17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре едни обувки да беше купил :D

НАП нещо проверка на произхода на средствата. Или са заети да разпределят бонуси.

Джино, Джиноооо! Ако на тази възраст трябва да плащаш на жените, за да са с теб, какво ще прави след 20 години, бе, душо?

Как е работила като докторка преди , като сега се дипломира ?

Връщам си го обратно от левия в десния крачол .

Да си я кара със здраве колата, но на фона на всичко случващо се в тази държава - мизерията и безработицата, ти да правиш показност с финансови възможности и лъскави коли, просто за пореден път тоя господин Бианкалана показва каква е тъпа селска пръчка и комплексар... Не е зле да дари средства - понеже са му в излишък на някой детски дом, пък ако иска да го афишира с постове и фотосесии!!!

Абе тия не са ли брат и сестра???

Мизерията и безработицата? Ми стани от дивана, бе!

Може да е била санитарка :) или мед сестра. Те сестрите, ох олеле майко...

Всичко е супер, ама тоя пич кво работи ве? И ние не сме спрели да работим, бизнеси и т.н. ама повече от Астра или голф не може да подарим. Мечтата и било бентли. Големи мечти ей.

Заети са да тормозят хората които изкарват 5-10К годишно през интернет... Хазната е празна.

аз работя в чужбина и то на добра позиция и пак не мога да си позволя такива неща, интересно този человек с какво се занимава ?!

Сигански работи. Важното е тъпана да бием да ни мислят , че сме много богати.После ще се окаже , че тя колата на лизинг пък няма кой да плаща вноските и т.н... вечната история. Важното е сега всички да ни видят колко сме велики, пък после...

Тъй де и аз така. Над 100к правя на година, ама нещо не разбирам. Сигурно щот нямам инстрагам и сигурно са ми куци мечтите. Нещо не е в ред.

Къде работи Джинката?

Ами тя затова е с него....ако няма скъп подарък ще търси друг! Интересно, защо трябва да е новина това и какво ли ни показват ...Брей ,елита си остава елит, ....показност и фалш ,ако на това казваме елит !

Сано раюбрах, че при тази докторка няма да ходя - нито мога да си позволя плащането на ръка, нито тя има знания за лекар, въпреки дипломата.

Поредното недоразумение пробутвано на дебилите за "звезда". Наред, със златки, патки, николетки, иВо дИмчевци, кРасимир аВрамовци, рут колевци...

И да отиде да се запише в герб.

WOW!!! Каква трогателна история! Да демонстрираш колко си велик като си купиш скъпа кола! Как ли на тези години се купува и поддържа такова возило!!! Дано си гледа на пациентите като на колата ,с любов ,разбира се! Боклуци много!

Хм, интересна мечта да има Бентли... млади току що дипломирани лекари май по-различни мечти трябва да имат, тип да помагат на хората, да постигнат нещо като лекари, но .... различни хора, различни идеали и различни ценности.

Всеки си живее в неговия филм.. Той не е лошо момче, бих казал простодушно дори. На никой нищо лошо не прави, просто е обсебен от суетата си и сега когато си е намерил сродна душа , да си се величаят взаимно , наистина е много щастлив и дава всичко за нея. По скоро тя е меркантилната и нездравия елемент в връзката им. Просто си е такъв, живее за да се показва и това го радва, не е комплексар, начин на възприемане на нещата е .. за него вещитете са за да го радват и да си се хвали с тях. Така го чувства . Живот на показ, не е за всеки ..

Посито на докторката златно ще да е.

А, без да споменаваш ГЕРБ се бях сетил какъв пропаднал политически трол си

Колко ли струва една шестица в Медицинския тия дни. Едно време беше едно прасе и два петела. Но времената се смениха и предполагам, че нещата са ескалирали.

Тоя - Българин ли е ?? Кво е това име- Джино Бианкалана ?? Ако не е българин, тая по- добре да му взима парите и да си намери мъж- българин...

МОре тресе си го комплекса за малоценност, няма какво друго да е. За какво е тази показност, на кого иска да се доказва? За какво му е да се доказва? Никой не му иска и не му търси доказателства...

яко се търгува с колумбийска пудра захар..

На този льольо какъв му е бизнеса?

Не го ли виждаш какъв е от снимката? Не, не е българин определено. Взел фамилията на една от бившите си приятелки, смешника

жиголо на женския пазар.

лъже, че е с пълно отличие - нали онзи ден показвахте отличниците на МУ, които положиха хипократовата клетва, а останалите им колеги ги гледаха по Zoom. Но я нямаше тази жена при отличниците ...

Гино Ташев бил по паспорт. Мани.

Поздравявам шафрантията с песента на група Сребърни крила- Курви, сбогом.

Не знам само как ще се чувства булката в циганската фамилия ... Какво ли не правят парите...

Другиден каот и каже да върне кл'човете ще напишете ли статия? Аман от чалгарски изяви и то публични. НАП що не се огледат какво е тва цигане Джино ли е що ли е. Със сигурно има данъци дето не е платил.

има ли газова уредба?

Имал бол пари - дал

Казваше,че е транспорт в Щатите на скъпи коли но сега не зная какво транспортира като всичко е затворено

Ами българско "ромлянче" е момченцето:))))

еееххх, едно време като се дипломирахме, никой не ни подаряваше подаръци, родителите ни даваха малко парички да се почерпим на кафене със състудентите , и толкоз.

Да! Да! И аз съм безработна, ама бентли не мога да си купя, че още по-малко и да подаря. Ама те родителите му май са богати.

"На портала вън ме чака бялата кола, а на задната седалка гадже без пола" Из "Батальона" . :)

Стига бе, той много грозен и при *иганин

Ако шестиците са изкарани, а не платени - ами...евала!

Браво, Джинка! Честно, пич си!

веичко е менте покрай този убавец.

За 150К бентли?! Втора ръка?! Представям си колко добре е подготвена докторката. Искам да ме лекува!

Както е тръгнало, утре Николета също ще си купи тапия за доктор и ще тръгне да лекува.

Костума не прави човека. Ма може да излъже другите без костум, че е човек. Дипломата не прави доктора. Дипломата само показва че си се цанил за доктор. А извън тва тия са еднакво грозни и пошли, типичната балканска сган.