Сашо Диков заменя Карбовски, конкурира дъщеря си

На специална пресконференция вчера, организирана от продуцентска къща "Телеман" и Нова телевизия, бе обявено новото лице на медията - Сашо Диков

Обратно в новината

Коментари - Сашо Диков заменя Карбовски, конкурира дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така нареченият журналист Са.Ди.е едно продажно недуразумение!

Този човек не се научи да говори нито правилно, нито грамотно. Разчита на брутален каруцарски език и подход към събеседника. Поредната изцепка на бедната ни родна ТВ журналистика, еднакво печална във всички ТВ...

Сашо ДикОфф или Дико СашОфф все ми е ОФФ или по-точно търнОфф,демек-гаси тИлИвизорЪ

Тоя е токова зле с нервите,че не е за екран,а за 4 километър..

Асене, върни кадъра!

Този разполага с общо 50 съществителни, нарицателни и сказуеми в речника си. Дали логото на предаването ще бъде октопод или може би трактор?

Добре са го сложили хората но нека поне непоказва сериозният си говорен дефект.Защото той води към мисълта че дефекта е и мисловен.Когато го слушам изпитвам мъчително чувство че има подранила деменция.

Платената подлога на Октопода влиза в Нова телевизия. И тя тръгва надолу :(

напълно съм съгласна с SCUBY точен и конкретен отговор на поведението на Диков

Те другите телевизии са "напълно независими" и не са подлоги на никого - ха, ха, ха ...

и те са зависими,но поне дават път на младите!този побелял изперкъл старец ще ми показва онзи свят :д

Има талантливи и инициативни в БГ,защо не организирате конкурс и да давате възможност на младите да покажат възможностите си!Унизително е да се възползвате от изхабеността и проблемите на един човек,на който вече е необходима почивка!Ползвайте останалите му способности,но не го подлагайте на излагация пред обществото,а той толкова ли е свършил,че сам не знае къде му е мястото!

Какво да очаквам от телевизията която направи от Златака-тъпото медийна звезда и смята че е много забавно да ми показва как ходи в цигански външе кенеф.

Много заеква, говори объркано, не гладко. Това ме дразни много.

С това падението на Нова е тотално. Да ми показват неуравновесен шезофреник 3 часа в събота. Проличава си каква пумиарска телевизия са.

Отпадна още една телевизия от моето дистанционно.Тоя противен тип ще беснее 3 часа в събота!!!Тия от Нова съвсем затънаха, кой ще го гледа.Тия, които"гледат" некадърната му дъщера по БиТиВи.Просто ужас!!!

Със сигурност С.Диков има какво да каже,но от лицето му лъха похабена нервна система и невъздържаност,прекалена и излишна конфликтнос !За такива хора народа казва,че е станал вече за посмешиште за съжаление!Не мисля,че точно този е добър пример за младите,пък и за всички нас!!!

името на предаването повече подхожда за обозначаване на контрацептиви...

Да Сашо не е префърцунен, не е шлифован, но не е "плъх" като много други т.н. "известни" журналисти. Винаги ако искам да разбера истината за дадено събитие в държавата пускам Канал -3. Той показваше фактите такива каквито са,без манипулации и демагогии. Всеки зрител можеше сам да си направи изводи и преценки за себе си.Сашо ,мойте уважения към теб. Бъди смел, не се огъвай пред никого. Успех и знай че много, много българи те ценят.

И той доказа,че е продажен.Няма смисъл да се гледа.

dick off

и на мен това ми хрумна

Точно. Преведено излиза нещо като "умрял хЕй". Което пък е съвсем вярно.

Ха,ха! Ми те нема защо да се конкурират.То никой не би ги гледал и двамата.Единия изкуфял нервак.Дъщерята инфантилна и елементарна..След,като дадоха екран на циганите с тъпото предаване-шатра продължават в същия дух..

е, много време му отне да измисли още една простотия.

Е как ще замени този Карбовски! Той не може на малкия му пръст да застане. Какво ще спечели Нова от тая замяна - може би залага повече на простотията, агресията и пошлото. Но това и сам Карбовски го каза. И тази телевизия няма да се гледа вече.

ДикOFF звучи като гласова команда на ... ел. уред

Това как да го преведем - п.шки вън ли? :-) Добро завъртане около името, но Сашо по-скоро би могъл да конкурира професора.

Интересно кой се подигра с него с това заглавие на предаването. Още по интересно ми е дали този кретен знае какво е "дикOFF". Сигурно не

не става , да си ходи в кабеларката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе до кога ще се натрапват едни и същи мутри, цели семейства. Сашо Диков толкова години не се научи да говори, а само "ъ-ка". Тези шефове на Нова нормални ли са? Кой ще го гледа "ъ"кащия?!

С този беден речник и липса на ниво, Сашо Диков може да се конкурира само с чалгарите по единствената тема: кой е по в опростачването на нацията. Щял да замени Карбовски: смях ... до сълзи. От друга страна сме уникални да слагаме дъртаци с "опит" там, където не им мястото.

Тоя "ъка" ужасно и изобщо не мога да го слушам.Дъщеря му Пипи и тя беше същата,но явно е минала някакъв правоговорен курс ,защото нещата са малко по добре. Като съм почнал да кажа и за Росен Петров,по добре да отиде да се леку ва това момче, а да не ме мъчи с говора си всяка неделя. Все едно е болен ог грип всеки ден и носът му е запушен.Отвратително е.

а това dickOFF по-скоро на "без мъжки полов орган" ми прилича, ама карай...

Абе Нова, мислех ви за по нормални в преценката си, но и вие залагате на просташкия сеир. Може ли да замените образования и интелигентен журналист Карбовски с този изкуфял махленски шут?

Много неприятен и нагъл старец е този.

Дъщерята е толкова бездарна, че вероятно вече ще служи за еталон по бездарност в БАН. Същата трагедия е като щерката на другата звезда - Мика Стоичкова. Ама нали е престижно детето да е у телевизията. Напълно подкрепям мненията за тихата агресия, която този човек излъчва. А в родните телевизии цари страшна проституция. За пари сменят и сменят... Сърдят се едни на други после пак са заедно. Вероятно и Господарите пак ще се върнат един ден в БТВ и ще си стискат ръцете и ще се гушкат..... Гледайте Дискавъри - там поне има какво да научите за живота. Другото ще си го набавите сами от Интернет.

Ура!Все още има здравомислещи хора.

И този физкултурник си въобрази, че е журналист. Елементарен, примитивен в разсъжденията си, зависим...До там ли стигнахме, боже...

Нова ТВ не знаят какъв трън си вкарват отзад с този психясал човек......

Не-обаятелен почти антипатичен. Излъчва непремерена агресия и неподтиснат гняв. С една дума лош избор. Дъщеря му поне няма особени претенции все още.

Бащи, дядовци, дъщери и синове, внуци и пра-внуци, шуробаджанаци през целия ни живот...

Ужас. И тази телевизия няма да се гледа вече. Канал 3 беше най -некадърната телевизия. Може да се подобри като се махне този тъпак от там. Честито на НОВА.

Тя е негова бе, къде да се махне? На теб ли да я продаде?!

идат избори!И кьораво и топаво ще бъде впрегнато да плюе Бойко и другите антикомунисти.Да сте чули Диков да каже лоша дума за Станишев,Р.Овч.,покровителя на братя Галеви?