килограмите през годините.

Надебеляват жени, които не се хранят правилно. До време генът компенсира, после вече започва да издиша и тестаците и захарта си казват думата. Същото важи и за болните - просто организмът не може да компенсира боклуците, с които го тъпчем, както когато е бил здрав. Липсата на тренировки въобще не я коментирам :)

Глупости, не съди по себе си.