Ивайла Бакалова: Не живея като принцеса в Дубай

"Не живея като принцеса от 1001 нощ, както четох за себе си", каза Ивайла Бакалова за живота си в Дубай.

Обратно в новината

Коментари - Ивайла Бакалова: Не живея като принцеса в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно неприятна жена... Много нагла, с голямо самочувствие, което не е оправдано предвид залязлата и преди много време "звезда"... Кой знае там с какво се занимава... И това не може да се нарече хейтърство, защото тя сама се показа в риалити форматите, в които участва.. Кон.....

дира, толова ли сте против Ивайла та сте я изтипосали. Квото й да пишете ще я оплюят и за няма нищо, а тука има ама много нещо. Тя не може да работи там като брокер - трябва да знае перфектен английски, а и арабски - съмнявам се. Ще умре от глад. Какви богати шейхове -за тях само под 18 г. и свежи като роса - и аз на тяхно място не бих и погледнал тази. Но и тя е права - шамар да е - но да не я забравят.

мутресите от близкото минало, какви селски патки бяха я ги виж, абе мани - Най- необходимото познание е да се научиш да забравяш ненужното.

Е те това е збългарска звезда! Не само красавица, но и върховна умница!

за да си брокер в дубай ти трябва лиценз и перфектен английски. тази евтина пачавре -черна кат циганка е на повикване да обскужва строителните работници по строежите, на които жените и децата им са по родните им страни. тажи селска пача може само да си мечтае за шейхове и милионери, но е грозна, без маниери и без английски. тов не е мутренската българия с илия павлов да й обръща внимание. в дубай богатите си пръчват руси жени с по-малко километрац от тази евтина проститутка.

приемаме твоята версия, от която излиза, че Бакалова е долна к--ва, а клиентите й са едни благонравни съпрузи в затруднение, хехехе

ахаха ама милите работници видиш ли...е това са двойните стандарти.

Защо се оправдава .......

Абе тия ПР-и са пили нафта. Бе вие ПР-и толкова ли не можете да измислите нещо по-правдоподобно? Пълни бездарници. Кого ше лъжете, че таз знае английски, арабски или какъвто и да е език? Кого ше лъжете, че е квалифицирана да продава имоти, да познава законодателство, местни навици и т.н. Кого ше лъжете,че има някакво образование? От цЕл свет баш па нея избраха да им продава имотите? Ньидей нидиалко ньидеи, шъ ревнъ... Вие ПР-и У ред ли сте, честно? Вижте мненията по-долу. Едно положително нЕма. Всички знаят, че тая девойка проституира там. Вече е на възраст ама щом може. Това може, тва прави. Квот такоа. Ма поне да си трае там...

Ти пък ако си мислиш, че да продаваш къщи е престижно....За да си брокер на недвижими имоти не е необходимо образование или опит, а лиценз, който се изкарва за нула време. Доходите им хич не са сигурни, защото работят на процент от сделката, която не е гарантирана. Затова съм склонна да повярвам, че Ивайла се занимава с този бизнес, в който не се изискват блестящ интелект или свръх умения.

Въъъ, това жена ли е ве? В лицето на мъж мяза. Баси...

мяза на баща си горката!

Божидара е откъснала главата на баща си! Тази е черна и черноока като майка си.

"Жена е" и на всичкото отгоре е била Мис България ............ Беше ми съседка в кв "Лозенец" и я познавам много добре , това същество е изключително злобно и отблъскващо , като визия и поведение .

Сега батко ви ше ви обясни. Арабските джентълмени са меценати на източноевропейски манекенки, певици и актриси. Те ги канят там, плащат, а мацките ги радват със своите умения. Всички тези балети, манекенки и какви ли не където ходят там, вички са по програмата пари срещу хайвер. Такава е и ситуацията с тази перла....

МАЦЕ,МАЦЕ,ЗАТВОРИ СИ НАЙ-ПОИСЛЕ ГОЛЯМАТА УСТА!НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ ЩОМ Я ОТВОРИШ,И ПОЧВАШ ДА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ!ВЕЧЕ УЛИЧНИТЕ КУЧЕТА ТИ СЕ СМЕЯТ!

Пишете платена публикация,не може да се пише истината.Ивайла Бакалова работи на повикване,но на нископлатежните работници обслужващи и работещи в Богатото Емирство.Шейха би се погнусил да я доближи.Той си взима чиста за жена,дали местна дали чужденка предимно англичанки и американки ,образовани и от сой.Не проститутки.А за урви-плаща на топ модели и актриси-световно известни.Ивайла е черна-арабите не харесват черни жени.Така че някой загорял за 5лв,ще изпусне парата.Нищо повече.Тя не може да работи друго защото не владее английски и арабски писмено и говоримо перфектно.Чужденците ,които работят почтени професии там са високо квалифицирани и владеят и двата езика.Понясат адската жега и другите особености,заради високото заплащане.Ай стига с тези тъпи миндили.След Бакалова,кат чуят арабите българка ще викат ,малко черна ма ефтина и дашна.Ай сиктир и на вас,дето криете коментари.

