Татяна Навка подарила на Дмитрий Песков часовник за $620 000

Говорителят на Владимир Путин - Дмитрий Песков, предизвика вълна от коментари, след като беше на сватбата си с часовник за $620 000 (около 37 млн. рубли).

Обратно в новината

Коментари - Татяна Навка подарила на Дмитрий Песков часовник за $620 000 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за руски идиоти. Иначе си вървят по 30 $ парчето

от три танка Армата. Ама поне върви!

Часовник с череп вещае смърт и много говори за "любовта" на булката.

да и со клатиш краката риташ ангелите хахаха

средновековна феодална империя да си подаряват руски часовници и коли като са толкова велики

Поредната подигравка с бедния руски народец...

Бетер гоце и синът му - купуват си 5-звездни хотели за стинки, защото много работят...

А самият Путин за колко милиона часовник носи ?

За да отвърне на милия жест Песков ѝ подарил Бентли. Не е странно - все пак той е в близкото обкръжение на най-могъщия човек на планетата. У нас разни певачки получават подобни подаръци за едното гуш-муш от незначителни спрямо Песков богаташчета.

Само не разбрах кой е най могъщият човек на планетата

ми права е жената ! който работи и през лятото имааа !

Абе човешката простотия и снобария не познават граници. А блядовете са спецове в това - даже диамантчета на комповете и обувките си слагат някои идиоти!

Грозен часовник само руснак може да си избере такова нещо.

Не ви ли прилича на череп?

у нас олимпийските шампиони що не могат да си позволят да правят подаръци за толкова много пари? Има някои, които едвам свързват двата края.

ова е стандарт - казал сърбина. Носи часовник за 37 милиона рубли!!! Като продължат още ма-а-лко санкциите ще стане няколко милиарда - колкото е нашият външен дълг.-

Носи такъв, какво ли е положението при титуляра?

жена му е по-красива от часовника, но дали е по-скъпа .. ?

скривайте новината, че соросовидните тролове цяла нощ ще сънуват часовници за 620 000 долара. А утре като се събудят краката им отвити, и ги ръчкат да стават да одят да тролят за жълти центове! нали тролчета соросовидни !

ЗА КАКВО ХОРАТА СИ КУПУВАТ СКЪПИ АВТОМОБИЛИ КАТО ДА РЕЧЕМ 1.2 ЛИТРА ДВИГАТЕЛ МОЖЕ ДА ТЕ ЗАКАРА ОТ А ДО Б :)

абе много зависи къде е А и къде Б.

ако А - лозенец Б - моло ТЦ! ако А - люлин Б - цех за мебели у дружба МОЖЕ! дитройт, ти що караш, батенце?

Кара каруца.У селото друго нема.Detroit го е виждал на снимка

Тук не съм много съгласен. Мощен автомобил може да те изкара от ситуация на магистралата. Със слаб, е рисковано изпреварването на тирове. Не може да направиш много ако се зададе опасност.

А и 1,2 двигател не означава задължително евтин. както и 2.0 двигател не означава задължително скъп ;)

Никога не съм разбирал тази алчност и лакомия, може би е защото не съм богат. Има уникално красиви и класни часовници за по 2-3 хиляди долара, същото е с всеки друг предмет. Не разбирам - целта е да имат нещо, което го имат само още 10 човека в света ? Що за комплекси

ЕГОТО .....ТОВА Е ПРИЧИНАТА ..... В МАЛКИЯ СВЯТ ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ОПЛАКВАХА ОТ ЛАДИТЕ И МОСКВИЧИТЕ ...

ОТ КОМПАНИЯТА КАЗАХА ЧЕ ЧАСОВНИЦИТЕ ОТ ТОЯ МОДЕЛ СА ОКОЛО 40 ... ... ИНТЕРЕСНО КОЙ Е КУПИЛ ДРУГИТЕ 39 ???:)))) .... ОПОЗИЦИОНЕРА НАВАЛНИ СТАНАЛ ПРИДВОРЕН ЧАСОВНИКАР НА КРЕМЛИН :))))

Епа един за ръката и 39 за части.

Баси грозния часовник... Не бих дал и 10 лв за него.

