Хелън Мирън (70): Стилът няма срок на годност

Тази жена е ходещото доказателство, че годините нямат връзка със здравия дух, младежкия вид и работните навици. Поклон лейди, пише в статия за нея "Ел".

Обратно в новината

Коментари - Хелън Мирън (70): Стилът няма срок на годност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фантастична жена ! И това си личи от пръв поглед , както и от всяко интервю, което дава !

Готина е, но бих и препоръчала вече да се откаже от роклите с големи деколтета.

Добре че и тая не я обявиха за секс-бомба и не я показаха по бански колко добре изглеждала на 70! Щях да повърна вече!

Нали знаете, че е родом от бившия СеСеСеРе? Това с генът - едно на ръка. Другото е, че не се е предала като жена и още си има ищаси, още умее да се смее, забавлява и в живота е различна от повечето си роли на сухи и скучни строги бабета. Егати майтапа, да се дегизира като другата, и двете "кралици" да се яват на балкона пред "Бъкингхем" да помахат на простолюдието...

Много е готина!

Жена и къща без деца огън да ги гори!

простак

много си тъп, децата са най голямото разочарование за повечето родители, гадни егоисти, най много което ще направят за родителя е да го набутат в старчески дом и да забравят за него, така че си заври теорията за дечицата там дето слънце не те огрява

Явно в старческия дом, където са те въдворили твоите деца, има интернет, щом пишеш идиотщини. Така си ги възпитал, сори. Моите деца ми пращат всеки месец по 500 евро, без да имам нужда, чуваме се през ден, през два, заедно сме на големите празници, ходихме и на море в Гърция със сина този месец. При нас е смях и веселба, а ти си просто тапир. Яж си попарата и си бърши редовно капката под носа.

Са най-вече хора, лишени от запомняща се индивидуалност...и (разбираемо) жените. Модата им дава възможност да станат забележими, за което те трябва разбира се да си платят. Ето колко хитро едно социално явление (каквото е модата) се превръща в средство за манипулиране на тълпите и заедно с това в източник на огромни печалби. А медиите полагат всички грижи това да се случва.

трябва да посочва източника. Ето пълният оригинален текст на това което сте написали: "Какво е модата освен заместител на добрия вкус ( онова, което наричат още висок стил). Онези, които създават модата много добре съзнава, че естественият обект на тяхното творение не са изисканите хора, а тези, лишени от запомняща се индивидуалност и ( разбираемо) жените. Модата им дава възможност да станат забележими, за което те, разбира се, трябва да платят често принасяйки в жертва на модните си увлечения, задоволяването на най-насъщни нужди. Едно социално явление (каквото е модата) се превръща в средство за манипулиране и контрол на тълпата и заедно с това става източник на солидни печалби. Медиите, като естествената среда за популяризиране на модата, правят всичко възможно това да се случва получавайки съотвеното възнаграждение за услугите си." О.С.

"На всички ни е яснт о, че..." Най-вече на вас ДИР-аджии!!

Стил,класа,работоспособност,семейство.Прекрасна.Истинска жена.

Жената се казва Хелън Мирън,ама истинското и име е Елена Миронова и е дъщеря на руски емигранти.Неанглийското и излъчване е очевидно!

Доброто вино не старее, а отлежава...

Където свършва добрият вкус (стил). А той е модерен във всички времена. Изисканите хора олицетворяват добрият вкус (стил), а тълпата модата.

Написано преди 138 години

Шандор Петьофи / Унгария / "Лудият" Вземи го прочети и тогава говори

Изключителна актриса.

С три думи-Стил, Класика и Обаяние...страхотна актриса!

Страхотна актриса. На старини изглежда дори по-добре отколкото като млада! Чест и почитания!