Дъщеря на изселници от Джебел стана "Мис Турция"

22-годишната Симай Расимоглу е първата победителка от имигрантско семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек - българка е станала мис Турция, нормално хора, кого да изберат техните жени имат симпатични лица, но текста са им ужасни, криви крака, широки ханшове ... дайте сега мис Македония!

А сравнете сега това естествено красиво момиче с Мис България.

Хубавица е и не прилича на туркиня.

Много хубаво момиче, височко, стройно и много чаровно! Браво! И беличка, другарките й възчернички.

Браво, следва антибългарски филм от поредицата за щангиста

Красиво е момичето какво само плюете, сигурно вкъщи сте с по хубава? Кой знае кви мишелинки търкаляте ама тука на експерти се правите

Това голяма новина за България, ама като сте почнали вземете да ни уведомите кои са станали мис Сърбия, мис Гърция и т.н.т. Ще речете родителите и са българи, ами не са, така че тая новина не ни интересува.

Защо бе? Свършиха ли се анадолските кадъни с онези ми ти изящни въртеливи носове и плавни лицеви окосмения та стигнахте до джебелските? Тази и на местния мис Джебел нямаше да се класира.

На мис България щеше да отпадне още на предварителния кастинг. Въпрос на вкусове. Иначе браво, успех за нея и семейството и.

Нищо хубаво не виждам в жена висока 188 см и тежаща 57 кг. И в лицето е просто едно младо момиче, нищо повече.

Ето това, колкото по-обикновено толкова по-,добре, а не като нашите накурвени мутреси

Само кусури виждам в това момиче, особено като знам в сериалите им какви красавици има.

живота на онзи, който вижда САМО кусури...

И аз така. Липсва излъчване.

Ще я видим като си дойде в БГ за изборите

Хахахахах, на кафе на Инсайта и на шезлонг на язовира!

Нещо не може да си събере крачетата.Голямо състезание е било.

Кльощавичко е момичето.Като го гледам друго желание не възниква в мен, освен да му поръчам една порция боб с наденица.И леб! Другото са им туалетите.Защо и трите финалистки изглеждат така сякаш някой им е метнал по една прясно одрана овча кожа на раменете?

Какво е това? Ограмотявай се!

Ах, лапсус лингве.Разкайвам се дълбоко и пламенно се извинявам.Пърдон!

Тури и 2-3 люти чушлета към боба.;)

Перфектна! Браво!

Като знам какви наистина красиви туркини има, да изберат точно тази туркиня ми е странно, не задържа погледа хич.

Що,бе,не е лошо момичето. Пък и красиви туркини рядко има .

Красиви туркини? Ти виждал ли си матриала от Анадола на какво прилича? Чак тогава разбрах, защо хомо отношенията между мъжете са нещо нормално там. Красивите туркини са от Европейската част, от белите турци

Егати титлата ... мис Тууурция

Не харесвам Х-образни крачета. Ама като гледам снимката, и другите 2 са кривокраки.

на 22 години и вече завършила университет?

Тя е следвала в друг университет. Преди години жената на Ердоган каза, че харемите навремето са били истински университети за момичетата в тях. Как да не припаднеш от умиление

Тези земи са на други.ние дойдохме по тези земи на 6 век. Тук е било Турция много преди да се появим ние.

По твоята логика няма европейски народ, който да е местен. Но държавите и историята се пишат във времето с кръв, пот и сълзи. Нашата страница сме я написали и има кой още да я чете. А ти, ако не си турчин, значи си безродник. Купуват те и те продават като стока.

Браво на туркинята.

Щом са изселници, значи не се чувстват българи! Стига сте търсили под вола теле. Иначе хубаво, че момичето е станало Мис, ама това няма нищо общо с България.

Университетът не е Удулаг а Улудаг. Ползвайте стравочници.

Изтървахме хубавото момиче !

Браво на детето. От Джебел.

Красива българка. Браво.

