Ирина Шейк: Възхищавам се на Брадли, че не пие

Моделът Ирина Шейк, която се среща с актьора Брадли Купър, призна, че му се възхищава, защото не пие алкохол.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Шейк: Възхищавам се на Брадли, че не пие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я харесвам особено, но понеже постоянно подмятате за силикона в устата й, ето истината: Вярно, че устните й на моменти са чак шокиращи (особено като ги начервиса с 5 мм извън контура), обаче няма силикон. Ако не вярвате - пишете в гугъл "ирина шейк школьные фото". Детето си е било такова по рождение. Има и снимки с майка си, която има също толкова пухкава уста.

Позагледах се у школските й фотографии. Попаднах на тази статия "Секреты обаяния от Ирины Шейк". Устните на детето в пети клас са си съвсем нормални. Под статията има и коментари от разбирачи, които опровергават твърденията ви. За мен е без значение дали и колко си е гласила джуките Шейк. Остава си противна във физиономията. Като дете е била много сладка.

Верно, че по родните й земи това се равнява на супер-геройство!

поонЯден ми натрескахте минусете, оти рекох, че на таа джуриляко е отвратителен... сега нема коментар, дека да й не ренди джуките на шейковица ;) пофалила се, че си е нашла безалкохолен мажага... :))) нАрамо да си го носиш :)

Една жена винаги може да бъде спечелена, стига тя да го иска.

никога не слушайте какво ви говори жена особено рускиня :))) шейхисмаилова де

Виждали ли сте възрастна жена, която на младини си е поставила силикон в устните? Изглежда ужасно. А устните и клепят почти неуправляеми, като на кобила оная работа.

То рускинка и да вземе непиещ мъж, той след време ще се пропие.... Да не мислите, че на руските мъже им е лесно.... Те затова и пият....

Брадли Купър не игра ли ролята на снайперист? Че като я гледам тая - трябва да си сапьор - всеки момент могат да и гръмнат джуките.

Бе къде е този университет за елитни к*рви?

Тая е като пеперуда от цвят на цвят. Другата седмица ще има нов жребец, който пък няма да пуши, но като си седне на протфейла ствва 2.40...

Двама руснака си говорят на следобедна водка: -Ти знаеш ли, че в Германия е много готино? -Защо? -Ми там със ставането пиеш шампанско. После секс. После на обяд пак пиеш и после пак секс до вечерта. За вечеря пиеш още една бутилка и после пак секс. -Ти бил ли си в Германия? -Не, сестра ми беше.

защо сте сложили тази снимка. Тук е направо страшна и грозна с тези джуки.

Брадли Купър сигурно едва й стига до кръста.

Брадли-Роден: 5 януари 1975 г. (възраст 40), Филаделфия, Пенсилвания, САЩ Височина: 1,85 m Ирина-Родена: 6 януари 1986 г. (възраст 29), Еманжелинск, Русия Височина: 1,78 m

Мама я е посъветвала да не излиза с мъже, които пият....., но май е пропуснала да я посъветва и да не прекалява със силикона :)

Жено, жено какво си видяла, че считаш трезвенноста за основен плюс и добродетел на мъжа. Би трябвало други по същественни качества да те възхищават в мъжа, а това че не е алкохолик да е нещо напълно нормално.

Какво ще ги правим толкова много "красавици" : вече започна да става модно устните да не са дебели?

Така е. За нея да види човек да не смуче водка е като аз да видя извънземно.

Като, гледам снимката на тази Ирина Шейк, чудя се как мъжагата - футболист Роналдо , толкова време е натързал този дзвер!

Естествено изкуствени уста.

Като видя такова момиче, извръщам глава. Гнус!

Аз така от Роналдо.

Когато си успял и богат, примесено с първоначална естествена красота+допълнение на пластичната хирургия, е много лесно да даваш подобен безсмислен съвет....

И тази джукеста като нашите чалгаджийки и разни други пачаври.

Или ми се спи още, но чета "Брадли Купът спечелил Ирина Шейк на покер" :)

Спящата красавица! По 12 часа на ден. Браво, хвала, колко отрудена жена! Само не разбрах какъв е приносът!

Как си съкращава живота това момиче. Кога и остава време да не спи?

И тази с пренапомпани устни. Кой им внушава, че така са красиви? Излиза, че извартени хора определят критериите за красота в този свят и ги натрапват навсякъде, като опорочават подрастващото поколение с този фалш.

Спокойно можеш да разгледаш стари снимки на Ирина и да разбереш напомпани ли са и устните, вместо да пишеш глупости.

То и за не пия и не пуша, но какво от това? ;)

... трябва ли да се сещаме... че роналдо се е пропил?!?

Не се е пропил, прогледнал е...

тази наистина ли има такава огромна уста - особено горната устна? То бива помпане, но тази надмина и патиците с човката си.

само че са й естествени

Естествените са й действително плътни, но не до такава степен.Правено е нещо по тях.Освен това с възрастта се спаружват и изтъняват, а нейните стават все по пухкави и големи с годините.Скоро ще и стигнат до носа