Елтън Джон прекрати бойкота на ”Долче и Габана”

Елтън Джон, който има две деца, родени от сурогатна майка, прости на дизайнера Доменико Долче за коментарите за изкуственото оплождане.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон прекрати бойкота на ”Долче и Габана” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, до къде я докарахме, правите да се извиняват на кривите, щото в днешно време, ако си прав си крив. От права за всичките криви, не останаха права за правите и те все са криви - играта на думи нарочно търсена, с извинение да не обидят нито правите, нито, не дай си боже, кривите.

Долчето и Габаната са му платили на Елтъна голям чек

Прави са си Долче и Габана. За първото им изказване имам предвид. И преди да ми наказвате мнението, смятам, че трябва да се дава воля и на двете страни да се изразят. Наистина, как ще израстне детето, което ще е смутено, че за разлика от връстниците си няма майка. А по-късно ще разбере, че има, но никога няма да я срещне и тя може и да не иска да го види.

На си ти куклите, дай си ми парцалките!

И сега има ли значение в кой крачол ще го преместя?

аз понеже не виждам, та се питам, като излезе един хомосексуалист от банята как трябва да му кажа, най вероятно чист педераст, та и сега нищо ново под слънцето, еврогейската мафия, се е погрижила помирението да се осъществи, все пак и едните и другите все педали.

Браво на Конче и Камбана! За първото изказване. За извинението - явно "различните" имат вече достатъчно силно лоби и са ги натиснали..., кофти! Недоразумения като "сър" Джон... не измислих начин да го напиша "модераторски" угодно... Благодаря предварително за минусите!

ска му работа