Петя Дикова и Солтарийски водещи на ”Детската Евровизия”

Петя Дикова и Борис Солтарийски ще водят "Детската Евровизия 2015 – национална селекция" от старта на полуфиналната фаза до самия финал.

Обратно в новината

Коментари - Петя Дикова и Солтарийски водещи на ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

питка

Петя ще е чудесна водеща, с лекота води предаването си и е високо образована

Нямам думи , няма ли по-подходящи от тези двамата , всички избягаха в чужбина кадърни останаха с връзки , нали е дъщеря на Дикофф !

Нищо ново,който и да е водещ все ще бъде оплют!Екип,който доказа,че може да подготви бг изпълнител за призово място със сигурност знае какво прави.

каква е тая петя дикова,ами тя с тоя тиган вместо лице какво ще води.тя ще плаши децата. имаше преди време една танциорка на един петко и и викаха прасето пиги. пак ли имаме ново прасе пиги по тв.уясно безумие в тая дарява.

понясям Слави, но мислех че ще е по-нормален в този детски кастинг. Но уви - пиян ли е, дрогиран ли е. Държи се непоносимо. И това с деца - ляга на диванчето по долни гащи. Ще кажете - иска да отпусне децата да не се стресират.Такова чудо само у нас може да се случи.На този фон Петя изглежда световно.

Чалгаджия и болна от словесна диария т.в. водеща. Е такава двойка не си бях представяла за водещи на детско предаване. Жалко, че БНТ предаде всичко в ръцете на лицето Трифонов, като преди това направи всичко възможно да ликвидира детската редакция - явно там нямаше далавера за Анкова и Шишманова.

щеше да се справи по добре .

Наемете си професионалисти бе. Толкова ли не ви е останал някой лев че ще измъчвате хората с тези дървета.

Петя е чаровница -много добро присъствие , ама Борис.....

Лошо, Слави, лошо... Няма да стоят добре посочените водещи точно на тази изява, ама никак... Нещата е хубаво да се гледат в реален план, а не да се насилват. То не е за сърдене, на Борис хич не му отива като водещ, а Петя иначе е като водопад, и в добрия, и в лошия смисъл, от друга страна - много се лигави, дори прекалено бих казала, и всичко става непоносимо. Искам да гледам понякога гостите й, но то не се издържа от крещенето и емоциите й.

Правите си шоу и ... бизнес на гърба на децата?! Отново изпити, комисии, отпадане, съобщения ... за да изкарате някой лев. Но това е свързано с голямо напрежение за децата. Не съм сигурна, че всички ще го издържат.

Туй Пипи не си намери място

Ай дано изберат вече някое талантливо момченце , че байгън от момиченца протеженца...

До сега беше голямо удоволствие за мен да гледам кастинга за Детска Евровизия. Децата са много талантливи, коментарите на журито точни, атмосферата забавна. Но сега с водещата Петя Дикова всичко отива по дяволите. И отсега си знам, че повече няма да го гледам.Какво да гледам как Петя се върти и клъчоти. Язък за лошият избор на Слави.

браво, браво за избора на водещите - изобщо не са с връзки прелетели на първата провеждаща се у нас евровизия- на всичко отгоре на боцето не му се разбира какво говори дори без да е пил, а такива като петя набедени невзрачни журналисти -мамини дечица в нашето бг ,с лопата да ги ринеш - сашо- диковата петя, бисерчето на катето евро,отрочето на митко пъпеша...изобщо от кадърни по-кадърни - такива ни трябват в демократична българия да ни прославят с компетентността и професионализма си - хубаво ги е избрал славчо, прецизно - все пак босът е от учиндол

Борис Солтарийски не е много добър като водещ, почти нищо не му се разбира като говори.

Не правят добра услуга на клетото пипи с това тотално натрапване във всякакви тв- проекти :))))

Петя- да! Солтарийски е малко вдървен и не стои добре като водещ.