Деси Добрева напусна БНТ, нямали нужда от нея за шоуто "Музика без край"

Продуцентите решиха да е като мини концерт, каза певицата в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що триете коментари, ве путки

Тя се възмущаваше от факта, че Държавата трябва да дава пари за лечение на недъгави деца. Според нея, Държавата трябва да финансира и да подпомага само надарени деца! Тази вечер, тя ми падна в очите! Оттогава я възприемам като някакво долно и лицемерно създание, незаслужаващо грам уважение!

Бил съм на неин мини-концерт в заведение. Голяма е сладурана. Изхвърли си обувките, започна да танцува и пее и увлече всички. На живо е много приятно същество

Много е лигава крещи като пее с голямо самочуствие без покритие айде на село да копа

Деси има талант за пеене и това е безспорно, но за водеща на телевизионно предаване не става. Неадекватното размахване на ръчички на сцената и странното и сценично поведения доведоха до логичен завършек. Да не се сърди на продуцентите и да не им прехвърля топката. Рейтинга на предаването доближаваше точката на замръзване. Същото се отнася и до предаването с водещ Миро. Ако ще и розови очилца да му сложат и по прашки да се пусне предаването му върви към дълга коледна ваканция. тия два проекта на Кошлуков и кошлуковица се оказаха пълна греда.

Какво пее бе приятел. Хвърля се на народна музика, а не различава македонско от родопско. Тая е тотал щета.

Пее добре, но е проста и не става за водеща,

Гледах 'Музика безкрай" заради Деси Добрева , сега някак си не ми е толкова забавно. Все пак е нужен чара на една красива и умна водеща.

ДА вземат да ИЗХВЪРЛЯТ турските ШПИОНИ в Телевизията, за да я слушаме Деси ДОбрева как пее..На мястото на НОвините на турски, да сложат Деси ДОбрева да пее !! А турските ШПИОНИ на Реджеб Ердоган с новините на турски език да бягат към Турция да си търсят правата.. Турското РОбство СВЪРШИ...

пак доста я изтърпяха, и тя - тях

На снимката ми прилича на Кейт Мидълтън, но по-светла.

Следах с удоволствие Деси Добрева ! Кашлуковски цигански номерра ! Калинките само Вредят на Държавата и Българите като народ ! ДПС е ДПС и то го назначи в Националната Телевизия ! ОСТАВКА Кушлук миризлив !

Нерде Ямбул, нерде Стамбул! Малка гледаемост, нисък рейтинг - промяна или закриване, без значение дали е Кошлуков или друг. Ако си наистина добър професионалист, няма да се натискаш само за държавната телевизия - веднага ще те вземат в някоя частна такава, ама като си средняк нямаш шанс. Колко зрители гледат простотиите на Миро - скоро и той ще изчезне от "синия екран".

Едни и същи лица се въртят по всички битивита непрекъснато до втръсване....

Пеенето и е добре. Но говоренето е потресаващо. Издава провинциализъм и простеене. И като водеща е леко истерична.

Слабо й е гласчето на тая мома, няма мощ, само за приспивни песнички и тъжни балади е подходящо. Ако беше наистина добра, щеше да се реализира в Щатите.

Лили Иванова след прочит на тоя коментар: :(

"Но аз ке продължавам да бъда с вас..." От Петрич ли го е пускала тоя пост?

Това е от редакцията на Дир, не от певицата :-)

В Бургас как е положението, няма ли работа?

Върви ти в Бургас Селтак ! Тя е от Ню Йорк и винаги ще си намери работа , а ти трябва да дадеш дупе за работа !

Ти нищо не знаеш!!!