Диляна Попова: За пръв път се влюбих на 14

В новия брой на списание Story моделът Диляна Попова разкрива, че първата й любов е била забранена.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: За пръв път се влюбих на 14 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошо няма че е красавица,но инфото че е почнала да се ч*ка в ранна детска възраст,може да го спести на подрастващите,ама... от къде толкова акъл. в белите държави има някаква цензура,но ние сме в бг все пак

А аз на три месеца,ама никой не разбра.

Иска да каже,че на 14 са и спукали "прозореца" направо са го изкъртили...))))

Абе друго си е никито лозанова, я пуснете пак новина за нея, в близките 2-3 дена нищо не съм чела, започвам вече да се притеснявам, хаха

Бягайте от тази зла жена! Познавам я, добре се прикрива под уж, невинните си очи!

Аааа, това че жените след 30 за нищо не стават са приказки на разни повърхностни и елементарни типове. Напротив жените са като виното, с годините стават още по-хубави. Скоро гледах снимки на Моника Белучи, която е на 48 и направо ми спря дъха, все още е богиня, дори и вече с някоя и друга бръчка. Разберете че мъжете не се вглеждаме толкова в бръчките, това което ни впечатлява в една жена е цялостното й излъчване, само вие си мислите за годините и си броите бръчките и се мажете с всякакви щуротии.Особено пък на 30 и след това са най-женствени и сексапилни, ако разбира са запазили очарованието и формите си, друг е въпросът че повечето след, а дори и преди 30 вече на нищо не приличат,пък като родят вече съвсем и имат вечното оправдание че са родили.то са килограми, паласки, провиснали задни части, целулит, може би затова се чуват подобни приказки, защото малко са жените, които се поддържат и след години продължават да изглеждат добре. Но това вече опира и до култура и до възпитание.А за Диляна само адмирации, голяма красавица е, харесва ми и как играе, компетентните хора са я оценили, вие няма нужда да й поставяте оценки.

Просто няма как да се възхищавам на жена която се пробутва навсякъде - нито може да играе, нито има данни за истински модел - не случайно се прибра в България. А това, че спи с разни чичковци и се лансира като елитна проститутка е направо жалко!! Това не са готините момичета на България!!

К, во от това!

И все пак Дилянчето си истинска ,българска хубавица.А това,че като българи не уважаваме и не ценим хубавите и талантливите си сънародници е световно известно.Успех и щастие за Диляна !

Браво, Тоше! Прав си, дори се учудвам как така още никой не е писал че е стара мома или стара чанта. В България една жена като мине 30 и вече повечето ганьовци смятат, че за нищо не ставаш, а пък Диляна е 81 набор. Дай Боже всяка жена да изглежда така на 32, като гледам как изглеждат голяма част от малките момичета не вярвам много в чудеса. А Диляна е прекрасна и съм сигурна, че ще продължава да бъде все така хубава, женствена и сексапилна. Диляна, пожелавам ти здраве, любов и късмет. Не обръщай внимание на лошите коментари, не може всички да те харесват, а и е всеизвестна завистта на българите към успелите хора, а ти си една от тях. Добра си в твоята сфера и наистина си божествено красива.

Не разбрах кое не ценим - лекото й поведение ли? А, и не знаех, че е 81 набор, изглежда на повече.

Абсолютна красавица ! Хайде спукайте се от злоба , крокита : ))) И да знаете зависта ви загрозява още повече. Както и малоумието , че била родена в малко градче . Супер тъпо ! Като гледам в София какви върколаци ходят по улиците...Много любов и късмет , Диляна . Прекрасна си . И талантлива : )

лошо няма че е красавица,но инфото че е почнала да се ч*ка в ранна детска възраст,може да го спести на подрастващите,ама... от къде толкова акъл

"Ценител" репликата ви ме кара да си мисля, че или я познавате и поради това защитавате сляпо, или просто сте Диляна - изказването ви "спукай се от злоба" е типично за засегната жена :) а всички ние просто се намираме на приказка, май не ни дреме много-много :)

Кого ли интересува това? Защо ни го съобщаваш?

