17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни занимавали с тези търтеи !

силикон, веганство, вегетариантство, йога, буда, ислям..... все моди в САЩ !!!! Е, булка от САЩ до такива модни течения води във възпитание и отглеждане! А пък и комплексите, че си африканска наследничка, попаднала в английския двор, но и да се доказваш, че си интересна, че и напредничава свободолюбива американка...., и то пред английската корона и кралица, завладели преди 100 години целия свят и колонизирали всички континенти... ИЗВОДЪТ : Една мулатка ще натрива муцуните на английските наследници, колонизирали всички континенти и източили в тяхна полза богатствата им! Ами ...като е много революционо и праведно-новаторски устроена Меган, нека да се откаже от луксовете в кралския двор, ограбил контитенти и стотици народи, да живее на минимума като веган, пък чак тогава да изповядва и рекламира пред света веганството !

Ейййй, тия неназовани източници не спряха да бълват идиотщина след идиотщина...Що пък веднъж не го назовете тоя източник, бе-редакторите ви, дето всяка вечер се чудят какво още не сме написали, че е нарушено като протокол или ще подразни максимално хората.....Минавате всякакви граници вече....Отвратена съм от т.н. журналисти и блогъри. На всички такива пожелавам всичко това, което пишат да го изживеят те. Нещастници.

Ама да попитам все пак, де - отде това кралско бебе ще черпи протеини, т.е. белтъчини да си захранва мозъка в бурния процес на развитие през детството си, определящо мозъчната му мощ и развитие ? Като се има предвид, че децата не обичат месо, млека - все храни с протеини, а нямат и зъби да дъвчат ядки, а пък риби -абсурд...., та ......този кралски наследник, питам, как ще се развива умствено ????? Нека да яде плодове, зеленчуци, ядки, млечни, но ....пълна липса на месо в менюто му ...? Един недопразвит принц и кралска особа ли ще расте в английския двор, лишен в целия си живот от протеини, щото като малък щял да бъде възпитан да мрази месото, че и рибите.....пък за млякото има твърде отрицателни научни мнения - пиене на гной. Та.....този веган, растящ, живеещ и развиващ се от изкуствените, химизирани селскостопански продукти, отровени от почвите, обработвани от няколко десетилетия вече с торове и химия, ... та.... какво развитие физическо и умствено такова ще има в отровения ни химизиран свят ????

Елементарно е- не вярваш на всяка простотия, която се измисля ОТ медиите и се пуликува от същите.

За Великден веганите ще боядисват не яйца, а картофи!!!

Откъде намериха тази грозна мангалка за снаха на кралското семейство???

Ако има малко медицинска култура,тази дама ще се радва едно дете да бъде отгледано с естествена растителна храна .Освен това доказано е,че хората,които не ядат месо имат по-мек и човешки характер,а не хищнически. Мисля,че Мегън се набута,където не й е мястото и не е далеч времето,когато разводът й с тази фамилия ще е факт.Тя е отгледана в гето на свобода,а при тези хора такава няма.Жаждата й за блясък и по-точно да докаже,че и хората от гетото 'могат' й изигра лоша шега.

Където произходът от гето е изтъкван като произход, там разум и логика не виреят... Още една мозъчна щета втълпявана от левичарското лебертарианство.

Стигнах до третия коментар и до там. ""Най-големият грях е глупостта.'' Кастанеда. Разбира се, че веганите кърмят децата си. Всички бозайници кърмят децата си, но след като приключи периода на кърменето, малките започват да се хранят кой с месо, кой с плодове, кой с трева, и никога повече пият мляко. Не ви ли се струва извратено дърти мъже да сучат кравешка кърма? Може би на това се дължи немъжкото поведение на повечето мъже, в това число хетеросексуални. Хората имат храносмилателна система на растителноядни, основно плодоядни. Ако бяхме тревопасни, щяхме да може да идем на поляната и да пасем и никаква грижа с намиране на пари и ходене по магазини нямаше да имаме. Ако бяхме хищници, щяхме да имаме остри зъби и нокти и да можем да ловим плячка и нямаше да умираме от скорбут, ако ядем само месо. Вълците и тигрите никакъв проблем със скорбута нямат. Прости ни дресират от малки и ни разболяват с тази мъртва плът и млечни продукти. Млякото и месото започват да се разлагат веднага. Прочетете поне за кръговрата на калция в организма и се запитате защо след като ядете толкова млечни, аптеките ви са пълни а хапчета калций? Мисля, че киселинната среда в организмите ви и калцираните ви мозъци няма да ви улеснят в мисленето и четенето, но опитайте, не боли!

