По неписано правило най-хубавият подарък, който някой може да получи, е този от сърце, тъй като той е своеобразен израз на чувствата на човека, който го прави. Все пак, нали казват, че именно жестът е най-важен и поради тази причина неговата цена не би трябвало да бъде от значение.

Само че реалността е малко по-различна, тъй като скъпите дарове със сигурност умеят да правят по-голямо впечатление, а освен това предизвикват и по-силна еуфория. Макар и да не би трябвало да бъде така, голяма част от хора считат, че колкото повече пари са похарчени за дадено нещо, толкова по-непоклатима е любовта на онзи, който ги е дал.

Вижте снимки >>

Е, в такъв случай вероятно много от тях в момента завиждат на Кристиана Канева, защото нейният годеник Джино Бианкалана определено не пощади средства, за да я направи щастлива, изненадвайки я с подарък за 150 хиляди лева по случай успешното ѝ завършване на Медицинския факултет към МУ-София, при това с отличие.

Брюнетката получи дипломата си на официална церемония, състояла се преди два дни, от която публикува снимки в своята лична Инстаграм страница, а след края ѝ двукратният победител в риалити предаването "VIP Brother" я зарадва с чисто нов автомобил за положените усилия през следването ѝ.

"Повече, от колкото заслужавам! Благодаря ти, любов моя - че правиш всеки един момент незабравим за мен! Обичам те!", написа младата лекарка към изображение, на което позира с бяло палто, съчетано с черен клин и спортни обувки, застанала до скъпото превозно средство с марка Bentley, украсено украсено с червена панделка на златни ленти.

"Ти заслужаваш много повече от това, но когато обеща и си спази обещанието - че ще вземеш всички държавни изпити с "6", аз си спазих моето - да получиш нещо, което знам, че винаги си искала!", отговори ѝ в коментарите под поста Джино.

Двамата се запознават преди няколко години в столичната болница, където Канева работи. Тогава Бианкалана посещава здравното заведение след контузия на левия си крак, заради която дълго време носи шина. През 2018 г. те обявиха, че са се сгодили. Интересен е фактът, че тогава вместо реален годежен пръстен, влюбените решиха да си татуират халки на безиминните пръсти. В края на следващата година те заживяха под един покрив в прекрасната къща, намираща се в квартал "Бояна", която тогава си купиха.