бейби, в статията не пише, че Ивайла ходи с някой шейх, това ти си го измисли и почна сам/а да се опровергаваш, че не може да е вярно щото била еди си каква.. Има много българи които работят в Дубай, Ивайла явно е една от тях и толкова.

Недвижимият имот, който им показва на местните поне бива ли го?!

маллии колко е страшна тази! Ето това е нагледен пример как няма значение дали човек е красив или грозен! - пластичните операции са я превърнали в чудовище!

Какво ни занимавате с този кон?

Защо обиждаш конете!?

Ивайла, всички от рода на баща ти, се срамуваме, че имаме нещо общо с теб. Ти може да не си виновна, но възпитанието на майка ти - необразована и със съмнителен морал жена, за съжаление е с необратим отрицателен ефект върху теб.

Ако си истинска 'Братовчедка'ще изкажете мнението си лично в имейл или директно на въпросната дама от статията.Такива 'братовчедки' които расвяват мнението си пред обществото дори не заслужават и капка внимание.Ако ми бяхте на мен'братовчедка' щях да Ви игнорирам тотално с подобно клюкарско и махленско поведение....

няма нужда да показваш истинското си лице за пореден път. Историята ти, истинската, е известна не немалък кръг хора, какво остава за роднините. Благодари се, че те са достатъчно толерантни да мълчат за к----те ви номера толкова години.

Не знам каква е майка и, ама братовчедките и по бащина линия са си е..ли майката! То една класа, едно чудо лъха от изказването им! Май сте драпали подире и като беше "на върха", а сега плюете като изоглавени?! Във всички случаи не сте повече от нея!

Казаха ти да спреш да се излагаш - не е необходимо някой да ти е роднина да те знае. Да си мислила как си живяла.

баща и отдавна не пее в хора, съответно и всички вие по неговата рода!

"Работя усилено, за да постигам това, което имам." Ужас, та дрънка. Ами като го имаш оти се мъчиш, бе грозотията? Другата лае-нарка и твоя колежка от спектъра ти (Дарина) е много по-умна от известните БГ-куч-ки. (Да ме извиняват четирикраките, ама тази и на два не може вече да ходи). Само си харчи мили-оните, спечелени от нищото, за да влиза от време в сайтовете. И защото вече и ТВ-тата искат не пари, а много пари от такива стари чанти и тъпи кифли.

на дарина по-умното е, че е срещнала мъжа си, докато още е бил свободен, та да го ожени за себе си... после и тя из креватите на тоя и оня, заради кефа, не заради друго. докато проститутките си изкарват парите със зор. за мене е много по-отвратителна проституцията на женените, отколкото на разните там бръмчалки. но както често се случва в живота, по-почтените живеят по-зле от тарикатите. няма нищо по-противно от лицемерието!

Няма и да живееш, ти просто не си, колкото и да ти се иска и колкото и да излапаш и да си ги пъхаш.

link - ПОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ!

за полови контакти плащаш ли си или те влизат в хонорарите!

Како, само ми дай да правя филм за теб - как праиш шпакла и шпагат - и щта прая много извесна ! от Мумюнчо

Интересно, как работи като "брокерка"?

Хич не е красива, преди пластичните операции може и да е била. Лицето и сега е неестествено прилича на извънземно.

Преди години съм я виждал на живо в един фитнес по анцуг. Черна, дребна, неугледна. Нищо, за което да се хване човек. Не знам, коя мутра я лансира на времето, че е красива и че е модел. Това ако е красота ...

но все пак на 173 см за жена да кажеш, че е дребна...

Ха ха- брокер на недвижими имоти. Затова там трябва да знаеш поне английски перфектно и арабски. Иначе на кого ще си брокер? Не ни минават тия.Може би е на повикване по хотелите, от тези,които на рецепцията ги знаят,но уж не ги виждат, а жените се шмугват по служебни или вътрешни стълби. Това го има и в най-реномираните хотели,виждала съм такива "брокерки" докато съм била във фоайето.

Абе тая що не си хване един арабин с петролен кладенец, та да си живее живота?

за какво му е на арабина с кладенеца чуждоземна циганка с подобно минало и незаконно дете????

на кои му дреме за тая комплексиранa лелка и миналото и...

Брей ,много работлива таз мома ,.А ние лошите само я оплюваме .Щоне си работим тук за мизерни заплати . Тя в същност каква е по професия?

Моделка! Каквото и да означава това!

Народа е изперкал и озлобен до крайна степен. Все едно Ивайла ви е виновна. Могла е "продала се е добре". Жалко че на вас не са ви предложили и му мислете че има едни 16 милиарда за връщане и без бач няма да стане. Така че затягайте коланите и без злобни коментари. Оставете я какво работи (няма срамна работа) зарадва ме това в статията че най накрая са затоплили отношенията с баща си че това плюене по медиите не й правеше чест.

че се продава-ясно, за добре???? Ако на добре се вика да те поиздържа някоя мутра някоя-друга година и ти си правиш илиюзии, че ако родиш от мутра ще си оправиш положението- това не е добре- това е на практика държанка, изаоставена сама с дете от "ангела си хранител". Аз лично не й завиждам въобще.