Не е зле да се прегледаш при психиатър, ей така за всеки сличай, може и да са открили лек- кой знае???

Не е имало изобщо такива откачени мисли при Меган, всички тези глупости тиражират журналята, за да има какво да публикуват.

Кога Рогатия оставал без работа...си бъркал под опашката.

С тази простовата мама, детето е обречено.Добре, че Нейно Величество, пипа здраво!

Аз още се чудя как позволи да се вземат. Вероятно щот тоя е доста назаде в реда за короната.

37-годишна съпруга! Добре, че не е на 73.

И правилно!

Е ако не слуша, има МИ 5 или МИ 6

И ще бозае само чиста водица. Какъв веган, като ние сме бозайници, а те се хранят с мляко пред първата си година? "Херпзцогинята" изглежда е доста простовата, освен че е грозновата.

Не просто е от новия модел жени , които се впускат във всичко , което е крайно.Феминистка , сега е веган , утре ако дойде нова мода ще откачи и по нея.Модерна си мисли , че е.

Точно така. Хранят се с мляко в първата си година. След това спират.

И какво започват да ядат ?

Че и дъртовата.

От коментарити виждам, че някои не правят разлика между веган и вегетарианец.

На бай Ганя не му трябва разлика, важното е да злобее и да обижда всеки по-различен от него

Ами дай бай Ганьо като види принцеса и да се покланя до земи а ?

Тамън един олигофрен по-малко, който няма да повтаря, натъртвайки, навсякъде "ми аз съм ВЕГАН", разбираш ли...

Е тая Меган ще дойде голяма пръдла.

Тази Меган я пере съчмата много здраво.Беше феминистка сега иска да е веган.Очевидно душата и се бунтиуа срещу порядките ама защо е така ... не знам.

Като й гледам годините, явно влиза в критическата. Тъ, тъй.

комплексите си на черна , ощетена и желаеща да се доказва...

tonk11

Аз си мисля, че това трябва да е въпрос на личен избор а не ефект на болните амбиции на мама и тати.

Аз не виждам драма. Веганството и разни други форми на екстремизъм са в крайна сметка вид естествен подбор! И без друго ресурсите на планетата се изчерпват, населението гони 8 милиарда, какво лошо има в това част от идиотите да изчезнат по естествени причини? Буди недоумение обаче, как кралското семейство са допуснали толкова зле образована жена в редиците си!

Веганите не боледуват от сърдечно съдови заболявания, при тях риска от рак е нисък, риска от диабет минимален . Наскоро имаше статистика, че веганите живеят средно със 7 год по-дълго от вегетарианците и над 12 год по-дълго от "всеядните". Та права си веселке. Естествен подбор е.

Добре че човечеството е оцеляло защото е яло всичко иначе сега нямаше да четем толкова весели коментари и статистики.......

tonk11

Глупости. Единствения подобен дето познавам / не го знам от коя безмесна секта е щото станаха много а не ги следя/ преди 2 месеца му лупнаха 2 стента. А има диабет от 5-6 години. Не яде месо от 15 години.

Диабета се предизвиква и от яденето на млечни продукти. Трябва да спазва здравословна растителна диета за да не боледува от диабет, сърдечносъдови болести и дори рак. Пържените картофи също са веган храна, но ако я ядеш постоянно ще се разболееш. Здравословната диета е до 10 процента мазнини, много зеленчуци и по-малко плодове. Нищо пържено, нищо излязло от животно, нищо опаковано и с химия в него.

tonk11

Ти с тази диета, сигурен ли си, че живееш а не просто съществуваш?