Гледам Диляна, гледан Анджелина Джоли и си мисля - какво е разликата между двете. Едната е родена в България на село, а другата в САЩ от баща известен актьор и майка актриса. Нищо друго. На мен и двете момичета ми харесват, всяка с успехите си, да са живи и здрави.

Диляна е по-красива от джоли , и в лице и в тяло. Още един плюс за нея е , че е родена в нашата прекрасна страна и то в малко градче - природа и чист въздух. Отгледана е от Българи , а не от малоумни зомбита -усари ; )

Дилянче, ако се ожениш за мен ще те уредя да играеш Ния Туджарова в Под прикритие.

Каква звезда е тая? Играе само проститутки и то защото за тези роли не и се налага да се превъплъщава в роля - играе себе си! И кое и е хубавото - студено и надменно излъчване, една жена за да е красива трябва да има лъчезарност!

Абсолютно подкрепям! Има много надменно и 'евтино' излъчване. Физиономията й е первезна в най-лошия смисъл на думата. Не ми харесва. Плюс това като актриса е гола вода, а от интервютата, които е давала, впечатлението ми е, че няма и акъл, едваскалъпваше цяло изречение. Такива са ни 'звездите'...

ИЗОБЩО НЕ ХАРЕСВАМ ТОВА ДЕВОЙЧЕ

Напротив, да си роден на село в България означава много - вероятно е първо поколение "Ватер клозет" :) хахаххааа Ужасна жена, с лековато поведение, както се вида в статията. Не знам кой я пробутва като актриса, но не е редно, много е зле. Елементарно излъчване.

обсадата на плевен изиграва важна роля за подобряване на генотипа в булгарика. доста плевенчанки приличат на рускинчета и проявяват типични поведенчески модели. плевен е известен ... ама ти си от плевееен!оооооо я да лягаш:)!" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Диляна е сурек красива жена , ако някой твърди обратното е пълен комплексар/ка , още повече че не се облича като кифла и има излъчване на интелигентно момиче , а дали е такова само близките и могат да кажат, а и не е необходимо да е ядрен физик за да е интелигентна. На мене ми харесва и бих я дала за пример на дъщеря ми. Това ,че в миналото е ходила с някой си , а и вие си признайте мили дами нямате ли поне едно лошо момче в колекцията си , аз имам !

Голяма работа! Аз пък бях на 16, но кой го интересува.

Госпожа Такиева я съветвам да се сложи по-големи гърди.

Гърдите й са екстра, при това естествени, всичко й е екстра, пък ти се спукай от злоба...

А джуките ?

Диляна твърди, че приятелят й не бил хулиган, но често се сбивал с други момчета. Също така че била девствена, но често правела секс с други момчета.

В кого може би в онази мазна маляка Таки?Нали беше любовница на маляката!!

Красавица, една естествена и хубава жена!Ако беше малко по-висока, нямаше да я видим в България,а само на световната модна сцена. Един от най-хубавите ни модели! Желая й щастие, любов и много успехи!

ЕХ,Светлееее, така мислиш защото не си видяла николета лозанова, тя се обяви за най-красивата българка и най-успешният модел, хаха. Иначе сериозно-Диляна е божествена и е един от най-успешните модели в БГ, а и доста е работила и в чужбина, независимо че за модел навън не е много висока 1.71 ако не се лъжа. Така изглежда един истински модел, а разните там никита, златки и тем подобни нека си фантизират, че са модели...

С този просташки манталитет от плевенското село, от което идва, и с меркантилното възпитание на майката ("маме, хвани си богат") какво може да се очаква!

Това, че е родена в село по никакъв начин не е прави по-непълноценен човек. Крайно време е да се преборите с подобни глупости. Диляна е красива, успяла и като актриса се справя добре.

Разбира се, че има много готини хора от село. Но аз имам предвид селяндурския манталитет! Да си сложиш силикон в устата, да се снимаш по цици за половината мъжки списания, да имаш приятелки мутреси за да може да те вземе някой местен богат мафиот тип Таки например.

Била е една уравновесена връзка...