Джесика Частейн към Зеленски: Вие сте толкова храбър народ!

Тазгодишната носителка на "Оскар" посети пострадали деца в болница в Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- голямата грешка на Русия от 100 години насам.

Малката Украйна накара Русия сама да си говори !

Колко да е малка Украйна? Втората най-голяма държава в Европа след Рашките, а ако рашките не се считат за чисто вропейска държава , щото териториално са и в Азия, то Украинците са най-голямата държава в Европа почти два пъти са по-големи от Германия да речем, по-големи са и от Франця по територия

Като се ширят на чужди територии - ГОЛЯМШКА им е, не им е по мярка - да! Хахахаххааа

Всички се оплакват от Запада ама никои не имигрира към Изтока

Е то пред Русия България е като Швейцария нека да бъдем искрени

Ти кога последно беше в Русия, да те питам. Че то, човек е добре като говори да знае какво и защо, а тук е пълно с такива, дето за Русия повтарят папагалски глупостите на медиите.

Мести се там, да заживееш и ти сред добри хора!

"Шон беше в страната, когато избухна войната и снима документален филм за варварското нашествие на президента на Русия Владимир Путин." А кога ще снимат за техните варварски нашествия в Ирак,Никарагуа, Виетнам, Корея... Или за там патриотични геройски филми? Не, че ставащото в Украйна не е трагедия. Такова е разбира се, но сега цялата пропагандна машина се е включила.. И пак, като се замисля, тия холи-удски величия свирепо мълчаха когато в Руанда с мачете сечаха глави и ръце на жени, деца пленници.. Улиците бяха в кръв.. А Йемен? Неща за там..Не разбира се, нали хора близки до сената продаваха оръжие заедно с израелците.. А ако Украинците не бяха слушали тия говеда сега вероятно можеше да няма война, да бяха в евро съюза и да въртяха дивиденти от това че газопровода минаваше през тях и да пуснат техен от Домбас за Полша и Унгария.. ама не би..

Зеленски го очаква съдбата на Сукашвили.

Саакашвили му е името, ако става въпрос за грузинеца.

Гарката Джесика, спешно и трябват дребни пари и се е продала на американците.

Зеленски от толкова снимки с холивудски величия, совалки до други държави, страдания, и мъчителни дни в бункери от къде намира време да блъска във фитнеса? Прилича повече на нацепен люлински батка в начален етап на прием на стероиди , отколкото на изтормозен държавен ръководител на разпадаща се държава. Па и екипчетата му , като от гардероб на реквизит за третокласен екшън винаги извадени.

На бело със стероиди е :)

Слава кокаина :)

В "Истинският живот на Себастиан Найт" Набоков си прави шега с въображаем критик, който от Англия си мисли, че знае нещо за живота на донските казаци, например и коментира ли коментира. Та Частейн е точно толкова неадекватна в случая, но и нейният мозък работи по ключови думи: Украйна - Ура, Зеленски - Храбрец, Украйнци - Герои и т.н.

Тоя смешник се държи като поп звезда. Целият свят е полудял божкеее. Преди войната повечето западни медии публикуваха тревожни статии за нацизма в Украйна и как не се взимат решителни мерки, за да се справят с него. Още по-рано, през 2019 името на Зеленски изплува като част от Пандора Пейпърс, т.е. доказателство, че клоунът е част от корупционни олигархични схеми. Но под диктовката на САЩ всичко се подменя, а тук розовият планктон скандира ли скандира 'Слава Украйни!'. И като едни простодушно стадо блеят как Путин им е виновен за всичко. А това, че Америка толкова години не се налапа, ние и, това няма значение. Там е готино, щото е демокрация, нищо, че нямаш право да мъцнеш нещо встрани от пропагандната линия.

Искала е да каже глупав. Начело с зельонъй папугай

Този нацист го направиха символ на престъпна Европа Този трябва да се завре в бункера и да се гръмне. За тези няколко месеца лъже лъже постоянно реве и проси.Уби хиляди но още желае .Това се нарича ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

