Джей Ло разделила Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Бен Афлек и Дженифър Гарнър са се разделили заради Дженифър Лопес, с която актьорът беше сгоден, пишат американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло разделила Бен Афлек и Дженифър Гарнър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра актриса, много добре се вписва в персонажите, които играе, ама като я гледам ще изгризка и изплюе всеки мъж. За любовница - да, ама за спруга - леле

Латино трътлата отново показа на какво е способна.Хубавица не е, талантлива не е, но като раздруса дупето...

От Дженифър - на Дженифър, т.е. от трън, та на глог...

Изненадан съм, че Бен си е падал по този огромен задник, даже се е бил сгодил. Изглежда жената си заслужава вниманието.

Значи измежду всички участници в сапунката, единствено годините на Джей Ло не са уточнени в скоби след името й. Това е пълна дискриминация, тцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтц

Мъжът не е саламче, да си го бучнеш от чуждата чиния и да си го прехвърлиш в своята. Предполага се, че той също прави избор. Вече е спорен въпросът, с коя глава избира, но той е този, който решава дали да е с жена си или с някоя друга. И да, прави са колегите - алкохолът не прощава никому...

Въобще не е спорен въпросът с коя глава избира, отговорът е еднозначен.

ли не прави едно голямо дупе :)

Няма жена, която да отдели мъж от жена, която го кара да се чувства добре (ако естествено не го е хванала критическата и/или нещо не го друса здраво хормона)

Някои мъже са си със слаби ангели- независимо от възрастта.Те такъв не може да го задържи никоя жена каквото и да прави - дори и най- красивата да е. Но ако усети,че в момента жената има готов негов заместник ангелите се превръщат в дяволска ревност и е готов на всичко ,за да я задържи за себе си.

Сериозно? Това е коментар на някоя девица, която е изчела много любовни романи и няма реална представа от истинския живот.

Отново публикувана велика глупост. Нормално - журналистите трябва да печелят от нещо, а глупаците да вярват във всичко написано.

Един умен коментар! Има надежда значи...

Поне ще си има под ръка цяла задница, и то каква само! А Гарднър пък имаше едни такива сочни устенца-а...Няма какво да го мислим, а да си гледаме наште дропли.

Гледай си дроплата, ми. Дроплясвайте заедно..след като й се е паднал такъв дропльо :D

Д.Гарнър-интелигентна ,красива има излъчване за сметка но тая ц..анка Лопес ,която на всичко отгори,личи и че е голям борсук.

М, не, не ... Дженифер Гарнър - мила, прекрасна, чаровна... Лопес - огън жена! Много са различни, много са хубави и двете, за хубавото. За останалото - Гарнър и пак Гарнър. Бен Афлек не случайно не се ожени за Лопес.

Старата любов ръжда не хваща.

Красив мъж

С две думи - бившите са се поеб...ли от време на време :))

О, Дженифър Лопес има с какво да привлече един мъж, много по-женствена и харизматична е от Дж. Гарнър, а е и жена с характер.

И двете доста си ги бива.

Ще си права ако под характер разбираш каппизна, придирчива и самовлюбена. Не е случайно, че пак е сама.

като гледам снимките на дж-ло на повечето си показва циците и дупето! и на нея и викат звезда?! а, ако аз си снимам и покажа топките на мен викат простак! има нещо смахнато в цялата работа нали ??! ;)))

Нищо смахнато няма. Просто голата жена е красива, а голият мъж, особено голите му топки, не съвсем.

Aма, аз пък ще погледна от другият ъгъл нещата!;)).. дали пък тези цици и това дупе не се показват заради Mечтата,.. за хубави и здрави топки??!! Hагонът и либидото са у всички! ;)))... жените също са ловци нали??!! ;))

както секазва -един ден всичко се връща-може да е след 10 , 20, 30 години но е така ...

Да бе, Дженифър Лопес друг път. Сами пишете:Според непотвърдени слухове!

Жалко за хубавото семейство, но алкохолът не прощава на никого.