Уникалната изложба на Александър Маккуин подобри рекорд

Изложбата "Дива красота" с тоалети на покойния дизайнер Александър Маккуин подобри рекорда за посещаемост в лондонския музей "Виктория и Албърт".

Обратно в новината

Коментари - Уникалната изложба на Александър Маккуин подобри рекорд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това мода за живи хора ли е не разбрах?Като гледам там са представени някакви киборги !Хайде със здраве

На 24 юли бях във Виктория и Албърт. Имаще много посетители /може би защото валеше/, но за изложбата на Маккуин имаше отделна голяма опашка, предимно и изключително от млади жени и момичета.

Абсолютно творческо безсилие! Жалък маскарад, а не дрехи за обличане - удобни, красиви, елегантни.

Хахаха, иначе това награди, признание от модни спецове няма никакво значение, след като Реалист обяви, че е творческо безсилие това, което този дизайнер е създал.

А! Че кого обиди колегата? Сатаната ли? Изложбата е издържана изцяло в сатанинска стилистика - факт. И моделите, и декорите, и всичко, но това е търсен ефект - голяма част от успеха на изложбата се дължи именно на това.

Давате ли си сметка, че това НЕ ТРЯБВА да е така и не може да се пропагандират сатанински "ценности" под каквато и да е форма? Извратеното е много модерно напоследък и човек все повече заприличва на скот! Модерни стават и престъпленията на извратеняци! Рогатия дизайнер е бил гей и се е самоубил!

Може би останахте с впечатлението, че одобрявам случката? Напротив! Точно затова защитих коментара под моя. Абсурдът е, че именно сатанистките изстъпления за привлекли толкова многобройна публика, та чак рекордна.