17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спешно трябва да се смени директора на протоколната служба, защото не е успял/а да повлияе на г-жа президентшата и да й внуши простият дипломатически етикет- НИКАКВИ РОКЛИ БЕЗ РЪКАВИ НА НИТО ЕДИН ОФИЦИАЛЕН ДЪРЖАВЕН ПРАЗНИК... Нямам думи- всички други дами са с рокли С ръкави- т.е. според протокола, само радева не е....

Абе, неграмотнико, съществителните собствени имена се пишат с главна буква! Това всеки първокласник го знае. Ти също го знаеш, ама пуста злоба така те е загризала,че мира не ти дава! Успокой топката, Нерв такъв! И да лижеш, и да мажеш все ниска топка ще останеш!

Ти, словоблудствущий, къде видя лични имена, че да претендиращ за главни букви?

В пенсионна генералсшеска възраст. С други думи, Маман на 24-ти Май!

може да избутат отците на втори план....За една снимка....А цял ден приказки за духовността!

Франкенщайн от женски род.Тази е абсолютно плашило. Но както казват старите хора - Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака .

Хубавото в случая е , че най после имаме президент със съпруга до себе си.

Радева е много красива, откато тя доиде на власт целия български народ убърна жаден взор към бсп. цяла софия намрази герб и почервеня. ваобще бсп си промени корено имиджът махнаха дъртаците с кривите сурати и турнаха само млади убави жени. манолова курнелия , таз с уранжавата пирука как и беши името кадето е замесник президентка не мога да се сетя сега... малко е пълничка ама не сме я избрали за миз космос все пак да оточня. радева ни претставя положителни по света и у нас. с таз черна рокля е много секси а перлите и ходят много на зърната на гърдите. нямам тарпение да гласувам утре за бсп които ше ни управи за няколко месеци. а тез три улигофрени тук кадето плюват по радева са едни узлобени гадни платени соросойди . а бе лалажии не ви лие срам да казвати на бялото черно. говеди

в кръжока на Радева за правилен правопис.

Човека просто е вложил Ерония , какво толко трудно за разбиране има в случаят ?!?

Да, ама Ерония на голо си е чисто Е....

Защо наблягате на тоалета й. И внушавате че е подходящ. За тоалети говорят само празни отвътре хора. Богатите духом са добре във всичко, даже и в по скромно облекло.

За тая освен рокли някой да чул нещо?

Котешки СПИН ...

Чета тук все красавци и специалисти се изказват. Бих предложил на г-жа Радева да се извини на всички, които сега обсъждат нея, вместо колоритната лелка от с. Драгана /бивша партийна секретарка/, която със сигурност щеше да влага повече вкус в избора на роклите си. И да не обръща никакво внимание на злобата, която неизбежно съпътства известните личности.

Едната 2м висока,другата 2м широка-никакъв шанс за българските духовници да влязат в кадър!

Винаги ме дразни сравняването на известни българи с чужденци! Не вярвам г-жа Радева да се е повлияла от Маркъл и с деколтето на роклята си да е решила да я имитира. Аз също харесвам деколте лодка, което е подходящо за жени с "лебедова" шия и досега не знаех на кого е любимо.

Вярваш , невярваш , на Деса това и е идеята свише , да прилича на някой известен , но за нейна нерадост прилича на гибон !

Теб какво те интересува? Оценявай онези, които са в твоя кръг от познати.

В моят кръг поднати си ги оценявам в моят кръг ! Когато някой гибон има ищах да е обществена личност нормално и аз като част от обществото да го оценявам . Ако си беше седела на село и не цъфтеше по медиите да загрозява хоризонта всичко щеше да е точно . От друга страна да те питам , от къде на къде мислиш , че имаш право да ми даваш наклон какъвто и да е той ?

Действа се ,вместо да се говори.Какво казва писателят Христо Стоянов?"Обидно ми е някак слово да произнесе на днешния ден някакъв си Румен Радев. Който ми говори за буквите, за азбуката, за духа. И то пред тези, чиито книги са горели в читалищната библиотека на родното му село. Вярно, пожарът е случаен. Но е съучастие в аутодафе от този, който можеше да направи нещо за тази библиотека", пише Стоянов. Както медията ни показа, плътно до президента на празника днес и съвсем не случайноо, бе застанала и синьо-червената приватизаторка, която не пропуска шанс да се отърка в падащия рейтинг на Румен Радев. "Радев да беше се погрижил да въстанови изгорялата библиотека в родното му село.Действия са необходими ,а не приказки.

И този писател набляга на приказките! Той какво направи за тази библиотека, освен да посъветва президента?

PEYTSCH

Тя е ЧАСТНО ЛИЦЕ. Патриархът е държавен символ! Политиците са еднодневки, Бог е вечен.

PEYTSCH

Някой избирал ли я ? Каква е тя, че засенчва вуце-президенката Йотова...поне на ръст ?

Едната първа дама била с лодката на Мейган?! Какво ли ни грее това, но до тук добре! Ама другата първа, защо остана така незабелязана от теб? Кои са първа дизайнерка и ПР-ка които са и шили, плели и украсявал одеждата за да стане направо декоративна?! Що не им дадеш имената и адресите да не заблудят още накой сляп какви са специалистки?!

голите ръце на Радева и свещениците за фон.

А Патриархът изобщо го няма на снимката, и той е бил на приема, до Йотова, но са го изрязали, че не е интересен, няма тоалет за показване.

