Семейство Бекъм празнува 16 години брак

Звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 16-ата годишнина от брака си. В Инстаграм те публикуваха снимки на семейството си.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Бекъм празнува 16 години брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виктория въздейства изключително депресиращо. Как я търпи...

Каквото и да пишете,аз казвам браво на това семейство.Създали са и отглеждат ЧЕТИРИ деца.Красиви,успешни,сигурно имат и добри и лоши моменти/може и лошите да са повече/,16 г брак са си достойни за уважение.Да си изневеряват потайно /ако искат/и да остареят заедно им пожелавам!!!!

И двамата са хубави, особено за годините си. Дейвид има невероятни черти. Само се чудя - защо се рисуват целите, толкова нечистоплътно изглежда....Тази гладка мургава кожа да се окепази така с шарении. Не понасям татуировки, загрозяват иначе много красиви хора.

Изкуствена двойка. Заедно са, заради имиджа си, който ги храни. Иначе може и да не се дишат вече.

Виктория е умна жена и оперирана от чувства. За тези не малко години остана първата в харема. Като всеки мъж с възможности, при това хубав, което е рядко срещано, изневерява непрекъснато. Когато си хареса някоя мацка запазва цял хотел, който работи само за него. Мадамата минава чисто гола през охраната да я проверят за камери, микрофони и т.н. и тогава му се отдава в леглото. Това е истината за тяхната "голяма любов". Не случайно Виктория е все намусена. Но все пак парите са си пари. Понякога струват повече от достойнството на един човек.

Едно от малкото звездни семейства, които са толкова дълго време заедно. Нека и занапред се обичат и да остареят заедно. Няма по-хубаво от това! Здраве и късмет на на всички пожелавам, да сме малко по-добри, а не завистливи!!!

Без завист казвам че са красиви. Защо пък не? Хората от завист са заслепени. Дейвид за годините си още хваща окото, а на Виктория - какво и е - истинска жена!!! Децата също. Който не ги харесва, да не чете за тях.

ПУДРА ПУДРА ПУДРА ОПАКОВКА ДЖУФКА.... ПУДРА! ХУБАВО Е САМО ЧЕ СЪЗДАВАТ ДЕЦА,НО И ОВА ЗА ЖАЛОСТ Е ЗА ИМИДЖ!!!!!! ИСКАМ ДА ЧЕТА ЗА ХОРА КОИТО НЕ ЖИВЕЯТЗА ИМИДЖА А СИ ГЛЕДАТ ЖИВОТА

яд ли те е

Много тъпо и неграмотно парче се е навъдило из БГ - то, явно 16, 17 години даскало не стигат, да земе МОН ДА РИФУРМИРА образованието и да ги учим до къдя 45,46 годин, белки се получи нящо.

ПР - не зная какво си, ама злобата и завистта те изяжда. Какво им е на хората? С труда са си извадили парите, известни са, фотогенични и т. н. Ти си типичният Бай Ганю с всичките черти за "истинският българин".

Дейвид вече е на възраст, в която трябва да помисли за нова, по-млада жена.

Той е на 100 годин

Не ги познавам , но явно на горките им трябват парички .

да ти изпратят парички,ама като си неизвестен и не ги познаваш?Как да стане-да не объркат твоя адрес с моя!Мерсиии!

Дай си адреса и аз ще ти пратя некое левче ...Аз съм щедър чичко - паричко , а на тия не им достигат парите и за цветни снимки ! :-)

Скумрия голяма е тази Виктория. Но Дейвид още хваща окото.

Много си е хубава Виктория,а той изобщо няма думата/в семейството/!

Хората пишат за тях, защото не знаят, че ти не ги харесваш. Предполагам, сега, след като разбраха предпочитанията ти, ще спрат писането за тях, и то в световен мащаб!

да не знаеш защо пишат за тях - прочети заглавието

Абе 16 години са заедно, но да не забравяме, че тя прости няколко изневери.

умните жени,ама може и да му го е върнала А ?

Тя не е от жените дето ще си върнат. Тя е от фригидните кучки, дето се интересуват от парцалки и парички. Не са ласкави и мили с мъжете си, интересуват се от кариера, имидж в обществото, визията си,децата и и поредната пластика, която ще си направят.

Много издържаха,бе!Направо са си за "Гинес"!

Сериозни хора!

Семейството. У нас на почит са старите моми.

нещо такова

НЕ си права и не пиши без самочувствие!Умна си!!!Я вдигни си главата!!!!!

По-забавното е, че Бекъм е Телец, а Виктория Овен... Двете крайности в зодияка, явно различията понякога събират повече от колкото приликите. Успех!

Виктория е зодия Рак.

В грешка си. Овен е.

За зодиите си прав/а!Извинявай днес ме мързи да мисля.

16 години брак за тия среди..... ? Но 16 години само семеен секс , това не ми се вярва.

От всичките Спайс Гърл - Виктория се "уреди" най--успешно. Съпруг с огромна заплата, хубава къща, коли, домашна помощничка, гувернантка ... то така АЗ ще празнувам и златна сватба. Не злобея, а се радвам на късмета й! Живи и здрави, все така щастливи, успехи във всичките им начинания!

Тя работи и има също много пари, може да си го позволи.

Aбе, мъка си е!?.. 16 години все боб да ядеш!? ;))

пържолите и си трай

Нема а се пУашиш! Некой свикнал на мръвка ше апне бобеца ти...;)

Съгласих се!!!Прав си,но да знаеш и мъжа и за жената !!!

Да им се не надяваш. В тези среди рядко остават заедно повече от 2-5 години.Да внимават с изкушенията, че да не стане белята като с Дженифър Гарднър и Бен Афлек! А от това "творческо" семейно дълголетие да се поучат нашите "вип"-поплюнкьовци и да не си менкат партньорите като на спортно състезание.

Имаше някакви истории за изневеря с бавачка, но явно Виктория го е преглътнала в името на семейството.

Какво още ,ще изклюкариш

Не, нямаше да я харесва, защото нямаше да има шанс да я срещне. Щяха да бъдат от различни светове и срещата щеше да е невъзможна.