Аз имам въпрос. Едно време, на село, бабите и дядовците ни "кога беха вегани" и си хапваха месце и всичко, в общи линии, собствена продукция разбира се, как така избутаха до по 90тина годинки?! По онова време щото имаше вегани, пескетарианци, вегисранци и всякакви там олигофрени...

Едно време са живеели кратко. Имали са по много деца заради високата смъртност. Сега живеем в замърсен свят и лошата храна просто довършва хората. Лошата храна е като наркотиците, цигарите и алкохола. Всеки сам си решава дали да умре болен или да живее здрав.

Ти смяташ ли , че въпросната принцеса и детето и ядат лоша храна та се налага да се лигави ?

Меган е етичен веган. Тя го прави заради безмисления геноцид над животните във фермите.

Значи да спре и да ака за да не затормозява планетата.

Холестеролът е в пъти по-висок при веганите и вегетарианците, отколкото при всеядните и науката няма обяснение на този факт. Мозъкът на човека е изграден от мазнини и вода. Липсата на мазнини в храната води до оглупяване. Факт.

но не се коси. Мечтай си.

За теб е недуомение, за мен е добре премислен ход от страна на кралицата. Ако Хариет още се бунтува със сигурност ще го погребат и него до майка му. А за въпросната жена - циганка, не ми се мисли.

Принципно не харесвам Маркъл,изглежда ми лукава ,но за веганството заради животните одобрявам,значи има душа в нея ..те са йоги с майка и за това предполагам не иска да яде животни..

Gal1974

Тази статия е пълна измислица.....

Ами да питат бебето, то пък може да иска да нагъва кебапчета. Стига с тия изгъзеци, да не съм слон та да ям листа.

това че ти не обичаш животните е твой проблем и нямаш воля да не ядеш месо .

Защо бъркаш яденето на месо с любовта към животни ? Утре ако ти намалеят зеленчуците и плодовете , но пък има месо какво ще направиш ? Ще си оставиш детето да умре без храна ли ? Докога ще се лигавите ? Има закони на природата.Да не мислиш , че лъва ненавижда антилопата ? Организмът му иска да яде и той това прави.Ако трябваше да сме тревопасни стомасите ни нямаше да позволят преработка на месото и толкова.Я дай на заек да яде пържола да видим ще я започне ли въобще.

Според законите на природата при бедствие хората стават и човекоядци. И ние ли трябва да сме човекоядци тогава? Куца ти тезата от всякъде.

Въобще не ми куца тезата ами ти не искаш да мислиш.При голямо бедствие и ако няма какво друго да се яде ще проядеш и човешко ако трябва да оцелее по-дълго човешкия род.Стига сте се глезундрили и сте се правили на интересни.Човекът е устроен да яде и месо и зеленчуци.Да ти казвам ли , че при битката с арабите с Тервел ония са яли и лайна само и само да оцелеят ?

обичам ги, затова ги ям.

Няма как Рептил да не закърми наследствения си хибрид с месо ....

Абе от НЕГЪРКА какво очаквате ??? Да разсъждава ли ? Ще гледаме Тунела -втора серия !

След веганските мераци следват и антиваксърските такива. Тоя сценарий е познат.

Като дойде тъщата положението на зетя ще се оправи още повече.

Каквото и да си говорим, херцогинята е простосмъртна, умира от страх, обаче няма кой друг да й доизноси и роди детето. Все пак в прродата има равенство и справедливост. Аман от превземки без край. Сега се задава нова мода... която като епидемия ще плъзне навсякъде, където се прехласват пред новоизгрялата аристократка. Щяла да ражда в присъствието на т.н. дула, жена, обучена да оказва подкрепа на майката преди, по време на раждане и непосредствено след това. За да поясня цитирам произволно намерено в интернет: "Най-общо казано – дулата е сърце и ръце, изцяло отворени за раждащата жена. Друго често използвано описание за дейността на дулата е ‘mothering the mother’ или всеотдайна, майчина грижа за майката." Тоя месец няма мирясване, тепърва ще има с какво да се пълнят светските хроники. Нямало да се прави традиционната снимка след изписването... Много важно. Апропо, дали не е и противник на ваксинациите? Няма да се учудя.

