17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам и аз такава баба....

Това е най-големият Божи дар. Да са живи и здрави малките момиченца!

Детето да е живо и здраво, но за съжаление са му избрали нелепо измислено име. Сигурно пак са се чудили как да угодят на двама родственика едновременно.

Това не е ли Софи Маринова?

не разбирам защо е тази практика да се наричат малките деца принцеси. хем се пишем републиканци, хем си в комплиментите ни клони на роялизъм. Принцеса не означава непременно красавица или умница. Исторически погледанато принцесата е тази, която - хубава или не - ще се ожени според нуждите на политическата обстановка, докато простолюдието може да се жени по любов.

Децата са сладки и детските снимки са много симпатични. От останалото ми се повръща!

Илиана е време да спре с пластиките и корекциите.

А от Славея няма никаква реакция по повод появата на втората й плененица. Нито поздравления, нито снимки. Сигурно ревнува и завижда на сестра си.....и по-хубава, видимо обичана и вече майка на две дечица.

Ама тия нямат ли си рода да си се хвалят при нея ами си плащат да се навират в очите на другите на които въобще не им дреме за тях..

Завиждам и за внучките.Аз имам двама сина и те имат по двама сина,замо мъже..., а така ми се изкаше момиченце.Щастливите майки имат момичета, снахите са си снахи.

направо си е БЛАГОСЛОВИЯ!!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И УСПЕШНИ БЪЛГАРКИ ................

аз пък исках син, всички искат синове, но кой каквото си няма това иска

Аман от тези хора, навират ни се в очите, все едно само те са единствени с деца и внуци.

Тая да не си плаща да плещат само за нея

Да са живи и здрави внучките и. Но прекаляват с това навиране на хората в лицата.

Много е грозно това, което казвате. Снахите Ви са истински късметлийки, че нямат зълва. "Снахите са си снахи" все едно априори са врагове спуснати де юре в семейството Ви. Молете се снахите Ви да са живи и здрави и се отнасяйте с тях внимателно и с уважение като със собствени дъщери.

Толкова кич на едно място! Мислех, че Илиана има повече вкус и стил! Заприличала е на 100-процентова “кифла”. Не й подхожда нито на годините, нито на претенциите! Фактът, че беше една от славното съзвездие гимнастички, е достатъчен, за да има симпатиите ни! Защо й трябваше да си сваля толкова цената! Заприличала е на една застаряваща, жадна за внимание и влюбена в себе си бивша звезда.

ИСКАМ ДА ВИДЯ НАСКО СРЕД 6 ЖЕНИ КАК ИЗГЛЕЖДА.

Да са живи и здрави децата, ама майките и особено бабата да престанат с търсенето на внимание. Няма ли кой да им обърне внимание на тези жени?!

Помоооощ!!!

Бихте ли ни обяснили с какво са успешни дъщерите?! За бабата знаем.

Вижда се, че е от наш'те. Това няма как да прикрие ...

Ами тя е точно такава... Застаряваща, жадна за внимание бивша звезда...

"Нелепо " е да се изразявате така! Не се казва " Илиана Е ВРЕМЕ....", а "Време е Илиана да спре...". Защото Илиана не е време, и това звучи диво. Но явно, че това е средата, от която идвате и нивото на образование

Децата да са живи и здрави,но баба им е изкукала.Тази жена трябва да потърси медицинска помощ.

6 жени и Наско

Децата са Благословия! Да са им живи и здрави внуците, техните родители, Илияна и Наско!

Позорно е да се пише така! Вижте себе си!

ИДИ ИМ НА ГОСТИ, ЗАВИСТНИКУ!

Защо не се видим ние какви сме? Тя си е добре, не й берете грижата... Балкански синдром: "Завист до дупка!"

Трябва да се радваме на честно успелите и популярни хора, а тук завистта е много голяма и сеочудвам на това "Какви хора сме!" - май никакви! Злобата ни е превзела духа! АЗ ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ НА СЕМ. СИРАКОВИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НЕ ЧЕТАТ КЛЮКИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРИЦА, ДРЕБНИ ДУШИЦИ...

lu4ka

До Чочо. Е да де, ама като отвориш нета, тая изскача отвсякъде. Да го е страх човек, хладилника да си отвори.

Нещо има ли им на тези хора? Нима им харесва да са толкова обиждани и хулени? Да са им живи здрави дечицата, но това тяхното е болестно състояние и липса на усещане. Видяха се малко в пари покрай Левски и почнаха с пътуващия цирк, а не мислят, че 7 милиона данъци трябва да плащат.

Ние се виждаме, но не се натрапваме почти агресивно!

Да и са живи и здрави и да постигнат по-големи успехи от баба си !

Тези деца нямат ли други баби и дядовци? Много интересно на тия двете дъщери на кича ИЛИЯНА съпрузите им нямат ли родители,че не чух. Живи ли са ,здрави ли са. За а ИЛИЯНА знаем колко акъл има,но родителите на Караджов са много стойностни хора и все пак сина им е баща на децата.

как лети времето.... сякаш вчера беше като се возехме заедно в рейса на спортното.... и баба нешка ни гонеше нас гребците да не сядаме до бъдещите (тогава) световни шампионки..... а аз имам дъщеря на 11 и за внуци ми е рано да мисля...

Значи- седем.

Според мен не трябва да се качват снимките на толкова малки дечица, особено бебенца в интернет пространството. Аз също имам внучка, едно 6-месечно бонбонче, но нито аз, нито родителите му бихме направили тази простотия.