Одобриха българското лого за Детската Евровизия

То приканва младите да откриват нови хоризонти и мечти.

Обратно в новината

Коментари - Одобриха българското лого за Детската Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е хубаво и събитието и логото! Само не мога да разбера защо по дяволите абсолютно всички музикални прояви напоследък ги набутват в тая консервена кутия - това е спортна зала и не става за концерти. След концерта на Maiden никога повече няма да стъпя там!

Много красиво лого! Поздравления за създателя му! Впечатляващо съчетани стилизирани образи на земното кълбо, на цвете, на зеница на око... Дано провеждането на конкурса бъде на същото световно ниво!

Така и не разбрах, защо ще се провежда у нас детската Е-я, след като сме втори, а не в победителя Италия?

италия се отказа от организацията тая година щот нямали достатъчно пари...

Хаха, да, България е по - богата от Италия, така излиза :))). Скоро ще има наплив на италиански имигранти към БГ.

прави сте, че ще струва пари! но това ще е добра инвестиция -ще е добра реклама за българия. / италия всеки я знае/. мисля, че е добре да се проведе у нас: името ни ще е свързано поне веднъж с положителна вест.

ама като дойдат хората с вързани очи ли ще ги развеждаш да не видят действителността каква е.

И със запушени носове

циганите отдавна ни направиха огромна" реклама", така че винаги ще сме персона нон грата - със или без реклама - пари хвърлени на вятъра в кризата е тази детска евровизия, не е по отънелия ни джоб - откъде ще намерим спонсори

Хубаво е и стойностно! Кой е авторът?Напишето му името бе серсеми!

Ей, неблагодарен народ. Защо у нас, колко пари... Ако няма културни събития - защо няма, като има - а, някой иска да се нагуши. Много е добре, че детската Евровизия ще е у нас. Това е една позитивна реклама за България. Логото е интересно. Пожелавам успех на организаторите, няма да им е лесно с такива озлобени хора.

този път ми харесва!!! /лично на мен/. но като си помисля за онова крaвешко л...о, което "изобразява" българската роза, пак ми става лошо.

Минимум 4 милиона лева ще струва на България Детската Евровизия, която Италия отказа да организира заради твърде големите разходи на гърба на данъкоплатците. В България организацията на конкурса е поета от БНТ и Слави Трифонов. Какви ще са техните хонорари няма как да разберем. Но поне разбираме защо са се самопредложили конкурса да е в България.

...какво струва на Италия някакви си 2 милиона евро, само от реклами и фанелки, ще вземе 10 пъти повече.

Колко ни струва удоволствието?

Много хубаво лого, наистина. Само не разбрах защо детската Евровизия ще се провежда у нас, при положение, че я спечели някакво италианче. Явно сме си платили.

Италианците преценяват, че е твърде скъпо да я направят там. Ние като богата и преуспяла страна, една истинска Швейцария на Балканите, веднага се предложихме да поемем разходите. Дребна работа!

Преценяват, че няма да имат голяма печалба и нямат нужда от реклама на страната. А не, че ще излязат на загуба!