Приятелят на Ирена: Горд съм с нея

Бен, който иска да създаде общ дом с Ирена от Big Brother, сподели в предаването "На кафе", че е горд с участието на половинката си.

Обратно в новината

Коментари - Приятелят на Ирена: Горд съм с нея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какняма да е горд? Станал медийна звездЪ, благодарение на нея, цяла една държавица го слуша и гледа... Какво повече да иска? Утре ще се върне да прави бизнес тук, 'щото вече е "прочут"...

Коя е пък тази?

Една читана циганка да имаме и да ни я вземат, язък!

Абе става за един път !

Брех, това Иренче май на цигане малко мяза. А детето си направо циган.

един ден блгарите ще изчезнат защото обречени на това наи вече злобата им сте ги истрие от лицето на света и светат сте стане по хубав няма да я има тая отрицателна енергя и тая подлост

от кого ще крадеш ти тогава. бе манго? кои ще ти плаща соцялни и пенсия? аиде у лево!

соцялни????

несам мангал ами блгарин които 20 години сам живял в чужбина и сам работил сас сякакви нации и етноси но само с блгарите е наи трудно ,застото злобата и зависта са пречка и все искат да завличат

манго, вече се е ориетирал. щe ражда без да работи в германия и ще му плащат при това! 188 евро за едно дете и за всяко останало повечко!ако падне и нещо за крадене, пълен комунизъм!

Браво за приятел на Ирена! Aз също споделила в едно друго предаване което се казвало На водка, че много горда с мой приятел. Ама той бил к сожаленья пласмасов. Това хорошо или не хорошо? Ама тоз нейния приятел Бен Ладен ли се казвал или не се казвал? Ако се казвал Бен Ладен бежанец ли бил или не бил? И пеша ли дошъл да гледа Лудогорец , когда спрели влакове в Келети? Или ехал на танк? Той бил явно много добър человек панеже какта гледал мач и му е било холодно и се е стоплил в топли чаршави на Ирена. Само че не аз не поняла, били чаршави на сутринта оцветени в червено или не били? Защото аз услъйшала, че в племе на Ирена имали абичай да паказват на сутринта чаршави пред роднини. Ето так ли било или не било так? Браво, Ирена се държала като истинска чесна болгарка в предаване На кайве:. Но я не знаю Гала тоже като нея истинкса чесна болгарка ли била или не била чесна....Дали тя българка ето тоже проблем.... Обаче аз тоже хотела да създам общ дом . Може и с братя на Ирена, ако те не хатели, може да отида на граница с Унгария и да създам общ дом в лагер. Там имам болшой избор, ах, как аз радавалас. Сега аз спирам писат, вземам снимка на мать Меркел и поехала да делам свой общ дом с красиви темние мужчини. Досвиданя!

Ти си просто един Болен мозък , който си търси "публика" за ненормалните простотии , които пише .

Да, спасиба за реплика, аз търсила публика тука в чат, а вие в ПУБЛИЧЕН дом ли търсите ПУБЛИКА? Или може би ПУБЛИКА търси вас там. Поняли???

Бен обича детето на Ирена! Обича го повече от нея!

естествено че тоя англичанин ще хване циганка. Има си жена която много лесно може да контролира. Винаги са ми съмнителни тези които се хващат с циганки, китайки и т.н.

А пък на мен ми е интересно как понасяш себе си...

Циганите не управляват държавата, и вижте на какъв хал е България. Не си намирайте оправдание с циганите и др. Защо коментирате Ирена каква е била? Навсякъде по-света и Европа българките преобладават във всички публични домове,и стриптиз барове, и това не е тайна. :-)

Виж сега преди известно време един циганин ни управляваше и още управлява зад кулисите и добре ни оправи и сега продължава, т.ч. бъди по-аналитична. Виж за публичните домове си права, но прябваше да спомеше за концентрация от 240 проститутки срещу паметника на Цар освободител и още няколко в министерския съвет и една в президентсвото.

По света и Европа???

Циганите не управляват държавата, и вижте на какъв хал е България. Не си намирайте оправдание с циганите и др. Защо коментирате Ирена каква е била? Навсякъде по-света и Европа българките преобладават във всички публични домове,и стриптиз барове, и това не е тайна. :-)

Българин е срамна дума в Европа ! Нагли, невъзпитани,и слабо интелигентни. А сега дивейте ;-)

Лелче, ти от кои си??

lu4ka

Предполагам, че това е мнение, създадено след като "една жена ми каза". Българите в чужбина са предпочитани работници, защото са научени, дисциплинирани и не мрънкат.

