Хазарта и "Ъпсурт” отново заедно на първия летен фестивал за годината

В Music Daze участие ще вземат и францизите Nouvelle Vague, британската стихия Asian Dub Foundation, денс звездата DJ Burak Yeter и др.

Обратно в новината

Коментари - Хазарта и "Ъпсурт” отново заедно на първия летен фестивал за годината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицо търси талант. Нема как да стане!

дебили

ще се отложи за другото лято Симидчиев от ДБ ще въвежда мерки локдаун мониторинг върху мерките дали се спазват ще затваря държавата

Чичаци на 40+ е смешно да се правят на рапъри. С бастунчета и памперси ли ще излизат? Повелята косица ще си я боядисват ли? Артрита как е?

На 40 с бастун и памперс? Ти май нещо не си в час.

Както пее Ицо: Имам рап за пенсионер и за пубертети! Обаче няма рап за тъпанари ;)

Мн ти отива името..... не те знам на колко си сополанко ама ние на по 40г повече ебем, повече ядем, повече пием и повече бием за разлика от малките муньовци които са по-женствени от врстничките си.....

Хазярта е много умен човек. ГРОБ се опитаха да го купят, напразно.

Тоя Ицо е доста елементарно момче. Слушах му разсъжденията по бТВ в едно предаване с един плиткоумен водещ около 20 секунди, не издържах и изгасих ТВ-то.

Беше ми важно да разбера, дебил.

Безполезни маргинали. Такова когато и да пукне, все е късно.

Кои са Ъпсурт, при положение, че години наред това бяха Ицо Хазарта, бате Венци и Буч. След като посления напусна пстанаха Ицо и Венци. И сега, четейки статията подразбираме, че има Ицо Хазарта и отделно Ъпсурт, като посленото трябва да са поне двама?!?

Песни,танци,пияни шматки...