Деса Парцалесата, и Пиги Клоша!

Привет трапезни револционери! Как сте ,как си чешете езиците, с празни думи и глупави брътвежи??? Е затова ще ви правят клизма политиците, преди и след избори... Избирайте ту кури ,ту боко и ще ви влиза по - дълбоко...

Само Рада дълбоката , Пинокио

Идиот

Не е редно жени, пък били те президентшата и вицепрезидентката, да застават пред духовниците. 24 май е празник на духа, а не е ревю на тоалети с голи рамене.

нищо де, ще дойде време , попа ще върви отпред сещаш какво имам предвид, нали?

ko?

кой е умрелия

Свещениците отзад, а те са духовното, техен е празникът, не на президенти и вицепрезиденти, да си показват тоалетите и половинките.

тука е прием на президента, нека се пъчи. но той го направи сутринта на шествието на хората, когато първи трябва да минат духовниците, втори-учените и чак тогава жалките ни политици, смесени заедно с хората. но-не, беше се изтъпанил като въшка на чело!

това е държавен глава имайте уважение бе простаци със него можем само да се гордеем.

Кой това, Деса ли?

пРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ Е ОБРАЗОВАН! Владее ТРИ чужди езици... Завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

Кой и защо те изпрати?! "Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.

През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ.

Направо го разкри Румчо как се е пръкнал Президентин на БГ-то!

Да не забравяме в биографията му ролята на баща му! Той какъв беше, че нещо не помня?

Е и

пък за другата тетка на снимката да не говорим как се е докарала!!!!

Няма ли кой да и каже, че черното е само за погребения и,и вечерни събития?

В чест на Деса Простакеса и мъжо и ! Хау!

Защо винаги изглежда като че ли нахлузила роклята в последния момент и се ресала по пътя в мерцедеса на отворен прозорец :) Герданът пък е просто нонсенс!

На 24ти май с черна рокля.... С три реда евтинджос перлени гердани. Хептен изкука таз ни първа втора дама.

А не пишете какво е било бельото на тези фемини, с дантели и дупки за секс или с ципове.. и дали изобщо са били с бельо или по голи п..тки..?

къде има фемини? женици и женища...

е куха простакеса.С Румен са си лика прилика

С любимото деколте на Меган и любимият президент на лентяите

Здравейте прекрасни сънародници, честит празник - 24 май! Благодаря от името на всички за предоставената възможност да коментираме, затова ще кажа: Одри Азуле е прекрасна, хубава, чаровна, излъчваща добрина, топлота и спокойстие. Антипод на първата .. Ще помоля държавния глава, ако чете писанията на верния си народ, да я покани отново, да бъде с нея, да я разведе из страната и да й предостави президентската резиденция за по - дълъг период. Толкова позитивен човек! Трябва да заживее в България и да обикне страната ни.

На този синджир, елегантно ли му се казва?

Защо без ръкави? Изглежда нелепо, особено до другите дами. Минала покрай деколтето на Меган. Защо винаги се говори първо на роклята, апосле за повода. Май поводът е по-важен.

За повода има друга статия. Журналистите си запълват програмата с роклята и ни гледат сеира. ПП: Върви да си задоволиш вкуса към ръкавите при Цвета Караянчева / от срещата й с папата /!

Този прием е една пародия. Много малко хора от сферата на науката, културата и изкуството уважават поканата на този президент. Обявили са му бойкот.

Каква красавица е Деса. Президентът определено има вкус. На снимката изглежда ,, чудеснУ''..

Деса - метреса веднъж се облякла с кус и го казвам съвсем сериозно. Евалата деске така ставаш комплет с мерцедеса.

Ден на БЪЛГАРСКАТА просвета и култура И набиващи се на очи надписи на тениските - BULGARIA...

Два попа , а пред тях две буци...!?

С много от мненията за начинът,по който стой г-жа Деси,съм съгласен.Нещо напрегнато и неестествено има.Точно висят като на закачалка всичките и тоалети!Поне малко женственост,но това си е природа,как да я промениш.Не става!Много бързо потулиха скандалът с Луфтханза!Като не знаеш какво да кажеш,не казвай нищо!

И да не забравяме какво написа , нещо май беше убер Алес, нали! Нещо май не знае, за една буква , която се пише с две точки от горе, и на български е ю, и Алес е с две букви "л"! И имаше нещо за свещената простата, кой го беше казал?

За светъл празник се облекла в черно. Браво Госпожо (по Ицо Хазарта)

комунистически медии.. убиват се да я хвалят.Сякаш открила лек за смъртници. Голямо постижение. Оплю немска авиолиния..ЗАБРАВИХА бързо.. Ако беше някой друг...щяха да повтарят като мантра на лягане и ставане,и дронове щяха да летят

Абе,научете ги тези жени да се обличат с вкус.Седят като дървета ,а и дрешките мани,мани.

Била елегантна.

Прилича Деса на гибон , съответно и тоалета и стои като на такъв . Как може да я сравните тая гротеска с Меган ?

Е, твоят изтънчен вкус щеше да се задоволи, ако Цецка Ц. беше станала президент. :))) ПП: У Меган има нещо циганско. От афроамериканката жилка ще да е :)

Скъпа, Цецка и Деса нямат място в моят вкус. Виж Меган е сладурче отвсякъде!