Майката на Енрике Иглесиас разведе Марио Варгас Льоса

Нобеловият лауреат за литература Марио Варгас Льоса (79 г.) остави семейството си заради 64-годишната майка на певеца Енрике Иглесиас Изабел Прeйслер.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Енрике Иглесиас разведе Марио Варгас Льоса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му е на Пантелеон и посетителките?

Страхотна жена!

нито може да имате таланта и кариерата на великия Варгас Льоса (то и не сте го чели), нито животът, децата и богатството на въпросната дама...можете само да пишете неграмотни простотии у дира

...ми така е прости сме си и нереализирани също завистливи злоради :) ...нали затова си изливаме злобата и гневът във форумите :))) за нас постижението е да оплюем някого да се надсмеем над някой по-голям от нас :))) българи ко да праиш :)))

Ти също не моеш да имаш тези неща. Щом се изявяваш тук - значи и ти си същата отрепка. какво се репчиш на другите?

AAA

Много красив мъж, несъмнено. От тези, на които годините им отиват.

Търси по крехко....

нищо не разбрах, кой кум, кой сват, кой на булката брат, за кой женена, от кого кое дете...нищо не се разбира, пуффф

Аз се отвратих направо - някакъв дърт пръч спи с братовчедките си. Тая новина я четох вчера или предния ден на друг сайт - дираджиите не стига, че ни занимават с глупости ами и работят с голямо закъснение

После се чудим защо най- добри в сапунените сериали винаги са били латиноамериканците!

Да вземем направо да се женим братя и сестри... :( Имам познати, интелигентни, преуспели хора, първи братовчеди, женени от 10-ина години. Не мога да го разбера, но щом ги влече...

Ама, това в БГ ли???

V BG, Sofia, da.

Личи си,че и влюбеният 'младеж' е бил хубав като млад.Един интересен въпрос-а дали сега може да върши работа- на 79 е все пак?!

След като го разведе, скоро ще го вкара пред олтара, под венчилото, нека да изтърпим още месец-два, умните и образовани мъже, всъщност са много глупави пред една достолепна, добре поддържана и хитра жена, защото цял живот са ухажвани и обгрижвани от жената до тях, която все гледа да им угоди, за да не и бъде посочена вратата, а всъщност една лисица от сой си знае работата, тя е мила, привлекателна, чаровна, горда, умела любовница, без проблеми, тя разчита на мъжът до нея, тя е нежна, женствена и никога-далеч от мъжа /дали в кухнята, дали в пералното помещение, дали да магазина, или в детската стая/. Да бъдеш красива и богата, е привилегия, от която би се възползвал всеки мъж, но истината е , че достъпът за бедни е забранен.

He married Julia Urquidi, his maternal uncle's sister-in-law, in 1955 at the age of 19; she was 10 years older Т.е. тя не му е братовчедка, а леля. Романа "Леля Хулия и писачът"...

Накрая ще се окаже, че нейният шурей е баджанак на братовчеда на неговата сватя. Изчакайте до 1234ти епизод и ще видите!

Представям си това "grannie" каква ли "тръба" му е направила на тоя старец Марио, но май старата канализация отново вече е отпушена.

В крайна сметка всеки има право да бъде щастлив. Кофти е, когато има наранени хора, но понякога е неизбежно. Но всъщност тази история е много показателна, особено за жените - никога не се отдавайте изцяло на един мъж, не се жертвайте за него - той всъщност не иска това. Иска да е щастлив. Бъдете и вие такива и не се превръщайте в сянка.

Че какво има тук за учудване?

Няма нищо интересно в тази житейска ситуация - ако се огледате, тя се вижда при всеки около вас поне в 60% от случаите на т. н. стабилни семейства!А тя се изразява в драмата на остаряващия мъж и находчивата мързелива лисица, която като остане сама надушва това и през целия си цял живот е уважавана жена, която упражвява домашна проституция!

Изкукуригал старец. Поне да беше 45 годишно пиче

45 годишно пиче не съществува в това измерение. Пичетата са до 25 години, след това стават дърти п.тки.

Пък мъжете са членове до 25, а след това меки пишки :)

И коя уважаваща себе си 45 годишна ще се хване със 79 годишен старец?

А сети се де...

Тоя пичага Марио Варгас Льоса само братовчедки е бодял цял живот. Сега ще види как е с чуждо :)))

Това, както казват испанците, е "Ефектът на гейшата". Въпросната госпожа цял живот "работи" като съпруга на някой влиятелен господин, един от съпрузите й също е бил женен, когато започват връзка; или пък се снима за списания, рекламира козметика. Пресли е вдовица от няколко месеца, но успя да накара старият Марио да напусне жена си, и с това още повече предизвика всенародната любов!:) Истината е, че какъвто се раждаш, такъв и умираш.

ПОРЕДНАТА ЦИГАНСКА ИСТОРИЯ...

Марио 50 години ще да е живял нещастен, щом като чак сега намерил щастието! Ама що се е мъчил толкова този човек? Не разбирам. Сигурно жена му го е натирила, защото не ми се вярва 50 години да й е бил верен. Просто чашата е преляла.

Филипинките умеят да се прадлагат и продават. Безгръбначни са , относно права и претенции, но нищо не правят без цел.Те знаят как да извлекат полза от всяко нещо и следват интереси те си. Същото се отнася и за представителите на мъжкия пол. Угодничат,подмазват се , унижават се , но винаги постигат определената цел

Че какво има тук за учудване? Светът е пълен с идиоти....както е казал Достоевски.

Този от каква религия е, че да е бил женен за първата си братовчедка? Доколкото знам, християнството забранява браковете между кръвни роднини. Такива забрани няма в исляма, затова там такива бракове са нещо обичайно. Бях чел, че в Пакистан около 70% от браковете са между първи братовчеди, и дори в Турция такива бракове са към 30%.

Страхотна мацка за годините на които е! Човек чак комплекс да получи!

Само така Изабел, само че този старец е много гаден като външност. Има симпатични старци, но той не е от тях. Всъщност и Хулио беше върхът, а сега е един червендалест селяндур.

Льоса има един роман "Лудориите на лошото момиче", пълна простотия - но четейки биографията тази дама, оставам с впечатлението, че пост фактум е открил прототипа на главната героиня...

филипинките отиват там,където имат интерес, никои и нищо не може да ги спре, освен това са самовлюбени и обичат да ги глезят. не си падат по работа или учене, затова си търсят и намират някои, които да ги "отглежда"!

С фамилия Прайслер е баш филипинка, ама не съвсем...

Започна да ми се изяснява защо Енрике Иглесиас страда от депресии и както излгежда не ще да има деца. Случил е на родители.

Исабел има излъчвани на момиче, въпреки годините и пластичните интервенции. сигурно на живо се усеща силно присъствието й

Изабел има излъчване на съсухрен чироз с изкусъвени зъби на акула

Не знам защо, ама ми е с малко хищническо излъчване тази дама.

По нашенски- "голям хубавец"

Никога не е късно...

... да станеш за резил : )

"Перуанският писател се е разделил със 70-годишната си съпруга Патрисия, която му е първа братовчедка и от която има три деца" - бетер циганите майна