22 февруари 2022 „Ние сме на собствена земя. Не се страхуваме от нищо и от никого. Не дължим нищо на никого. И няма да дадем нищо на никого. И сме сигурни в това. Защото сега не е февруари 2014 г., а февруари 2022 г. Друга страна, друга армия.“,каза Зеленски във видеообръщение към нацията. 24 февруари 2022 "Украинският президент започна телефонния разговор с думите, че се обажда от една страна, за която не знае още колко дълго ще я има, и че се обажда като президент, който не знае още колко живот му остава" 25 февруари 2022 В срещата в Брюксел от бункер се е включил и Зеленски, който съобщил, че в следващите 48 часа животът му е в опасност и това може би е последният път, в който вижда колегите си. 28 февруари 2022 В последната си реч президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че ще освободи затворници, предимно такива с военна подготовка, за да се бият срещу руската армия. 5 март 2022 "Има решение за десетки милиарди долари за възстановяване на Украйна след войната". "Сигурен съм, че скоро ще можем да кажем на нашите: Върнете се! Върнете се от Полша, Румъния, Словакия и всички други страни. Върнете се, защото вече няма заплаха" "Президентът добави, че е разговарял с шефа на Световната банка Дейвид Алпас и с изпълнителния директор на МВФ Кристалина Георгиева. "Има споразумение между най-големите финансови институции за подкрепа на Украйна. " 6 март 2022 "Направете хуманитарна въздушна зона без ракети, без авиобомби. Ние сме хората и ваш хуманитарен дълг е да защитавате хората и вие можете да го направите. Ако не направите това, не ни давайте самолети, за да можем да се защитим, тогава може да се направи само едно заключение - искате също да бъдем убити много бавно. "Това е отговорност и на двамата политици на света и западни лидери. От днес и завинаги", заяви Зеленски 22 март 2022 Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес пред италианския парламент, че неговата страна, изправена пред руска инвазия, е на ръба на оцеляването, и предупреди, че целта на Москва е войната да се разпространи в останалата част от Европа 28 март 2022 "Украйна е готова да обсъжда неутрален статус като част от мирно споразумение с Русия"

На майкати путката

айде търси си други мероприятия да си правиш пиарки… Урките били били храбър народ… джофра проста … Номера е не да си храбър… това не холивудско студио .. Номера е да си умен и далновиден .. не да си затриеш държавата за чужди цели .. Храбър, но прост и мъртав… айде нема нужда да съм храбър..

Според мен е искала да каже нагъл. Тогава би било правилно определението.

Хората са храбри и умират за Слава. Мъртъв но прославен. Не се бият за свобода а за слава на Окрайна.

Айде и тая кукувица изплиска легена А уж беше умна...

Въртят с и евреите военни игрички докато се правят на жертви, а дираджийските гои ги прикриват като трият коментари!!!

В името на справедливостта съм длъжен да попитам: Тия, същите, изброените в статията "звезди", загрижените за нацистка Украйна, ходиха ли в Ирак през 2003-2004, след нападението на тяхната собствена държава срещу Ирак? При това си давам сметка, че има в Украйна, за съжаление, страдат много цивилни хора от военните действия.

Ами явно си бил Ташункосапа тогава и не ти е известно ,че Шон Пен беше най яростният противник на войната в Ирак и направи всичко по силите си...че и отгоре за да се опита да я предодврати. Лично Шон Пен организира многохилядни протести в Щатите

Той.....Шон Пен щеше да взима оръжието и да се бие за Украйна......какво стана ? Май само отвъд океана е много смел,иначе животеца му е мил ?!

Даже си спомням,че Шон Пен беше заедно със Садам Хюсеин в неговия дворец за подкрепа когато американците нападнаха на 20.03 2003г.

Шон Пен не се е срещал със Саддам.

Тия омирът за слава. Един не чух да казва Свобода за Окрайнъ. За Слава умирайте, но няма смисъл.

Епа може да се каже, че зенеснки е един от първите еврей дето се противопоставят на единствения останал нацист в европа! И да нациста в тази реалност е не друг а "другаря" путин! така, че за разлика от втората световна война, където нацистите изтрепаха еврейте, сега един еврейн, Зеленски се противопостави и устоя и даже и напредва срещу последния останал нацист в европа и в света!!!

И на Бандера избивал поляци и евреи, майка му е била полу-полякиня и полу-еврейка. И на Хитлер единият дядо бил евреин. То и визуално си му личи и прилича повече на някой като Айнщайн, отколкото на австриец. А тези си ги знаем: https://pbs.twimg.com/media/FOeRCneXoAA7fc8.jpg Но с тях сега за тези с "ценностите": https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB.jpg

Така така и един мармот! Абре вие п.ткинофилите от 9 кладенеца вода носите и пак нищо не можете да направите бря! Колкото до хитлер аз пък разбрах даже, ѝе и равин бил! В синагога пеел! Дам! Така, че нещо друго земте да лъжете щото то веке това не ви фата декиш! Ай със здраве, че то при вас друго няма!!!

