Ицо напусна Dancing Stars, дъщеря му се разплака

Поредната двойка, която напусна Dancing Stars, е тази на рапъра Ицо Хазарта и Лили. Двамата не успяха да надвият конкуренцията в лицето на Латинка Петрова и Фил и на Румен Луканов и Ралица.

Обратно в новината

Коментари - Ицо напусна Dancing Stars, дъщеря му се разплака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази вечер Луканов ще играе балет на греда и на кон с гривни, а мама Лати ще играе с обръч и топка, след което ще мята гюле! Ласкин влиза в журито, ако е трезвен и не е пропуснал спектакъл.

дарвояда и баба лати ше гледаме, ебати шемата, а николчето мамина тя едно име не каза правилно добре че мама седи с катапулта зад нея да варви напред, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък искам да попитам кога най-после ще се научат да показват резултатите от гласуването на зрителите, както показват резултатите на журито? Тогава да видим дали хората предпочитат да гледат бастуна Луканов, танцуващото сало на Люси, отчаяните напъни на Латинка или свежите муцки на Ицо. Не е танцьор, ясно е, но внасяше колорит и съм сигурна, че е получил повече гласове от Латинка. Но... конюнктура. А и като се има предвид кой е продуцент, нагласените резултати, комичната визия на водещите и журито (особено на селската пръчка Илиана) и чалгаджийският конферанс са си съвсем логични. Уви!

А тия деца някъй въобще възпитава ли ги... или само ги лигавят. По-ми се струва второто.

Ицо е момче, на което му сече акъла. Обикновено такива хора не се харесват на посредствената маса. Дъщеричката му беше много сладка, когато се разплака за баща си. Колкото до танците, мисля, че беше справедливо да излезе той, въпреки че Румен Луканов в никакъв случай не е по-добър. Просто се усмихва повече.

Какво плачете за тоя тъпигъоз хазарта. Нито може да танцува ,нито има адекватно поведение на сцената и с партнъорката си. ИЦО НЕ СТАВАШ БЕ ГЛУПАКО ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ

А ти за кво ставаш бе, пич?

А това дърво Румен ли става, бе ......? Не мога да падна на твоето ниво и да употребя думата, която ми се иска. Та да си минем на думата - Латинка и Румен като са с едни умения и танцуват, та чак ти радват душата. Аз се срамувам от техните танци, а те неееееее.......

Я иди си пусни Планета или турския сериал.И не се изказвай където не ти е работата.

Е не, само в България може да се прави така. Да оставят дървото луканов/нарочно с малка буква/, това на нищо не прилича. Трябва да го махнат, иначе ще изгубят много зрители. То е грозна гледка. Амин!!!

ААА,да не плаче детето,баба му Латинка другия път ще се раздаде още повече на сцената и ще го зарадва!

Жалко, останах без любимец вече.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ХОРЕОГРАФ СЪМ И УБЕДЕНО ,МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ -ИЦО ХАЗАРТА АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО БЕШЕ ИЗГОНЕН И КАЗВАМ ТОВА НА БАЗАТА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ НАБЛЮДЕНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ. В ЧИСТО ЧОВЕШКИ ПЛАН СМЯТАМ ИЦО ХАЗАРТА ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТЕН ТИП SORRY НО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ...

A случайно да сте и професионален гей? В личен план.....

Mного гейчета, беееее...е...е!? Дами, закъсАхте го!

инересно как може да си обективен като вкарваш и лично мнение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Професионалните хореографи не е нужно да крещят.В личен план, дразним се от "професионални" хореографи.Лично мнение.Sorry.

Много красиви танци,красиви тоалети,ама...Защо водещата Алекс се държи като водеща на жълто предаване?Защо си пазят кадъра Луканов?Латинка показа и доказа че възрастта не е проблем когато има желани и воля,ама стига вече.Тлъстият Люси не е приятна гледка тресейки мазнините.Има диетолози,психиатри,дебелариуми и там да търси спасение за проблема си.Ицо не е добър танцьор,но е с приятно излъчване и визия.Успех на останалите

аз също мисля, че пробутват непрекъснато "дървото" луканов, а и латинка го докарва от "стари слави".

И двойката на Ицо, и тази на Луканов, бяха по-симпатични от тази на маминка...Хайде да не си кривим душата. Тук говорят за можене. Какво можене има в тази възрастна жена, иначе добра актриса?

Очаквах да си замине Луканов, гаден тип е.

Не бива така грубо. Чак гаден не е този Луканов, малко простее, но нищо повече.

Аз бих заменила "малко" с "много", другото е вярно.

да наистина е много нагал егоист с противно излачване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На финала се очаква Ласкин, ако се случи да е трезен, да изпраска танца на победата, но в трио с бабета -тиранозавър рекс и дървото Луканов.

Ласкин е бил тавряз за последно края на миналия век!

Явно НОВА си държи на кадрите и си ги бута напред с цената на всичко. Да предпочете Луканов пред Ицо може само сляп, глух, ням, куц, сакат и с начална форма на деменция човек.

П.С. И тотално, абсолютно, съвършено ЛИШЕН ОТ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.

Абе докога ще държат тоя бабет на сцената? Ще вземе да вампиряса там или да се поболее...Стига е кършила стари кокали. Дайте път на младите. А "Луканката" кво гадже е лепнал(без сделка)- парче и половина...

Груб си и не ти прави чест! Всеки според възможностите си! Предаването НЕ Е за младите, а за онези, които са по-добри! Бъди обективен.

Вместо отговор цитирам: "Да махнат Ицо и да оставят бабата птеродактил и танцуващото дървоЛуканов показва,че всичко е нагласено! Като добавим и тъпите, бездарни и ограничени водещи, способни само на сплетни и клюки, това само опорочава шоуто и обезсмисля усилията на много от участниците. Хубава идея,но продуцентите определено я опорочават с подобни намеси!" Този цитат стига ли? Пък и малко чувство за хумор не е излишно.

Да махнат Ицо и да оставят бабата птеродактил и танцуващото дървоЛуканов показва,че всичко е нагласено! Като добавим и тъпите, бездарни и ограничени водещи, способни само на сплетни и клюки, това само опорочава шоуто и обезсмисля усилията на много от участниците. Хубава идея,но продуцентите определено я опорочават с подобни намеси!

Сладко мишле си има Ицо :)

kokobrais

Да ги съберат с дъщерята н Ива Екимова голям дует ще спретнат. Много лигави изглеждат двете деца. Неприятно чувство ....

koko

хаха,тоя лумен руканофф танзува като чупен самолет бе...