Плати ли хонорара от 5 лв. за това адвокатстване готин/а? Аз и толкоз не бих ти дал ...

брокер,разбираи "пердашене с арабухите"

Е не всяка атрактивна жена е к..ва в чужбина както ви се иска - изяще се! По-неатрактивните (като жените ви) много по-лесно се дават. Евала на умни красавици като Ивайла, които се справят някак си без грам чужда помощ. Че мъжете нещо не се сещат да са мъже и да помагат.

Виж сега, кифло! Пише се "изяжте се", а не както ти си го написала. Второ. Справянето сама в живота включва ли полягане с разни мутри, като Зъбчето и Вълка и прочие. Да не би тези огромни джипове, дето ги караше из София да ги е заработила с честен труд?

Да бе без чужда помощ, е, може сама да си е разтваряла краката....

Може да е била красива преди пластичните си операции, сега очевадно не е!

умна и красива - човеце слез на земята, егати обизяната

Как се става брокер на недвижими имоти в Дубай?И то от чужденец?

Да не говорим,че е жена -чужденка!!! Носи ли бурка, завива ли си голотиите пред арабеските??? Като я пощипват по задника на улицата- прави ли се ,че нищо не е разбрала??? "Брокер на недвижими имоти"????!!!! Машалла,аферим,ашколсун викат ли и след поредната "сделка"?? :-)

На "вечната професия" вече и викали "брокер на недвижими имоти" ?

Парите на Вълка нямат свършване.

В Дубай говорят арабски. Тя на френски ли им говори, че ми е смешна цялата статия, толкова лъжи на едно място?

Мислиш ли, че нашите брокери знаят английски? Без да знаеш местния език е "умряла работа".

В Дубай говорят на английски,защото 80 % от жителите му са чужденци!

Брокер с консумация :-)

бля бля бляяяяя

Интересно, знае ли поне 10-тина думи на арабски

Знам, че в Щатите се иска изпит и удостоверение, за да се стане брокер, Тая къде е учила и какъв опит има? Нима наистина световните акули-брокерски къщи не са се сетили какъв бизнес може да се прави в Дубай, та Бакалова се е наместила там. Тя, освен себе си , не може да продава нищо

Завършила е френска гимназия във Варна. Това е сериозно, не ме трийте. Пише го в биографията и.

А какво точно от френския е научила ;)

тоя па чак биографията и чел...биография на една никому ненужна и нищо не можеща лелка..

е съвсем точно, завършила е руското училище с преподаване на френски -много и се подиграваха, защото беше черничка и космата, имаше прякор мауглито, от малка не беше стока, развяваше байряка още като ученичка

Твърдите, че работата и там била друга. ОК съгласен съм, но клиентите не и ли виждат лицето ако работи това за което намеквате? Аз като я погледна и после трябва да ми леят коршум от страх!

Добре,че няма ти леят куршум.Коршум не съществува,такава дума няма, не се бой.

Стига бе, ама верно ли?!

Е добре, че беше нашата Бакалова и нейния "огромен" опит, че иначе до преди нея, дубайците не знаеха как да си продават имотите за милиони! Брокер...ха, смешка и половина!Такива като нея като почнат да се изтъкват как уж сами се справят в живота, та чак втръсват. Със сигурност има някой да я издържа, няма лошо, ама да не се прави на мадона.

Работела като брокер на недвижими имоти! Така ли и викат сега на най-древната професия?

nobody

е да де..докато 'заработва' - клиентите и оглеждат и имота - стените, тавана например ..

"животът й е много по-спокоен" й не е ѝ. Тия журналисти никога няма да се научат че за ѝ също си има клавиш на клавиатурата.

Аз не знаех. Кой клавиш е?

Шифт + ь = ѝ

Къде е ,бе , човек, този "знак"? Защото и в твоя коментар има "Й", а не въпросния "знак". Дали не разбираш разликата между двете неща? "Й" е буква от българската азбука, а "И с ударение" е прит. местоимение.

Четеш ли, чукча, написано ти е подробно. И двете са написани и се виждат. Чети първо!

Митьо, кажи и какво трябва да е инсталирано на компютъра, ако ти е известно, разбира се, за да се въвежда ударено "и" от клавиатурата. Какво се ежиш!

Control Panel Region and Languages Keyboards and Languages Change Keyboards... Add Bulgarian (Phonetic Traditional) И какво още не ти е ясно ;-)

Арабите шпорят и си плащат много добре (основно в задния двор). Всички стюардески, "манекенки" и т.н. миндили си признават в миг на откровение.

Арабите 'шпорят' както ти се изразяваш предимно отпред, защото за тях това е по-ценно :) тъй като отзад го правят по принцип, за да си пазят гаджето девствено, докато съберат пари да си купят дом, че да могат да се оженят. Добри любовници са, спор няма, много нежни, не са цинични.

"Предимно" :).Ех,тези дюнерджии какви емоционални бразди оставят в празните кратуни на лелките.