това с дулите не е точно мода. За някои жени наистина раждането преминава "по-леко". В сравнение с веганството, антиваксърството и разни други хрумки това е не само безопасно, но и полезно.

да, така е - но в случая става дума за жена, която мисли преди всичко за собствения си комфорт. и световна слава.

честно казано не мога да ги виня жените щото раждането за 99% от тях си е травматично преживяване, за останалите 1% е смъртоносно.

Големи сте познавачи всички любители на шкембето и кебапа. Живеете като скотове, но като излезе тема с думата веган всеки става експерт по здравето. Натали Портман отглежда децата си като вегани. И те са напълно здрави. И е пълна лъжа, че веган децата не приемат мляко. Те пият, но само човешка кърма. А не като другите деца пълно с отрови краве мляко.

да ти кажа нещо: бебетата сучат, а не пият кърма. а на бас, че херцогинята няма да кърми. в крайна сметка да прави каквото ще, бебето си е нейно.

Какво сучат? Сучат майчино мялко, а не краве мляко, с каквото вие храните бебетата си и ги разболявате от малки.

просто се прочети какво пишеш: " И е пълна лъжа, че веган децата не приемат мляко. Те пият, но само човешка кърма." Освен това се казва майчина кърма. А не човешка. Защо - досети се сам, вместо да реагираш като невротик.

Каква е разликата между премат и сучат?

като между кърменето и храненето с изцедена (може и чужда кърма) от шише. повечето жени напоследък не кърмят или спешно спират да кърмят, защото било разваляло бюста.

абе , не е много нейно. Ако искаше да бъде само нейно бебе, нямаше да дава мило и драго да омотае Хари и да влезе в тази къща, да не казвам кралска къща. Значи, да си беше го направила сам а и да си го отгледа незнайно къде. Без помощ и подкрепа. тогава ще си бъде само нейно. Е, и да не бъде в Норвегия, щото там ще е на държавата.

Не се казва веган децата, а децата вегани. Учете български. Но има ли откъде?

Този слух е отдавна, че не е бременна и ще детето ще се роди от сурогатна майка - бяло и русо.

бяло и русо? при тези баща и майка? Хмммм.

Всички изсъхнали и спаружени вегани сега да тичат да протестират пред двореца на кралицата!

Това е много опасно, без майчино мляко, има случаи на починали деца от изтощение, затова е и съмнението, че не е бременна, няма и как да има майчино мляко.

Това за бавачките е простотия, извинете ме. Значи може чужди жени да гледат бебето, а не може собствената му баба да го прави (ако самата тя иска и майката е съгласна, разбира се). Бабата ще обича бебето, ще е емоционално обвързана с него, а няма да го гледа само заради заплащането. Колкото и да е съвестна една бавачка, грижата й не може да се мери в емоционално отношение с грижите, полагани от близките на бебето. А бебето не се вълнува кой точно ще му сменя напиканите памперси. За сметка на това със сигурност усеща емоционалната обвързаност на тоя, дето му ги сменя.

Твоя милост, чували ли сте приказката "много баби, хилаво дете"? Мамата на мамата винаги * мамата на възпитанието на подрастващото лапе. Това съм го виждал достатъчно много пъти, че да го приемам аксиоматично.

Мегън трябва да е по сдържана и смирена ,за да не свърши като Даяна

Новата снаха направо ще съсипе кралицата. Човешките нерви и търпение си имат граница.

Тя е американка, няма как да се случи.

като е американка какво? въобще няма да ѝ цепят басмата. Щом на лейди Ди посегнаха (ако слуховете са верни) дето беше ЗНАЧИТЕЛНО по-популярна.