Ти на кой свят живееш ве овчи....противопоставял се,че чак и напредвал ?! ))))

Ми ко да ти кажа! Аз знам на кой свят си ама вие п.ткинофилите май сте на към марс! Не за друго ми пткин първо денацифицираше еврейна Зеленски! После п.ткинофилията вече 5 и повече месеца ми реди как "непобедимата" руска армия щеше да превземе Украйна за 2 седмици! После ние видехма самая красная "непобедимая" избега и от харков и от киев и от други места! Сега ѝекаме да иѝбега и от херсон! Та тебе питам на кой свят живеете вие п.ткинофилите? :)

Туко що обиди кръвно батальон азов, десен сектор, айдар, тризъбец...

Епа не знам, дали съм ги обидил или не съм, ма знам, че зеленски си е баш еврейн! Така, че ....

Как го разбра. Украинци най лъжливия, фалшив народ

или са болни от Аутизъм или ранен Alzheimer. При тези 2 дегенеративни болести, умират мозъчните клетки, а още живите дават накъсо. При което болният изобщо не е в час, говори непрекъснато несвързано и повтаря все едни и същи неща.

Колко плаюа америкаснкия данъкоплатец за тия разходки на холивудски знаменитости? Едва ли има смисъл, освен че се харчат едни пари за ПР.

Здравейте Български турци! Има няма 150 години от кат Русия освободи едно племе на бплканите,варвари,Българи!!! А то неискаше саобода ,500 години било под Турско и се чувствало много добре)) Както и сега,останало само името Българи а то от вьтре пълно с злоба!!!

Много гнусен и същевременно тъп коментар, който има пък има за цел да бъде много dramatic и все едно казва някаква разтърсваща истина. Голи, субективни думи без покритие... Колко трогателно, но пък без никакви потвърдени или заснети доказателства. Въпрос на субективна гледна точка, повлияна от много пропаганда и ненадеждна информация

Вчера колко укросвине се срещнаха с Всевишния? Има ли 1000 или е бил загубен ден?

Радвам се, че наше оръжие отива в Украйна, макар и през трети страни, и че блядта също го знае! Постоянно им го натяквам като им ходя по форумите. Нека мрат и нека ни мразят, мамицата им руска, и ние ги мразим.

Всички укросвине в екарисажа :)

Ти ли си на смяна?

Пийвам бира, хапвам барбунче и се гавря с укропедерастите :)

Този Донбас солено ще излезе на Петърчо Велики 2. Швеция и Финландия в НАТО, демек Балтийско море нанай Скъсване с Европа. Международна изолация. Позор на бойното поле. Тъп си Петърчо 2, тъп....

Всички укросвине в екарисажа :)

За каква международна изолация става въпрос като 80% от Европа е клиент на Русия и плаща в рубли. Или пък може би проблемът им е изолацията от България. Надявам се все пак русите да успеят някак си да се изправят на крака след скъсването на икономическите им отношения с България и това, че загубиха такъв ключов клиент:((((

Тя България продължава да си пазари и потребява руски газ, просто малко по-неизгодно за нея...

Тъп си Вови… тъп та вдлъбнат… Изкара НАТО мозъчната си смърт, даде им смисъл и ги консолидира както никога до сега. Все повече ни освобождаваш от енергийната си зависимост. Бъдещето на Фашия - бензиноколонка на Китай. Швеция и Финландия - в НАТО. За капак - лъснаха ти всичките агенти и петоколончици. Само пълен дебил може за 3 месеца “тридневна операция” да оплеска толкова неща наведнъж… Трябва да те изучават в университетите.

Всички укросвине в екарисажа :)

Най-добрата укросвиня е мъртвата укросвиня!

Не изкара ли за русенско варено вече?

Всички укросвине в екарисажа :)

Гнусно

Смешници клоуни

всички ако обичате да направим еди социален експеримент, каквото пишем, да го пишем с никнейм: "Путин е руска, педерастка, фашистка мърша". Да видим РосТролПутМаш сканиращите спайдъри дали няма да отрежат родният ни копейкаджийски трол от русенското варено! Понеже сканират сайта по ключови думи...

Недей, ще ти нацъка минуси през VPN.

Всички укросвине в екарисажа :)

Фашия е купила 80 процента от троловете, по-точно капарирала ги е, но понеже изгониха 70-те агенти и шпиони.... ще видим... Масово българите мразим Пупи педерастчето - убиец на деца.

Масово желаем жестока смърт на укрофашистите и техните семейства :)

Русоробите пак пикаят кръв...