Българин е срамна дума в Европа ! Нагли, невъзпитани,и слабо интелигентни. А сега дивейте ;-)

Нонес! Нямам грешки с правописа, не публикуват цялото написано от мен.

Циганите ли са виновни че държавата ни е на този хал?ами ако и ние се бяхме родили цигани в днешно време що народ е без работа даже и висшисти не тях трябва да мразим акрадливите си управници които крадат без да спират 25г

Ако това го покажат в Европа, колко сте пропаднали. Сте видят ,че не случайно ви наричат циганите на Европа.

Някой да каже какъв еротичен модел е тази алкохоличла Силвия? И мислите ли , се някой англичанин ще и се навие? Защо не дискитирата нейната проститутска особа?

Сега ще има син и от него, колко му е, ще си ги колекционира. Пък и влиза в светлия пореден брачен съюз и тя със сериозна сума, "заработена" на екрана, а не като нас - зад или под екрана, тук няма ала-бала. Ало-о, не ни занимавайте с дребосъци от нищото, върнали се пак там! Ако може де. Защо не се сетихте да попитате и огласите, колко книги са прочели общо двамата, знаят ли числото "Пи" до пет цифри след запетаята, как се пренася на нов ред, как е истинското име на Георги Бенковский или на Марк Туейн, или колко периода в творчеството си има Шейкспиър? Защото няма да има шоу и приходи май, а? Но на кой му пука, карайте си я все така по пътя за никоде.

ти на димо падалски ли се праиш,бе?

ИСТИНАТА Е ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ЦИГАНИТЕ!!!

По различни сме и то много, но както е казано с квито те съберат такъв ставаш! Тури си детето в циганска градина или училище и гледай сеира!

Българската нация пропадна безнадежно. Няма елементарна култура, и отношение. Жените са нашарени, цинични алкохолички, а мъжете първобитни гробияни. Българин е срамна дума в ! Осъзнайте се! На гр

Абе дори нейните съплеменици да не са ентелегентни и хобразовани - важното е да заминат възможно най-бързо!

Моът започнат от нейната още-по хентелегентна сестра - еманация на сиганския итнелект и възпитание. Между другото явно родата яко пише в защита на своята си брадчедка...

Е това Бен Кеноби ли е?

някои от вас ходил ли е на стриптииз бар? а така, нали знаете какво точно работят момичетата там? танзуването на пилона е рекламната част, истинската работа е пр..........я.

Ирена може да е всякаква ама поне е по-хубава ат водещата "На кафе"

Донева къде си липсва ми пенявенето ти, нали си адвокатка на Ирена, къде се скри?

тоз Бен като го гледам май му се люшка съзнанието и му хлопа дъската, пардон цялото дюшеме, така че Ирена може би не я заслужава с тоя ум и интелигентност

е какво вижте го на снимка 2, не е ли така

браво Ирена, върви да плетеш кошници в Лондон, па викни и целото гето под крилото си, а те да викнат следващото и така докато се изнижете всички към Острова, там е пълно с интелигентни и като теб и като Бен, само, че някои от тях са с фамилия Ладен, така, че внимавай

Браво на Ирена! Дано повече млади ромки да са като нея - възпитани, образовани и ДА ЗАМИНАВАТ ЗА ЧУЖБИНА!!!

Абе дори нейните съплеменици да не са ентелегентни и хобразовани - важното е да заминат възможно най-бързо!

нека всичко мургаво от женски пол се поучи и да хване по един небългарски европеец, американец, канадец ... и да отиде да снася в друга точка на света. Така ще оправим неграмотноста, безработицата, социалната и здравната система и т.н.

само да има начин се възползват до дупка всички циганоиди - виж какво е по света Тя и жената на кандидат-президента Буш е от техните - мексиканка. Така че - на краставичари краставици не продавай - знаят как да си продадат циганската кожа.

Много сте заядливи.Като не блеснете с нещо и се започва,било то сиган,било та армен,била то грък,било то евреи и т.н еми спрете се.Само питам?Защо тогава толкова се засягате на селяндури?

Циганин е много хубава и благозвучна дума, не знам защо им звучи обидно и искат да ги наричат роми.

Както е казал някой по-нагоре - спри да пишеш, защото правописът и изреченията ти се губят в някаква каша. Да не говорим пък за мисълта - нея я няма никаква

Аз призовавам всички европейци да дойдат в България и да си вземат по една такава жена и да си я заведат у тях! Хем те доволни, хем ние!

