Ева Лонгория: Децата не са приоритет

Актрисата Ева Лонгория (38) не бърза да става майка и не вижда проблем, ако няма деца и на 50 години.

Обратно в новината

Коментари - Ева Лонгория: Децата не са приоритет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно е да продължава да ходи без гащи. И да го показва. Другото са подробности от пейзажа.

Напълно е права! Когато човек срещне любовта нормално е да иска да има и деца. Най-важното според мен е да си щастлив с човека до себе си, децата са плод на тази любов. А не обратното-да се събереш с някого просто, за да имаш дете и защото вече ти е време. Имаме семейна двойка приятели, при които мъжът има проблем и не могат да имат деца. Дори беше казал на жена си, ако иска да си потърси друг мъж и да си има биологично дете. Но тя остана с него, обичат се, щастливи са, осиновиха си детенце. Това за мен е истинска любов, да си до партньора си в добро и лошо, заедно да преодолявате трудностите. Колко жени и мъже са готови на такива компромиси в името на любовта, колко са способни да обичат истински, да преодолеят себе си и собствените си желания в името на другия, без сметки, изгода, предразсъдъци и комплекси. Поне в България са малко. Сигурна съм, че когато Ева срещне подходящия мъж ще се появи и детето, но дори това да не стане тя пак може да е щастлива. Нормално е да иска да създаде дете с любов и никой няма право да я осъжда за това. Бившият й мъж й изневеряваше, за предния не знам, просто си търси правилния човек. Успех!

Права е, че нищо не трябва да е на всяка цена. Тяхното мислене е много различно от това на българина. При тях възрастта не е стряскаща, нито порок, повечето им звезди раждат към 40 и след това. Само при нас хората се страхуват от годините, бързат и с брак и деца, дори когато не са срещнали любовта, защото обществото ни още робува на остарели разбирания и стереотипи. Най-важното е човек да е щастлив, а за всеки щастието е различно. Аз също съм се нагледала на нещастни семейства и деца, които продължават да се мъчат заедно, защото "така трябва". Според мен нищо не трябва да е самоцел и на всяка цена, когато е писано нещата сами се подрежат в подходящия момент. Късмет на Ева! Дано някой ден има деца, защото има хубави гени.

Той господ си знае на кого да дава дете и на кого не - като ти слушам разсъжденията - няма опасност да имаш деца!! И слава богу !

Мандръсай се, па кога хванеш, хванеш.

Правилно мисли. Деца на всяка цена не трябва.

Ау Хабиби сменяй дупката>

Като решиш, звънкай......през почивните дни, също не се притеснявай!;-)))

Дано да намери мъжа на живота си и да бъде щастлива !

Бас държа, че ако вместо за Ева Лонгория статията беше за Джордж Клуни, нямаше да има и едно обвинение, че е егоист, че е стар прегпрял момък и т.н. каквито думи сте изписали по-долу.

Хубава мацка изглежда. Дано си намери половинката, навреме.

Ухааа, колко много коментари! Не мога да прочета всички, но да си кажа и моята мисъл: разкошна жена е това, дано не остава без деца... Този ген хич не бива да се губи!

аз също имам лоши спомени от моето детство, но силно се надявам това да не ме направи лош родител, а тъкмо обратното... детето ми беше много желано от мен, донякъде може да се каже и че сама си го направих... не съжалявам, защото любовта между мъже и жени е до време, но тази с детето ти е за цял живот и няма по-истинска!

Хубавица си е!!А да прави каквото си иска ,само да църкат мишките!

Екстра...едно-две циганета по-малко.

Страхотна мацка . Латиното си е латино .

Дано това не са само заучени фрази на една нереализирана жена, говоря за жена в буквалния смисъл, а не за актрисата. Поредица от несполучливи бракове, какво да каже...

И какво значи жена, която се е реализирала? Може ли да разясните?

Глупав въпрос, явно си от нереализираните.

Глупаво предположение, явно и Вие сам незнаете понятията "реализиран мъж" и "реализирана жена".