е, сега се видя нагледно кой е демонократ ..

Бахти кича,азиатска им работа модел за високоинтелигентни неандерталци!

Защо говорителя на Президента на Русия- единствената държава , която може да се мери със САЩ , да няма такъв часовник, след като Боко Тиквеника е Мин -председател на държава от ЕС?

Ще го обясня като за умствено ограничени. Защото официалният му доход не го позволява. Сиреч хем краде хем не го е срам да го покаже. Не е много по различно от България съгласен съм. Но това не го прави образец нали ?

По вените на българина не тече кръв, а завист и омраза. Какво толкова е станало, дал една баля пари за нищо и никаква тракалка. Тези които са я направили, и те искат хляб да ядат. Те пък ще ги дадат на някой друг и така парите се въртят от ръка в ръка. Ако за всяко преместване се плащат данъци, пак ще се отзоват в бюджета накрая. Лошото е когато в държавата нищо не се произвежда и парите отиват в бюджета на друга държава. Помислете за последното! Поне веднъж!!!

Часовник с нейния портрет

Прошляк ! Нашият " духовник " дедо кольо - ролекса каква колекция има :))))) А е само митрополит .....

Посткомунистически мошеници мазняри.

Те тава е истински православен мужик! Часовник с череп за половин милион $$$. Обикновенните мужици къпят с часовници за 1-2 долара, говорителя на путя тежкарее с такъв за 620 000. И това ако не е социална държава! PS: Нямаше ли ембарго върху западните стоки? Защо тоя не си вземе истински руски православен часовник? Защо ползва такъв от прогнилият запад със сатанински символ?

подарила, подарила - нема лошо, да докаже доход и платени данаци, ама надали

комунизма си отивааааааааа...спете спокоино....мишоци

Не знаех, че жените правят подаръци на мъжете за сватбата! Иначе няма да пада по-долу от началника - лилиПутя носи часовници за по 1 милион, най-вече Блан Паин или Патек Филип..

Абе, да ти подарят часовник с череп за сватбата.... как ти се струва?

Нагъл комунист. Дори и наистина да си изкарал парите с честен труд пак не би трябвало да демонстрираш това. Когато си обаче нагъл крадец не ти пука. Курвата била изкарала парите с много работа, дрън, дрън....

а бе вие в бг да се видите с два лева в повече в джоба веднага хотиде да се перите по места за перковци. от вас по големи няма. нали ви гледам по заведенята. няма какво да яде, но е важно всички дрехи да са с огремен надписи версаче или т. н или да паркира колата на тратоара че всички да я видим. хаахахха

съжалявам но са в криза

Може и да не е от Татяна, а да е спестявал от пирожки...

Ще изяде главите на руските "елити". И това отдавна се е превърнало в манталитет, познат като парвенющина. Руснаците са особено силни в тази насока. Впрочем същото явление го наблюдаваме и у нас, само дето мащабът е много по-скромен.

Твърде съмнително е Путин да възложи такаа задач на Инфантилен човек кйото би могъл да носи такава джаджа. Звучи като евтин жълт кьорфишек.

подобна комплексарщина се демонстрира в подобните на Русия държави, където местното население гладува докато в страни като Швейцария политиците ходят на работа с колело или градския транспорт.

в страни като русия политиците не могат да си позволят да ходят на работа с колело или пак да се омешат с тълпата защото народната любов може да ги задуши

Какво се учудвате,при всички диктатури е така.Волен ако вземе властта тука какъв часовник си мислите че ще носи?

Руски комплексари!Не стават и за чеп на буре.

Тази мания за такава показност... и то на място където има мнго хора които се нуждаят никога няма да я разбера..

Ми хора разни. Един наистина богат , интелигентен и културен човек никога не би го направил. Този е от групата на комлексираните крадци.

И защо да не го направи? 1во - партито си е неговата свадба, т.е. там случайни хора няма; 2ро - спортистите (особено олимпийските и световни шампиони, каквато е съпругата му, и то нееднократно) са супер високо платени (поне в нормалния свят). Защо да не носи подарък от жена си? 3то - Роналдо, като е подарил цял остров на мениджъра си за свадбата му - комплексар ли е?