Борисов и Рашидов хапнаха печени чушки с Де Ниро и Траволта

Холивудските звезди Робърт де Ниро и Джон Траволта, които снимат в София филма "Сезон за убийства", са били гости на премиера Бойко Борисов късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Рашидов хапнаха печени чушки с Де Ниро и Траволта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чушки, боб, фотосесия с две шкембета (друго почти не се вижда), министерски отчети за някакви бройки, рекламни филмчета за лице на име (не)Веж. Раш. (и то със субтитри на английски и нечуван интерес, проявен от световна холивудска звезда към него)... всичко това е супер за налудничав сценарий.... на Тарантино, може би (само се чудя кой кого и за какво накрая). Ама къде е културата - не я виждам тук? Моля да ме насочите - и аз съм неВеж. Благодаря за съдействието!

чудесно лошо няма.но по-важното е ,че българина няма уважение към нищо и никого. за всичко намира косур. от къде тази злоба и завис?

Вежди е известен скулптор само в Сусурлево!

То че така се прави, така се прави. Ама нашите хубусници какво са разплули шкембета на снимката. Както се вика разпищолили се. Няма ли някой PR около тях да ги стегне преди да се изтипосат така!!!

Тая злоба ще Ви унищожи. Какво лошо в това, че са вечеряли и са се снимали с известни артисти. Абе тия политици нямат ли право на живот. Стига де!!! Всичко ви бърка в задните части. Ама че простотия!!?

По времето на социализма като видехме западна лъскава кола заставахме да се снимаме до нея. На снимката виждам, че този рефлекс не е забравен от някои хора, сега управници.

Аз пък не съм се снимал. Какво натрапваш тъпите си комплеки?

да ми хапнете моята чушка нещастници - всеки ден нова герб-простотия: лихви, данъци, 5бона узаконяване на остъклен балкон, ония лапат бюреци със щатски актьори. Да ви....

+10

еее..аре стига плюхте де...така се прави, за да имаме повече проекти от холивуд за в бъдеще....

На тази снимка Вежди-ту и пожарникаря са дублирани от надуваеми кукли!

Хора без работа.

кам печените чушки не е ли имало и филии с мас? а боб сас зеле и телешки паржоли? това е било мезето, а каква е била ракията? подобава ли на даржавни маже да се даржат като герои на "биг брадер"? ако бяха частни лица излагаха само себе си, но като даржавници излагат ббалгарския народ. не на олигофренията на даржавно ниво!

при ш0 години промивки на мозаците на този народ от настоъщи и бивши комунисти не се учудвам на писаниъта останала е само злоба в хората и нищо в душата.голъмо разочарование. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ivan

Боже! Какво падение и излагация за държавата! Как може звезди от такъв ранг да се снимат с тази измет и престъпник Тиквата! Кой знае колко държавни пари са платили за да си направят тази реклама! Дано Господ да ги накаже по-скоро!

ОО ама не Борисов а те са отишли при него на гости и при СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ МУЛТАК СКУЛПТОР Рашидов. Сбъдна им се най- голямата мечта и на Траволта и на де Ниро. И престанете да спирате коментарите. Ясно е че ги следите, но поне ги пускайте

Тоя НАРЦИС пак тича снимчици да си прави. Жан Виденов много точно каза "Себични и тесногръди хора не бива да седят на толкова високи позиции". Хващам се на бас че е заповядал на НЕЗАВИСИМИТЕ журналисти да го дават по централните новини.

Ужас и резил! Бат Бойко, ами премиер си, не обикновен фен, дето тича за автограф от някоя звезда ...

Рипни Калинке да тропнем... Ама на народа не му е до светски раздувки,с предстоящите сметки за парно, ток, вода и нови новенички данък лихви данък паркинг и не дай-боже данък пенсии

А с мен кога ще се снимаш?

Кога работят?

Нашенски класически глупаци.Известните личности отстрани,а нашите тумбаци в средата

Селска чест.

ТУПАНИ

Бойко е най-смешния между четиримата, сложил е мешката отпред :)

Тюфлеци !

Това ще им остане на нашите пишман политици, да се снимат с величия. Но Де Ниро и Траволта едва ли ще запазят тия снимки за спомен. Снимката с четиримата е много смешна :) бате Бойко е станал като тюлен а веждичката прилича на клошар с костюм :)

Е то с ББ ако не се снимат, че с кого друг?! Няма ли лентички за рязане, има снимки с известни персони дошли в БГ!

Б.Б. и бай Вежди трябва да отрежат лентички на шкембетата които са пуснали!!!

А Траволта какво нещастие го сполетя, трагедията със сина му миналата година. Ама живота продължава. Човек и добре да живее, пак умира.

На цялото Мара втасала...........

Пир по време на чума

Kalin

Че Де Ниро е велик артист спор няма.Но че сме смешна държава с такива суетни политици които в името да ги щракнат с ......кво ли не правят.ББ и Вежди просто минаха всякакви граници на благоприличие и достойнство.Само излагат държавата ни.Срам ме е.

Поставяйте по-точно акцента, де! Трябваше да напишете в заглавието: "Де Ниро и Траволта се снимаха с Рашидов и Борисов!"...

Срам ме е. Нашите първи мъже разплули шкембета по стар български обичай, а културният ни министър е и разгащен, каточе ли е на четвъртък пазар. Мърлячи

Е сега разбирате ли защо никога няма да се оправим. Защото БГ министрите са дебели като слонове, тъпи като кофи и нахални като ковски мухи , а американските актьори са професионалисти та дрънкат. Веждито и Борисов са с десет години по млади от Де Ниро, а вижте на какво приличат. Впрочем и всенародният любовник Ламбо също гони стоте кила. Абе няма какво да приказваме.

Kalin

Май не си го виждал Ламбо напоследък;-)))Фиданка е;-)))а 100 кила беше заради един италиански сериал в който играеше качил;-)))ама мина бая време от тогава

Селяния и простотия на квадрат...