Пази си пишока :)

всички ако обичате да направим еди социален експеримент, абсолютно да пренебрегвате и не слагате минуси на онзи повтарящ се трол. Да видим дали с пребрежение ще спре. Благодаря на всички предварително.

Повтарящ се трол е този, дето пейсти един файл с опорки за консерва русенско варено на ден.

А за 20 цента какъв е?

Путин се снима със световни лидери и праска договорчета за икономическо сътрудничество. Зеленски се снима с кравата си за Вог и с неговите си колеги. Който е измислил тази пропаганда е или неграмотник или наивник, който вярва, че масите от заблудени и промити мозъци имат значение. It is the economy, stupid. The economy.

Всеки удържан ден от братята украинци е резил и позор за Пипи педерастчето и кликата му от посредствени послушковци.

Ще ти нацъка минуси през VPN.

Няма нужда. Оказа се, че Русия е купила 80 процента от Бъгларите, според разузнаването в соросокопа. И това след толкова много пари дадени от Америка за България. Къв е извода? Или Русия е по-богата от Америка, щото е дала повече пари. Или Америка се е надценила и е объркала фалшивите фактури от НПОтата и медиите за "свършена работа":)

За мене свини!

Ама коя е и каквя е тая велика жена, та трябва да знаем мнението i . една американска тутка, която още не си е признала в мЕ тоо, Избрана да бъде някоя си и част от това признание включва да я развеждат по света и да си казва "мнението". Дано знаем малко повече от нея за тия страни и народи и да можем и сами да си правим изводи без тия ку ви. Повтръща ми се , като я гледам

Йосата Кобзон пее на малкото микрофонче на Пипи....

До сега съм дарил 600 евро на ъкраинското министерство на отбраната, нека трепят руски свини. Хваля се по руските форуми от имато на цяла България. Как ни мразят само, и ние ги мразим!

Я дай платежното :) Му ха ха ха :)

двама пишман клоуни…

Зеленият клоун направи хипофизният клоун на жалък!

Само дето Зеленото е 7см по-ниско от Путин.

Украинският народ е пример за това какво НЕ трябва да бъдат хората. Лошото е, че са плъзнали из цяла Европа под формата на проститутки, търтеи, престъпен контингент и нагли, безполезни бежанци...

И такива ли ти дават да пейстиш вече.... Ама пусто русенско варено.... без него ще пукнеш...

Що не си в Украйна бе горд украинецо?

Защото съм българин бе, руска мършо! За разлика от теб!

И защото братята украинци ще ви ебът майката, руски лайна! Аз само ще им преча!

Тридневната операция как върви, гнидо?!?!?!? Колко месеца вече станаха?!

Питай украинците и зеления колко време минава, те най-добре знаят. Бавно и мъчително ги унижават пред цял свят. Целия свят им гледа бавната агония сякаш е някакво сурово реалити, отново продуцирано от изродите зад океана с главна отрицателна роля Зеленски.

и тук пречиш.

що не отиде и в Домбас и да посети алеята на ангелите... да види стотиците избити деца от укропитешките фашисти. Деба и лицемерието скапано

На тааа и са ибе ама е сбъркала адреса

Нъ мени кът ми съ ибе, майкати ми каца накура виднага.

Малоумник си

а до оня ден не знаеше къде е Украйна...дори не знаеше че съществува....не че пиар и като приключи ще знае къде се намира

чак пък вдъхновение...айде сега...посмали малко...виж украинките може и да вдъхновяват някого

Ма много трипер разнасят бее :)

И не само

Другари копейкаджии, нашият Велик Пипий Петърчо Великий 2 се изложи. Един наркоман го направи смешен! Колко месеца вече ще чакаме да приключи тридневната операция??!?!?!? Чукчите ни мрът! Скоро ще трябва и до московчанчетата да опрем!

Бурятите обраха тоалетните чинии, кадировските чалми - пералните.

харесвах я като актриса и не мислех, че е толкова тъпа горката. Оттук нататък за мен все едно я няма.

от сега нататък за теб съществуват само идиотите и дебилите путлеристи, забрави за адекватните хора.

най големият идиот е в кратуната ти...

Наемат всякакви плямпала да цвилят възхвала за Украина. И на това ще му видим края.

Невероятна новина от dir. ru

вярно много тъжна и същевременно смешна новина - пак клоуна Зеленски и пак измисления Холивуд се опитват да лъскат имиджа на това продажно украинско мекотело. Но целия свят вече вижда каква е истината. На лицето му е изписано, ако ще и папата да го обяви за светец приживе, а Украйна за свещена земя.