Меган ще трябва да внимава много. Членовете на кралското семейство нямат попечителство над собствените си деца. Кралицата има тези права. И Уилям и Кейт нямат попечителство над децата си. Така че, ако утре Кралицата реши, че Меган не е годна за майка, просто ще вземе детето й и Меган няма какво да направи.

Утре вдругиден бабичката може да се помине, а бебето и то е още неродено. Какъв автогол си вкара амбициозната и комплексирана Меган не е истина, от що мерак за луксозен живот, та накрая - 1984 ...

Тя тази принцеса започва да ми се вижда леко изтрещяла.Бас правя , че ако се роди момче ще започне да го облича в роклички и да го учи да е безполов веган.Тоест то няма да бъде нормално човекшко същество , а нещо , което и душа много няма както и избор.

Още навремето, когато се е правил суперскъпия ремонт в жабешката къща, госпожата се е спряла на дизайн и боядисване на детската стая в бозави, неутрални цветове. Така че има подобни повеи. Относно разходите - интересно ми е освен това защо кралицата не реагира на многократните изцепки, доказващи, че херцогинята има страшно редки пръсти? В Ню Йорк за партито с Клуни и Уилямс е пръснат половин милион долара за броени дни? Явно това се смята в реда на нещата. А поданиците продължават да се ловят на въдицата, купуват същите тоалети като демонстрираните от бъдещата родилка и прочее. Засипват семейството на бъдещите родители с подаръци - за които принцът и принцесата били казали, че няма да ги приемат и молят подаряващите да ги даряват за благотворителност.

Безполов ще е до момента, в който прабаба му не го запише във военно училище, както се прави с всички мъже в рода. Her Magesty и английската корона доста простотии изтърпяха, че дори и цветна снаха, само гейче за наследник остана....Тъй че ако е момче, ще стиска зъби и ще марширува.

ако прабабата е жива тогава - освен това детенцето ще прави само това, което каже маминка Меги, ще я слуша и то като принца. цялата тая тема е снобария.

Тея кои са?

Чакаме катастрофата в някой френски тунел

За всичко друго бива, ама новородено-веган не бива. Кралицата няма друг шанс освен да и го отнеме, още повече, че Меган едва ли ще иска да го кърми. Определя и час за виждане и гушкане и толкова. Като порасте тогава да го прави каквото иска.

Нали наскоро едни шведи бяха закарали двумесечното си бебе в болница и накрая се установи, че те го гледали като веган. Детето умря от глад, не можаха да го спасят.

Законите на Дарвин в действие.

Ти усещаш ли се каква простотия си написал, че и 50+ са ти харесали глупавия коментар? Как двумесечно бебе ще е веган или месоядно? На тази възраст бебето се храни само и единствено с кърма! Твърди храни постепенно се въвеждат от шестия месец, а месото специално (за тези които желаят) поне след деветия месец... Виж, ако кърмещата майка е веган, това е друго.

Ужасни фанатици, които, да, избиват си децата с фанатизма си. Наскоро в Канада имаве два случая при които родители натуралисти-холисти, не завели децата на лекар , а ги лекували с отвари при тежки инфекции на мозък и дробове и дечицата умряха. Съдят ги, но кел файда. То и присъдите са смешни.

Е баща й нали го предупреди, че прави най-голямата грешка в живота си, ама кой да слуша !

Трябва да разберат, че децата им сами трябва да направят този избор дали да консумират месо или не. Не трябва на малко дете или бебе да се налага някаква нова мода, децата се нуждаят от пълноценна и разнообразна храна, не само трева! Все пак хората не сме чифтокопитни

Вие сте невеж, иначе щяхте да знаете разликата в храносмилателната система на копитно, все едно чифто или нечифто, и хищници.

Да го гледа като веган означава да не го кърми като за начало. След това означава да го обрече на глад и мизерия. Кралицата е права. Веганизма е ритуал без религия.

Не означава това.Как може да се толкова безмозъчни!!