Ми... доста трезво мисли... разведена ли да гледа деца, пълно е с такива. 7+ милиарда сме, споко, няма да се стопи човчеството, нека си живее живота жената :)))

тя е само за бройка бе,от кого да роди,всеки си записва бройката и шута след това

Колкото и да ми цензурирате коментарите,пак ще пиша глупости на воля!Цензурата винаги е съществувала и няма да спре циничното ми чувство за хумор,непримелив за ЖУрНалистчетата

Ти на това чувство за хумор ли му викаш? да те светна за нещо - на жените подобно "чувство за хумор" им действа отблъскващо, така, че ще има още дълго да точиш лиги самотен над снимката на Ева Лонгория, след като никоя жена в живота няма да се прежали за теб, хахаха.

ще заточа една злобаркаа

В тази тема отново се прояви една типична българска черта - а именно - тотално отхвърляне на начина на мислене и живот, както и избора на другите, ако се различават от собствените. Сума народ не може да си представи, че човек може да е много щастлив живеейки по начин, различен от този, който те живеят. И че това което за едни е щастие, за други е кошмар. Аз бих била нещастна ако ходех на същата работа всеки ден, ако имах деца и ако виждах мъжа си всяка вечер и през уикенда, както и да не съм свободна да правя каквото поискам с времето и живота си. Други виждат щастието именно в семейство деца и стабилност. Разни хора, разни идеали. Разберете, всеки има право на избор как да живее и да осъдите нечии избор като "неправилен" само защото е различен, е признак на еснафско мислене и тесногръдие.

Най - смисленият коментар!

Ела да те чукам през почивните дни.

На бодлива крава Бог рога не дава!! такива егости трябва задължително да бъдат скопявани, за да не създадът НИКОГА НЕЩАСТНО И ЗАХВЪРЛЕНО ПОТОМСТВО! АЛЧНИ И БЕЗСКРУПОЛНИ ТЕ НЯМА ДА ЗАНЕСАТ НИЩО В ГРОБА, НО ПОНЕ НЯМА ДА НАПРАВЯТ НЕЩАСТНО ДЕТЕ!!!

А ти застрахован ли си, че утре няма нещо да ти прищрака в мозъка и да почнеш да тръбиш как мразиш хората?

Той вече ги мрази. Както по всяка вероятност и те - него.

Викаш, циганките, дет раждат деца с увреждания, за да гепнат мизерните майчински... евала им праиш, нали така :D

Е какво друго да каже жената като няма постоянен партньор. Явно иска да отглежда деца в семейство, а не сама от първия срещнат.Все пак акъла и стига за да не ражда деца от всяка връзка като някои чалгарки у нас.Лесно се ражда дете.Трудно се възпитава и се създава стойностен човек.

Да де, ама вече не говороме за стара мома, а за почти прегорела :-)

Ами на теб какво ти влиза пък в работата кой прегорял и кой изгорял?

Лошото е,че и СтаниМишев социалиста гълтаааа!!

Ама няма нищо лошо!Нека си гълта жената

Тези хора, които се обръщат към Ева Лонгория с "Евче", "Евчи", поздравяват я или и дават "ценни" съвети за живота, шизофреници ли са? Наистина ли си мислят, че си говорят с нея?

Има хора, които само деца са им в главите и са много отдадени родители. Аз лично не можах да я почувствам тая тръпка и радост. За мен майчинството си беше стрес и започнах да се кефя на сина си чак като наближи 10. Затова и не повторих. Без малко да се обебя още веднъж, но навреме си събрах мозъка. Разбирам я Евчето, като не му идва на човек отвътре по- добре да не се захваща.

Всичко е въпрос на семейно възпитание !Ако не си имала подходящата подкрепа и помощ от съпруга си навярно си е било срес.

Дете гледано без любов,остава безразлично към собствените си деца!

Нас какво ни интересува твоята сълзлива историйка,да беше отишла на психолог место да словоизлеятестваш тук!Психолозите са за това,помагат да обикнеш ближния или да установиш какъв психолгически проблем имаш,а така също и неговото началооо.

малко звучи като изказване на убийца правила аборт.

