Финландската премиерка се омъжи

Марин и Райконен са заедно от 16 години и имат дъщеря на две години и половина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младостта не е порок,но трябва и жизнен опит. Така както е тръгнало ще ни управляват деца, а дядо казваше на жеска и детска кола недей се вози. Беше участник в три войни и беше опитен човек много неща видял и преживял.

Моля, престанете да описвате снимките, които публикувате. И да се надяваме, и другото ще се оправи.

Все още ли журналисти пишат статиите, понеже не изглежда така? Няма подобна дума “премиерка”. Жената е премиер. И редактори май вече няма, този забравен сайт

А не можа ли да се ожени, както двете си майки и да роди от някоя жена? Този брак да го възприемем като връщане на нормалността ли или е изключение?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Нищо не пречи да се каже, че се е оженила. От учителката си зная, че се използва, защото идва не от жена, а от жених.

На българският Свещен език жена идва от Живот. Жената ражда Живота. Мъж идва от МОЖЕ. Както искате си го тълкувайте глагола МОЖЕ....няма да сбъркате.

???

Премиер дори за женае в мъжки род! Неграмотни хора!!!!

Титлите доктор,премиер, лейтенант и т.н се пишат и за жени в м.р. за тези които са учили някои езици при грамотни преподаватели!!!

кога ще го омъжат?

Скоро ще го омъжим в Софийския и то многократно

Егато тъпите, прости, малоумни коментари тука! Що за крет.ени сте бе, хора?

Ожени се

Финландците са номер 1

Кой е Марин, кой е Райконен.

Ами българският премиер? Той кога ще се омъжи?

Кауна си смени жената с баджанака при групов секс. Бориславова е жената на баджанака на Кауна....евача на Кауновата жена.

Как така ! Тиквата не се ли е предложил да кумува !

Обикновено в ЕС има Изваращения във Върховете на Властта - тази жена е добре с мозъка - омъжила се е .

Ей, Дир, какви са тия неполиткоректни материали, които прославят перверзия като хетеросексуален брак? Това ли са директивите ви бе, халанкоолу?

"журналистите" на дир бг би следвало да знаят, че в българския език премиер, доктор, политик и тнт. са само в мъжки род!

така е било, но ..... времената се менят и вече има и жени, които си имат род. В останалите цивилизовани страни се спазва рода - в Германия Меркел е канцлерин, но у нас трябва да е мъж, ама тя не ще. Свиквай на конкуренцията, щото това е единствената причина да не се спазва рода. В моята младост бях колежка, а пък сега снаха ми е колега, ама ми роди внучета.

и как ти звучи "ПремиерЪТ на Финландия се омъжи"????? Не се превземай, а свиквай с реалността, не си във времената на дядо ти, дето "всичко, което върви по улицата. от .у. е правено" .....

Един грамотен човек!! А тези отдолу-много сте зле!

Той и Симитллийския предложи, ама нашата избяга с джипката

Хетеросексуална агресивна пропаганда! Може да загуби половината си гласове за изборите...

Как идилия без корона и без пенсии от 200 лева

НаШта БойкЯ отдавна я ебе Ердоган султан!!! И ЗаЮ БаЮ също!!!

За мъж ли?

а нашия президент се омъжи точно преди изборите!

Президента се ожени за втори път / съвсем не е единствения в България/ , а теб хуубаво ще те омъжя аз......

не сде е оженил, а се е омъжил,щото десислава е по скоро мъж!

Зелена социал-фашистка ... ще ги върне в каменната ера.

В днешно време да те върнат в каменната ера е проблем. И става само с ядрено оръжие. Финландците ще се оправят. Те са на майната си, на никого не пречат, на никого не помагат, освен водка "Финландия" друго не правят. Не са на пътя на нито една армия, независимо какъв е военният сценарий. И да има ядрена зима - свикнали са на тежки зими.

Финландия има силно развито машиностроене и електроника. Ти си само за каменната ера.

Ти гледай какво ще стане с това машиностроене и електроника, когато ги подхванат зелените еко-талибани. Такива изисквания ще им наложат, че ще станат нерентабилни и ще се изнесат в други индустриализирани държави!

нямай грижа за финландците. Те от фабрика за галоши направиха високотехнологична фирма Нокиа. Ние от високотехнологични фирми направихме цехчета за стоки ширпотреба. BTW, производството на Нокиа отдавнв не е във Финландия. Глобализация.

Дупе да му е яко на булката.

Гледай си твоята тъпа държава и какви премиери и президенти си избирате.

И не давай наклон на члена на другите какво да гледат, избират и подбират. пп: Моята "тъпа държава" очевидно е й твоята "тъпа държава". Като ти гледам българския, няма да си финландка. Яж миди там и не се обаждай.

Тя ми стана много симпатична с достойното си поведение в Брюксел преди две седмици, когато нашият дебелак не разбиаше какво го пита Себастиян Курц и мънкаше ....ъъъ имам торта сахАр.... Тези по-млади хора от меркелица и юнкер ишиаса създадоха групата на пестеливите и ще подредят Европа както трябва, за да бъде просперираща.

Точно такива либерасти като нея, Курц, холандския премиер, датския, шведския.......ще еВат мамата на ЕС! Хитрите албионци навреме се измъкнаха......

Една хубава новина за днес.

Казват щял да се жени и наш боко-тлъстия - онзи същия, който е полгнал напреко на леглото до чекмеджето. Вече бил събрал пари. Ама кметът от Симитли бил против.

Пожелавам ѝ дълъг и корав

И черен...

Деева. Мислех, че ще се ожени.

А Бойко кога ще го правят булка в ЦСЗ?