Соковите диети стават все по-популярни

Соковите диети, изключващи напълно твърдата храна, стават все по-популярни, отбелязва канадският в. "Нешънъл пост".

Обратно в новината

Коментари - Соковите диети стават все по-популярни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За теб съществува само "портокалов сок" или "пръжки с лук" така ли? А да си се замисляла, защо имаме зъби, защо се отделя сл'нка при дъвчене и има ли тя някакво по-специално предназначение достигайки стомаха?

най-полезната комбинация е червено цвекло+моркови+корена на целината(или ябълки или краставица вместо това). Сега съм на такава диета и организмът ми се чувства все по-добре. Само трябва да се внимава с количеството червено цвекло-трябва да е една трета от комбинацията:) ... и си трябва стбилна сокоизтисквачка :))))

Много непълна и неточна статия. Първо, съществуват плодоядци, които си набавят всичко нужно от плодовете - не може да става дума за задължителни липси. Второ, някои хора карат на сокове по 90 дни - каква ти седмица максимум. Трето, кой твърди, че ще прекалиш със захарта? Може да е сок от копър, джоджен, червено зеле и тиквичка...

"химията на кръвта..." ОМГ, що за словосъчетание, по-скоро "химичният състав на кръвта" или нещо подобно, може би. Според мен статията не е добре преведена от канадския вестник, пълно е безумни изречения, които просто не звучат на български.

Има диети като диетата на Аткинс, диетата на Роуздейл, Палео диетата и други които твърдят, че мръвката е най-полезната храна и избягват захарта дори в плодовете и са доста успешни диети. Та хората вече не знаят на кое да вярват.

Ха ха наркоман на сокова диета. Това е уникално. Може да взема половин доза +сок = цяла доза, защото усилвал ефекта. Иначе соковата диета е много полезна и не е задължително да е с много захари, например руските богатири са пиели сок от целина.

Едно е съгурно-жените са луди.

Po- golqma glupost ne bqh chela skoro!

Пълно безумие.