Евче,на 50 да не объркаш сандвича си с памперса???

Боли ме междукрачието.

То е популярно, но гените са чужди и това е. Отглеждаш детето на някой друг. Не мога да си представя, че ще пропуснеш шанса да имаш собствено дете, защото е модерно.

Какво по-егоистично от това на всяка цена да се стремиш да размножиш собствените си гени? До като това се проповядва като единствено условие за щастие ще има сираци в домовете, който никой не иска да гледа и истерясали жени в клиниките за инвитро готови на всичко само и само да си продължат незаменимите си гени.

Никъде не пише нещо относно "на всяка цена"....ама карай писане на коментари да има ;)

Добри разсъждения, човек трябва да бъде верен на себе си, не на това, което се смята за общоприето.

Така и трябва , ако всякак жена продължава да ражда , населението ще стане 20 млрд. до 20-30 години . За толкова много хора нито има храна , нито работа . Населението трябва да намалява , не да расте.

Ми да ето и у нас вече идат сирийци. Можете да спрете да раждате. Те ще ни помогнат да не се обезлюдим.

Това което ми дадоха и продължават да ми дават моите две прекрасни деца никой не може да ми даде. Те правят живота ми шарен, а всички обичат шарени бонбони. Не знам един ден по кой път ще тръгнат децата ми, но знам, че никога не съм изпитвала и няма да изпитвам самота.

децата отлитат един ден свиквай

Явно обича мокрите и доволни котета.

Eва, пробвай с мен - няма да съжаляваш!! каквото кажеш(момче/момиче или и двете) такова правя !!

Божинка ,прати и sms....

Само, ако прави Dirty Sanchez иначе няма сделка.

аз живея за двете ми деца и женичката ми . като ги видя ПО ХУБАВО ЗА ДУШАТА МИ НЕМА...айде жива и здрава г-жа Лонгория...

То и аз не искам деца, предпочитам да съм някъв богаташ и всеки ден да бода различна.

Като гледам колко изтерясали майки има и как крещят на децата си започвам да си мисля, че изобщо не всички жеи стават за майки и е направо безумно да принуждавате жени, които нямат нагласа да са родители да стават такива! Та това си е жив кошмар и за майката и за детето! Да не говорим пък какво чудо става когато това дете стане тийнеджър.

Дано, когато се сети, че са приоритет вече не е късно ! Жена, която никога не е раждала идея си няма какво изпуска!

Кво изпуска, 20 години денонощна работа и после доживот кахъри за чадото.

После пак се запитай, защо след 20 години циганите ще са повече от нормалните хора в България.

Според мен, Ева е една жена, отдадена на секса.

Ами казва си жената! На 38 започвам да търся, ако не намеря... до 50 не е фатално. Това е. За това е обявата.

Ееехххх...и аз едно време "не исках " да имам деца, само защото лекарите ми бяха казали още когато бях на 15 , че няма да мога да имам.Бях свикнала с тази мисъл и за пред хората се правех на непукист.Когато обаче забременях....от мен по-щастлива нямаше!Може и Ева да е така.Омръзнало й е от журналята и единственият отговор е "когато му дойде времето"!Оставете хората да си живеят живота!

Може пък за нея сексът да е номер едно. И аз на нейните пари нямаше да се сетя за семейства и деца. Щях само да гоня фусти.

Чудно ми е дали на Ева Лонгория майка и е мислела така и сега четем мнение от резултата....Поздрави на всички майки, а на останалите дами решили да си прекарват живота в търсене на идеалния и идеалния момент желая успех и щастие като/ако му дойде времето!...

Слагайте ми минуси, но всичко с времето си, а като отмине хората казват, че вече е късно....

До татко: Въпросът не е дали това,което е казала е правилно,или морално,или възпитателно,или...каквото и да било друго...Правото на всеки да има собствена житейска позиция трябва да бъде уважавано и в никакъв случай да не е повод за изливане на помия и поставяне на етикети...

къде е Божинката да и направи близнаци???

Зает е с онази, която не се различава особено много на външен вид от Николета. След 1 година може и при Ева да пробва.