17-11-2017 20-11-2018

Коментари

wtf изрод е това?!

Ми ще "успееш", тъпкачите ти като плащат на разни помиярски сайтове и медии за статии като тази, че белким ти се чуе името...

Плати ли са и ци-те, ще и плащат и стаиите.

Вече е успешна шафрантия!

хаха какво е това кюфте бре :))))))) тва нещо ли се води гери коя си беше :)))))))))))

Тая с тия къси крачета и пуешки бутчета само кокили я оправят. Отсега и висят сланинките по ръчичките, а като стане на 30? И цената на славата не може да е скъпа. Цената може да е висока или ниска. Или славата може да бъде евтина или скъпа. Ама що ли си мисля, че това не го е казала тя, а го е на написала Калинка?:))))))

Редакторът гледал предаване с Гери-Никол по теУевизора и ни го разказва!? :-)

"благодари за доброто възпитание" ...... ???????!!!???

Цената не може да е скъпа. Тя е ниска или висока! Ст

Тая певица ли била? Не знаех... Мислех си, че е някаква известна шафрантия, пък то кво било!

Дали сте на снимка само едната Дайте ги и двети да ги видят хората ко преставляват

Дано да успее най-накрая. Млада е, има още време....

... с парите на татко-митничар

Гери, помогни ми! Не знам какво да правя. Чувствам се безпомощна и обезверена. Баща ми ме е лъгал...

С всяка изминала година яката дупара става все по-грозна.

Има доста селски вид девойчето. Намерили са се с оня турбо-селяк Дриско. Как този прост народец веднъж не оцени нещо стойностно. Щракане с пръсти и друсане на тлъсти баджаци са се превърнали в идеал.

Имала е предвид сливата, не славата

Мяза поне на 40 годишна. Накрая ще се удави в л*йната на собствената си пошлост....

Спреш ли да си плащаш за Пи Ар, отива ти и известността. Така е с повечето звезди на България.

Нека успява съществото, нека е звезда, нека трупа сланина и продава на кило. Като останат само такива, дето не произвеждат смислен продукт освен отпадък в тоалетната, и техните дебилни зомбирани фенове, те сами всичките ще си измрат от собственото си малоумие, дрога или селско-битови драми.

Дир така, както я представя, сякаш става дума за някакъв човек на изкуството, а не за брутална порнопевица.

"Аз не съм учител, аз съм артист и мога да правя нещата по различен начин" - изкуството и това да бъдеш артист не оправдава порнографията, която предлагаш, скъпа ми Гери. Добро възпитание няма при теб. Бизнес? ...а ти си не само артист ами и бизнесдама! ОЛЕ! Момиче, слез на земята и осмисли това , което си същност ако имаш малко мозък разбира се... Ако Яката дупара те продава, това не е ли порнография? Музикант не си , повярвай ми! Познавам доста качествени музиканти, нямаш интелекта да бъдеш Музикант! И всички знаем как завърши музикалното ти образование още в гимназията!

Не разбирам защо е този негативизъм към нея. Тя е един комерсиален продукт.Решила е че навирайки огромните си задни части на публиката ще предизвика интерес и е успяла. В акаунтите и е пълно с перверзници, които искат да е...

Е то отрочетата на СИК вече си имат партия, в момента тя ни управлява

Въх, мари кифло, не думай! Само ти не беше правила партия още.

"Гъзът на гъзовете" ще да се именува тя.

Когато грозота се съчетае с наглост става нетърпимо.

Щото акъла й е нулев!

Някой ден може да вали дъжд ....

Порно персонаж

Обективизъм е. Краката къси, лицето обикновено(с голям компромис), задникът дебел, ръце като на лелка от училищен стол за хранене.... Всяко второ момиче на нейната възраст изглежда по-добре заради младостта си без да се налага да кисне по 3-4 часа на ден да го разкрасяват. А интерес е предизвикала заради болните амбиции на семейството си, което плаща, за да продължава да го има този интерес. Пък за первезниците - че кой не иска да люби? Или да го любят, съобразно пола? Какво перверзно има в това да искаш да любиш?:))))

Веждите рисувани, Зъбите купувани, Циците надувани, Устните маймунови, Бутовете прасунови, Мислите каунови?

и за свирката. То и там си иска майсторлък.

По-добре си кръсти партията "От глупав, по-глупав"

600 000 последователи Зад тебе кой стои...насрания ти задник

Овца от партия Върхът на върховете

Успешно играеш ролята на непълнолетна клубна шафрантия. Аплаузи, за което, защото вече си пълнолетна.

Тука само тъпи, анонимни копелдаци...боклуци

Ти като не си анонимна защо не си напишеш трите имена, телефона и домашния адрес? Сигурно имаш много фенове и фенки във форума, защо ги лишаваш от възможността за непринудено пряко общение с високоерудираната ти особа?

Т'ва са порно последователи. Партийните последователи са друга работа.

Що не си регистриран ве копелдак

''Не си представях славата точно така, но винаги съм искала да успея"????Бихте ли ми обяснили кое е това моме и с какво точно е прославила България, че чета чета из наши и чужди медии никъде не пишат нещоа да е направила та да се е прославила... Хайде моляви се спрете срещу заплащане да тиражирате глупости на някакви кифли дето още малко и боко ще засенчат че са ''сътворили света''...

Ама незнаех че и изпуснатите дечурлига се водят някакви последователи на някаква .........Зад него може би стоят зрели постигнали нещо и мислещи с главите си хора, докато зад тая и зад вас явно само недораслъци нескопосани...

патрони номера 11 (обикновено, за началото на сезона) и 10, с кръстачка(дисперсант) или тапа, 28-30 грамови. Вариант са и 24 грамови спортни 9-ки.

Гъз партия затрива!

На момичето ще и се получи партията. Най-тъжното е че ще бъде много по-добра от Цв. Цв. и неговия башибозук.

Сама си си отрязала опашката и половината ляво крило. Нямаш си хал-хабер от композиция в теория на фотографията. Не можа ли да се центрираш малко, гарго миризлива?

Яааааа, гери сопол пак се появила!!!!

След невеоятният успех на движение върха на дупарата, може и партия

хаха, един дебилен трол, който смята, че безсмислената регистрация му дава някаква легитимност и го вади от анонимност. То вярно, че това е работа на ДИР, че са направили да е безсмислено и то винаги е било, тъй като търсят посещения, за да продават халтурата си, а не търсят качество на аудиторията. Което се и вижда по въпросния малоумник.