да ви смеря и туркайската медия, всека вториа новина за рязаните туряци, дето забравиха културата и езика си под удара на исляма, но се кичат с достиженията и кръвта на предишната цивилизация. Турците нямат правя върху културата преди тях, ще реставрира дедовия ми тая. Претопена окрадена кръв. Като гърците са по-зле тия турчиля.

бравос-стройна, висока, с хубави дълги крака. иначе, ...нищо повече от това. никаква солчица в общото излъчване. и нямам предвид силиконови джуки и екстеншъни, а нещо, което да грабне и да задържи вниманието.

чар каквито много българки имат.

Краката дълги, ама колената са страшна работа. Да не ги показва.

Какви деца е раждала нашта майка България! Момиче почти 190см. - евала:))))))))

така е, баскетболните треньори вече са силно заинтересувани.

В нас има най-различната кръв. Турска ,гръцка ,руска , румънска , циганска...затова и има такава красота

Но най-вече българска!

всичко ни взе тоя мъртав еван ислям. Да еба в душата всичките му създатели

Тези дето се определят за турци тук, да се погледнат първо в обгледалото или да си направят ДНК тестове. Ако са например руси и синеоки, няма как да са турци. Макар дори турците в европийската част да изглеждали различно от тези в Анадола. Дори създателят на Турция (1923г.) Ататюр бил от Солунско от преселници от регион тук с българи-мохамедани. Ималого сниман в униформа на еничар. Ама и той се е мислел за турчин. Много вероятно тук да са някаква част смес. Турцигте са по-тъмни. с трапецовидни чела нагоре по-големи. И тип мутирали вежди. В последното интервю на Тодор живков, той казва, че дори министър председателят на Турция тогава Демирел му е казал, че в България нама турци, а българи мохамедани. Най-вероятно някакви има и си личат някакви черти, но малко. Нищо чудно в тях над 70% да е българско. Но турците са им промивали мозъците. Техният "Възродителен процес" е бил със столетия. Имало е и кръвен данък, където са взимали децата до 5 години.

Има вече генетични изследвания - всички турци от Делиормана например най-близко са генетично до българите, те са нещо от рода на 90% българи и 10 % турци.

като се има предвид че са асмилирани по всякакъв начин завладените народи: - заграбване на момичета за харема, нещо обичайно... оттам нататък колкото руси и със сини очи да са децата на тези жени, те се броят за "турци" - заграбване на малки момчета за да станат еничари: тук няма какво да коментирам... те същите после са бил най-свирепите войници на султана, откуснати от рода си - насилствено ислямизиране - нещо което според турците не било ставало, и "Време разделно" е било едва ли не анти-турска пропаганда... щом дори и в края 19 век , когато в Америка вече има електрифицкация в големите градове, в българските земи са били масово сечени глави на дръвника... можем да си представи пък какво е било през 16 или 17 век примерно...

хубаво дете да продължава да печели!!! ако беше в Джебел до къде ще стигне?? до нивата с тютун!!!

Миската горе-долу става, зависи откъде я погледнеш. Другите две обаче направо могат да ти докарат кошмари.

те са местни девойки, тази е внос от джебел.

добре е като за Турция, хаирлия да е

Баси и злобните коментари. Гледайте си работата - мацката е супер!!! Имам някакво усещане, че повечето коментари са написани от импотентни комплексари или недоклатени завистливи мадами ... или какво - гроздето е кисело :) .. или плащат за хейтърски коментари? ;)

И тази ще я лющи някоя рязана цев...

за завиждане е...

Кой?

"Родителите на Симай, която е родом от Бурса, са от Джебел. "Мис Турция" 2019 е висока 188 см и тежи 57 килограма. Тя е завършила "Архитектурна реставрация" в университета "Удулаг" в родния си град." Родом от Бургас, завършила "Удулаг" в родния си град??!? ЧЕТЕТЕ ЛИ СИ ПИСАНИЯТА?!?!?!

