17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взел я е за крокодил и се е уплашил хайвана.

Отваряйки материала очаквах да прочета за печалния край на несполучливо фото сафари в Африка например. А то - за източна Германия ставало дума. Ех, Глобализацийо!!!! Дано леопардът и моделът да са добре, и да се оправят.

Леопарда изглежда по свеж и секси... Модела е за трети страни.

Така правят леопардите те! Явно е била много апетитна...

Да я бяха накарали да подпише информирано съгласие като ще си играе с диво животно. Колкото и да е дресирано, има си инстинкти. Карат ни да се подписваме при елементарни процедури с много малък риск, тази щяла да съди.

36 годишна...да не е майката на модела?

Тая е порно модел.Не е нормално да се шляхтиш в бърлогата на дивите котки.Те не обичат да се развращават човекоподобни пред тях...

Защо не казвате цялата истина? Че пострадалата е еротичен модел и кой знае какви чекнежи е трябвало да преживее горкото животно! Дивите животни не са за забавление! Ама и стопанката и тя е ламтяла за пари щом се е съгласила на такава фотосесия. По-добре да изведат животните и да живеят в специализираните паркове в среда максимално близка до естествената си.

Не зная кога ние хората ще се научим, че природата не ни е за забвление, в нея си има строги правила на поведение, различни и човешките, съответно трябва да се съобразяваме, а не да си мислим, че можем да правим каквото си пожелаем.

То заради такива имаме поговорка в България - "Серсем човек и вързано куче го хапе".

Грешката на стопанката е, че няма никакъв опит в дресурата на моделки и манекенки.

Ще оставят тоя леопард жив, така ли ?! И ще помогнат на стопанката му да го гледа по-добре, вместо да го застрелят, така ли ? Тия не са германци ! Освен да са от онова, другото племе, управляващото.

Ti si bokluk.

наистина си злобно нещо.

Каква дресьорка е била тая собственичка на този леопард, след като не е могла да овладее положението?То всички , ако са като нея,по цирковете, ще има много такива случаи.

Абе тия нямат ли си компютри, та правят "живи" фотосесии като през миналия век?

До колкото знам, при фотосесия моделите правят каквото им се каже. Виновен в случая е този, който я е накарал да се снима с животното

Да, и тя се е съгласила ПРЕДИ ТОВА. Друг е въпроса, че всички са възприемали леопарда като домашно коте, но не е. Трябва да е свикнал с другия човек, да му е дадено време за опознаване, да е добре нахранен, в деня на снимките да се види дали е спокоен и т.н., но това са доп. разходи, а на снимките нещата са: да дойде гримьора, осветлението по-силно вляво, фризьора да я пооправи малко, докарайте и леопарда да легнее и тя до него, и да сложи едната ръка на гърба, та те така. Дано се оправи красавицата.

Дано се оправи. Но ти виждал ли си "красавицата" Като питка е в лицето.

Аз съм си добре. Ебат ме циганите за без пари, защото тука изкарвам много - 10 лева на ден. И не е необходимо да говоря - то устата ми винаги е пълна със сперма.

Jessica Leidolph в интернет на снимка и ми кажете, що за модел е това?!

Пууу, дзвер!

И аз видях. УжасТ !

Не може без леопард във фотосесия, това няма да е никаква сесия!

Както един писа по-долу, тая Джесика е дзвер, нищо особено.Друг пък сподели,че виновен е този, който я е накарал да се снима с леопарда.Явно защото Джесика не е нещо особено та този дето я е накарал да се снима с леопарда е решил да привлече вниманието поне с един красив леопард.

Какво значи кара? С пистолет опрян в главата ли?

А леопардът добре ли е!! Четох,че и той бил откаран с хеликоптер във ветеринарна болницата!! Вярно ли е???

Много са случаите при които има пострадали с мечки,тигри,лъвове,слонове ,ротваилери итнт.Липсва само едно и това е поуката.Не са достойни за съжаление подобни луди хора.

Само силиконя да е добре!

Верно ли?

Леопарда е своенравен хишник.Аз не бих се доближил до такова животно.Отделно женските парфюми са пълни с животински феромони които леопарда със сигурност е усетил и е станал още по агресивен.

Една модел ли?

Вече е "едно" , да не би да засегнем нечия сексуална ориентация.

да я беше изял поне, да се свършва с мъченията, че естествения подбор трябва да си вземе и той дан

Тъпи кифли ! Всяка котка , дори и най-опитомената не приема близост с непознати и същевременно охранява територията си !

И на баба ми котката е така.

Котките са диви и непослушни, а не като кучета.

А бе ти влез в двора на съседа без да са ти разрешили и ще видиш какво е кучето. Само дето тук няма хеликоптери да те извозят бързо.