Ирен Кривошиева с нова любов, гледа второ дете

Актрисата разказа за първите си срещи с оператора на Елена Йончева. Двамата заедно се грижат за 10-годишно дете.

Обратно в новината

Коментари - Ирен Кривошиева с нова любов, гледа второ дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е Кривошиева?Малоумна бабка и ви се занимавате с нея?Това се казва журналистика.Това се казва новина!О, свещенна простота.

как може да ни занимавате с тази гнусна жена,това е чудовище в човешки образ.направо ми се повращa от тоя боклук.и в кое предаване отишла моля - на тая с кравешката физиономия гала.е.ах ви и в шибаната дарява и шибания саит.само глупаци и комуняги работят,и щом не им изнася мнението,някои простак ти банва ип адреса

Тази жена е толква безинтересна,скучна и елементарлта , че се чудя защо се занимавате с нея. Кокво е тя всъщност- едно нищо

касиерката на Сатеричния театър се опитала да стъпи на сцената на театъра и се повярвала,че театърът е достъпен за нея като шавливите мъже в живота й.добре,че Раймондо навреме послуша еврейската си природа и се откачи от нея.

Звездният блясък на родните звезди е само в техните очи.

С какво точно е известна тази.....киликандзерка?

Тоя като е оператора на Елена Йончева какво е правил с Люба Кулезич, друг известен вампир от екрана.

Който си го може, го може!

Похотливо матуре.

Kalin

Смешна е и я съжелявам

Пет брака. Стафан Данаилов правилно е преценил, че тази женщина е шавлива и за това не е посмял да се ожени за нея.Какво, да му изневерява почти всяка седмица ли? Тя явно е искала да го върже с бебе, както става обикновено, когато майките точат зъбите на дъщерите си и им дават зор да се женят. Направил е голям жест към това женище, че признава бебето и.А дали е негово, е отделен въпрос;важното е, че ТЯ НЕ СТАВА ЗА СЪПРУГА!!Само за любовница...

Още малко известност, още малко известност, мили, Боже... А годините как си летят, летят...И скоро идва забравата...Ужасно е!

Да му е честито.Надяван се ,че Кривошиева вече ще миряса.То не бяха спомени,то не бе чудо.

Още едно доказателство, че мъжете ни са пълни кукувци.

Яко!

аууууууууууу,каква новина.........

Тая до отвличане на малки деца ли стигна..?!

цигането ще ги научи и как се бере жица и как да живеят без да плащат ток и вода, а може и некои лев да им носи ако го оставят по кръстовищата да проси. абе по добре отколкото да се погрижат за българче на което родителите изнемогват и са без работа .

колко си прав!!!!!!!

Е тази Ирен я признавам - по-изперкала е от мен, а това не е лесно!

Защо не ! Какво се чудите, като не може по никакъв друг начин вече да влезе в устите на хората- например като "актриса" (въпреки,че се пробва да режисира едно актьорче, и представете си става дума за Достоевски!?!?!? ) Но е истина,че си е за психиатър направо. Въпреки,че скоро се запознах с нея и честно казано по нищо не личеше че си има психични проблеми , съвсем друг човек беше. ...................А между другото, нали Ламбо не можеше да има деца(поне така се говори ) , как така, ще е баща на сина на Кривошиева. Жената на Ламбо си има син от предишен брак. Така,че ако не става дума за нея ако говорим за репродуктивни проблеми.

Изключително антипатична жена.

Чакайте, та нали заради оператора си, Елена Й. се раздели със С. Станишев? Или бъркам? Тя всъщност може и да ги е сменяла операторите..

разделиха се със другаря защото нали разбираш....

Повръща ми се от лудата баба

Владко, стига си цъкал минуси, ти си по-зле и от майка си!

Това не е ли психиатрична диагноза да имаш 5 бр.брак?!!Или линията на партията на неолибералите ни внушава че накрая целта е да отглеждаме циганета а семейството е отживелица по стойност равна на салфетка?

Що за въпрос! Защо 5 брака да са психиатрична диагноза? Не познавам нито един човек /нито мъж, нито жена/, които през живота си да са били само с 1 или 2, или дори 3 партньори! Ако си имал 20 любовника не е диагноза! Тъпотия, лицемерие и провинциализъм!

Ааа, това за провинциализма ми хареса! Много ме кефят хора като тебе, които говорят за провинциализма, но не правят разлика между 5 любовни афери и 5 брака. Явно такива като тебе си мислят, че като не са провинциалисти, значи са "на лайното кората"! ;-)

Човекът е самарянин явно, щом се грижи за жена с нестабилна психика... Да се пази само да не стане герой на поредната и книга с фентъзи елементи.

Човекът даже не е и геронтофил, той направо е некрофил

какво грозно говорене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.