Какъв Бургас, бе???? Я ти си ПРОЧЕТИ ПИСАНИЯТА!!! Нерде БуРСА, нерде БуРГАС!!!

Почти като Тулуза и Тузлука...

Добре, че родителите й са се махнали от България.

Махни се и ти...кой те спира

Браво че сме се отървали от турците. Трябва да накараме и Ахмед Доган да избяга обратно към Турция... Турците, 500 години клаха и убиваха българи и КРАДЯХА. Така че, ако можеш, взимай каквото можеш от турците БЕЗ да плащаш. Така поне може да си върнем част от това което откраднаха турците от нас.

и да останете в България само такива простаци като тебе + пенсионери с мизерни пенсии+ цигани на социални помощи + корумпирани политици да ви управляват ?

Аферим машала,още едно доказателство че българките са най убави па макар и прародителите им преди време да са приели исляма

Простьо, защо решихте да сменяте имената на родителите й ?

В Америка всички родени деца получават англосаксонски имена от именник, а това е най демократичната страна на света и никой ама никой не спори, напротив мило и драго дават да станат американци въпреки че няма социална система като в Европа.

А, бе! Абдал такъв! Ти нещо да си чел за действията на Турция и Гърция след войните в началото на 20 век, в които български територии и население са станали част от тези страни? Какво прогонване на българи е имало, а на искалите да останат им е забранявано да говорят български и да си сменят имената! Това нещо за тези територии върви и до днес! Спомням си как един мой съученик преди време си уреди живота в Гърция, като показа документ, че дядо му е от Делчево(бивше българско населено място) и получи апартамент и $ 22 000.- за да се натурализира като гърк и смени името си с гръцко такова!

Защо в Турция всички граждани трябва по Закон да имат Турски имена ,а вие в България не сте с Български имена !? Това ще се промени и всички ще станете Българи .

Конкурсите трябва да допускат само естествено красиви момичета. Това са съвсем млади хора, защо трябва да е позволено да имат ботокс или силикон.

Те и прически дън си праят, грим дън си слагат...аман от простаци

изглежда много недохранена,кожа и кости ..и в краката не е добре ..важното е да е умна и да направи прогрес

Прогрес да прави добре, или благодарност по турски!

Няакаква която не иска да е българка и да живее в БГ станала Мис Ханъм?!? А в бангладеш едно дете в 1 клас си написало името..това може би е по интересно

ВЪобще не ми ги хвалете тия, там да си стоят да си работят да не се връщащ...Изселването и разселването на тия е едно от най-големите постижения Живков забави ислямизацията с най-малко 50 години и повече.

То българи няма, исляма ти виновен...поредния простак

188 см / 57 кг?! Да няма някаква грешка? Че това е BMI 16 - абсолютно недохранена! Освен това 1,88 е твърде много за една жена, за да стане "мис"...

Хората си имат правила и си провеждат конкурса Нашия гяурин има претенции..ами организирай и ти конкурс по твойте правила

Ще я поохранят малко.

Ужас, някъде около Пз имали кой да ми лее куршум.....

Радост за окото е всяко нормално изглеждащо момиче, без перверзно излъчване и преливаща изкуствена плът. За съжаление все по-рядко се срещат такива. Повечето са ботоксово- хиалуроново- силиконови клонинги.

Мина времето на дълготрайните промишлени стоки. В свободния пазар, за да се продава добре, е важно не толкова съдържанието, колкото опаковката. Затова и в тези конкурси се предлагат опаковки. Просто, добрата стока не е на сергията, а в двора на баба. Без луксозна опаковка, си остава за лична консумация.

С тия мерки ми мяза на самоходна тояга,нищо женствено и секси.

Ще роди 4-5 деца, както исляма т.е. мустак ефенди е наредил. Та тогава ще стане 150кг ниднжа.

хубо че са избегали в турция тоз крокидил ако га видя на живо ша са гърмя........