17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да го избегна този "човек",като ми е съсед?Денонощно ни пили нервите и никой не е в състояние да го накарат да спре.Жалби безчет и ефект нулев.Това за дразнещите хора го знаят и децата.Няма лек,но ако се саморазправяме тогава жална ни майка.Прав ли съм или крив,кажете Вие?Не пожелавам на никой подобна участ.

Как да не е по темата?Кажете как да го избегна този човек?Питате и после триете-защо?

Сложих +,след малко изчезна, после зеленото въобще не реагира. Махнете я тази дълбокомудрена драсканица

Ами не е бКолкото пъти Христо дойдеше да "наблюдава" извършваната работа, толкова пъти ставаха инциденти! Изработвах нова тръба за кондензна вода от кондезатора към топлият сандък. Всичко беше готово, фланците заварини отворите съвпадат с тези на кондукторите -оставаше да се продуха едното отклонение към тръбата. Идва Ицо да "видя какво правиш" и в момента в който очаквам стопилката да изтече, той решава да се премести, минава зад гърба ми и заради вълната ме бута леко. Пристървам напред, бутам банката с водата и ...стопилската влезе в обувката ми. "Извинявай -без да искам!" това каза "човека" След този случай появеше ли се в машината аз спирах всякаква работа. Но не само с мене беше така Гошето Симеонов и той споделя, че колкото пъти Ицо идва да гледа, толкова пъти стават инциденти! Гоше, честит имен ден! Бъди здрав и не забравяй -МОРЕТО Е ЗА РИБИТЕ! ЛУДИЯТ

Как да ги избягвам като ме "управляват"?

Жената!

Мен ме дразнят почти всички в България. Не ми се общува с българи повече. Нищо че са ми сънародници, писна ми от тоя манталитет, въпреки, че съм голям патриот и родолюбец, искам да общувам само с хора от други нации, да опознавам хора от други държави и да живея в друга държава. Отвратен съм от хората в България и като цяло дережето на сегашната ни държава.

cwetence

Заповядай, емигирай, виж хората от други нации, виж живота в друга държава ;) Смяташ, че българите сме най-зле? Ела навън и се нагледай на манталитет, от уж културни нации ;) Добри, възпитани и културни хора има навсякъде. Обратното също важи в особено пълна сила - емигрирай и виж сам ;) Успех ;)

Вярно е, но възпитаните и културните са повече в другите държави като процент от населението им, спрямо нашето. А и нямат толкова роми като у нас. Ще живея и работя две,три години в Германия, две,три години в Австрия, две,три години в Холандия, две,три години в Швеция, две три в Гърция, две,три и в Испания и накрая ще реша къде ми е било най-хубаво и там ще остана за старини. Тия държави мисля да обиколя. пп. знам само английски на добро ниво, така че едва ли ще е проблем да си намирам работа само с английски, обикновена, не някаква изискваща висше и местния език. Не че не съм висшист но нашето висше става само за ползване за WC.

Но определено мястото ми не е в България. И в това се убеждавам след всеки един изминал ден......няколко години подред вече. Огорченията са много. Нито мога да се издържам в България, нито имам пари в България, нито имам постоянна работа в България. Длъжен съм да се махна за да оцелея. Колкото по дълго оставам в България толкова повече си провалям живота. А и както казах сред тия хора не ми се живее, не е само поради икономическите причини дори и пари да имам отнякъде пак не бих живял в родния ми град. И въобще в тая държава. Съжалявам че го казвам но си е така.

cwetence

Мисля си, че много добре те разбирам - прочетох си мислите в коментара ти. Мислите, отпреди да емигрирам ;) Като държава, България е не само най-бедната, но и най-неуредената в Европа. Не споря грам. Виж, за хората.... Българите, с всичките ни странности и "екстри", не сме нещо по-лошо от която и да е друга нация. Мога да ти кажа, че колкото се чувствах не в "моя среда" в България, толкова се чувствам и сега, като свалих розовите очила. Макар и сред хора от цял свят. Хората не сме много различни, за жалост. Мога много да пиша, но няма смисъл - ела и виж сам ;) Борбата за по-добър живот е нещо съвсем естествено, всеки си избира начин, и ти желая успех ;)