аз призовавам да дойдат и да заберат, такива, като Силвия, че голям срам, голям резил, голяма простотия, голяма селяния, дай Боже повече кифли да имат образованието и държанието, като на Ирена

сме на този хал - възхищаваш се на Простотията, че била "по-интелигентна" от двойната Простотия.

В Лондон много ще ѝ хареса! Там е пълно с такива като нея. ;)

Джолката си резна гърдите,че имала семейна история с много болни от рак.Кръвта, гена определя какъв си,колко си умен и как изглеждаш.От какво ще боледуваш.Циганите ,взимат чужди деца,на магистрала ако е забременяла от не циганин е сменила гена.А кат за този малоумния англичанин- ми всяка година пияни,насрани и паднали от тесарата и умрели ги виждаме.Да не в Англия всички да са ангели.и много умни.Аман от налагане на неистини и мангали.

Единият се захласнал по другия по време на посещението си в стриптийз бар (и обратно) като междувременно двамата не могат да комуникират, защото не говорят езиците си - ето така започват истинските връзки и голямата любов. И не се ли осра-те вече с подчертаването на 'образоваността' на този тъмен субект, я се опомнете!

Чест и правие сее образовала колкото може но циганското и циганията нее избягала от нея. Проблема е че циганите отгледани и израстнали около др цигани си остават такива. Може би тези отгледани от цивилизовани хора в чужбина стават. А тези 'интелигентните' тука дори ограмотени пак си защитават сиганията и не приемат цивилизацията от сърце. Англичанина и той ще го разбере в един момент

гор бил с една биг брадърка..... Бате ти анаболко ли си ? И това в главата ли си превърнал в мускул?

Това момиче е толкова скрита лимонка........., само че за разлика от другите има повече акъл и стратегия!Не ми харесват, артистите, като нея, макар че в къщата е пълно, но го игра - ощипан негър!Защо толкова я издигат и защитават, ако имаше българка с нейната съдба, едва ли ще има същите отзиви!А, на БЕНЧО, да припомним мнението на англичаните за българите в албиона!

Чета коментарите и ме хваща яд, как я храните само защото е циганка. Нима в досегашните сезони на биг брадър не е имало чисти българки, които са се държали по-цигански от нея? Я си споменете тризначките, Мариола, Зара, Стойка, Лилето, Иванина, ами ония женски минидили от биг брадър фемили какви бяха ... по-лоша ли е Ирена от тях? Ако вие на тая й викате типична циганка, то половината от българи са като нея, че и по-зле от нея.

Ама Донева, много ясно, че като живее в Лондол в семейството на бели хора, все нещо е прихванала от тях, ама това да се биеш по цигански, дали ти се струва "културно"?

Беше нападната, ако не помниш - вербално и физически.

значи онази силва ли е, е баш ман....л, па и грозотия голяма. ганьовците все противоречиви, плюещи и недоволни - масовият облик на ромите не ви харесва, някой се измъкнал пак не ви харесва. за ква толерантност говорим в булгаристан на доган не ми е ясно

те за това живеят... а и толкова могат!

си е ciganin

Хубава двойка ! Дано са щастливи, да се грижат един за друг и за хлапето.

чакай ти циганин да се грижи за некой

Ирена е най-умната от всички в къщата!

От теб със сигурност.

да тя със сигурност чете Шекспир в оригинал, само дето се бие като простакеса, ама нема значение, важното е, че поне ако не е умна е хитра и си е уредила живота, за разлика от теб, която със сигурност си умна поне колкото нея

Мани, мани с циганка с циганче да се хванеш. Егати бизнесмена.

И защо не ? Фолкаджийките, които сменят мъжете непрекъснато ,с какво са по-добри ?

Е щом си толкова загорял давай във Факултето, там е пълно с Ирени с чавета неизвестно от кой.

С расата най малко

Жалко за тебе Petrov,че мислиш така.Не забравяй,че всичко се връща.Ако имаш деца ще го разбереш.

Ирена какво ли е правила на стадиона на мача Лудогорец-Ливърпул? Този сигурно се е запознал с нея малко преди да го обере, като една джебчийка, добре че е било преди това та да се влюби в нея а сега жална му майка

О вярно, грешка, не се е запознала на стадиона, а в народната библиотека, що не ми сложихте повече минуси за да се поправя по-рано, какви хора сте, значи....

Не че ги защитавам,ама вече прекалихте.До вчера мислихте едно,кое Ви проми мозъка?

нищо не може да ми промени мнението за манг*лите, камо ли да чакамч някой да ми промива мозъка, на теб са ти го промили щом гледаш бб