17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По злобен и завистливи хора от българите няма. По- голямата част от коментарите са лични нападки. А когато някой отправя нападки относно личният живот на някой не показва точно това само и единствено колко е прост и злобен. Това какво прави Лили Иванова с парите си и има ли дете или това е нейно лично решение. За това се казва ЛИЧЕН живот. Не сте вие тези които да казвате кой да ражда и кой какво да прави с парите завистливи хорица. Но фактът, че трябва да имаш разума кога да спреш е безпорен. За съжаление не само Лили Иванова,но и повечето хора нямат този разум и единственото което постигат е, пе стават за смях. Човек трябва да има разум и да знае къде са границите на възможностите му. Иначе рискува да стане жалък, а дори и да пострада в някои обстоятелства.

Тоя крокодил, пак се прави на интересен.. бабоо, къде ми е ченето, а ?

да е жива и здрава , но трябва да имаш такт и умение да общуваш с хората ... и най важното да знаеш кога да спреш за да останеш както казват икона в очите на поколения българи . На 84 ...???

Толкова е смешно да сложиш снимка от младостта си и да я обработваш с фотошоп. Тези 3те са баби, баби. Трябва да дундуркат внуци. Ама когато Господ не те е определил за това? Едната без деца, другата с обратна щерка.

ЗАЩО НЕ ПРАВИ ДАРЕНИЯ???? В ДОМОВЕ ЗА СИРАЦИ? ДОМОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ??? БОЛНИ ДЕЦА??? КОВЬОЗИ??? ЗАЩО????

САМО ПАРИ СА И В ГЛАВАТА.ИНТЕРВЮТАТА КОИТО Е ПРАВИЛА ВИНАГИ СЕ Е КАСАЕЛО ЗА ОПЛАКВАНЯ ОТ ЛИПСА НА СПОНСТВОРСТВО И ПАРИ !!!ВСИЧКО ПРАВИ ЗА ПАРИ.НА КОГО ЩЕ ГИ ОСТВИ? МОЖЕ ЛИ ДА ГИ ПОХАРЧИ????

нито е родила дете ,нито е осиновила.Всичко да е само за нея. Скъперническо изчадие

Бе ти ли ще държиш сметка кой да ражда и да осиновява лапетии ? Да не мислиш, че твоето семе ни е много безценно ? Пълно е с простаци, агресивни диваци, наркомани, неграмотници, тъпанари...Кой те знае и ти какви си ни ги наторил за "радост" на обществото ни ?

Много е АЛЧНА ,МИЛЯРДЕРКА АЛЧНА.КАСЧЕЙ БЕЗСМЕРТНИЙ !!!

А ти си неграмотна.

Комунистическа проститутка.

Без да имам каквато и да е задъбочена информация по случая, ще кажа: Всеки работи за да има средства за преживяване. В зависимост от това, колко е добър, се формира и неговият хонорар. На певците клиентите са публиката. Тя решава колко да плати. От това зависи и посещаемостта и славата. При положение, че една публика не е останала доволна, то това определя моментното състояние на изпълнителят. А, икони има само в черквите и манастирите. Не е достойно такова окачествяване за обикновеният човек.

Ясно че Лили Иванова е име. Но човек трябва да знае кога да спре. Тя явно няма мярка. Ужасно ми е да я гледам на какво е заприличала на сцената. Напреднала баба на 83 години с минижупи и прозрачни чорапогащници, с шалове да не и се виждат бръчките е наистина жалка гледка. Няма вече естетика нито в пеенето нито във вида и.

алчния вампир решил че му са нужни още пари дори да се опикае на сцената

НЯКОИ ХОРА СЕРИОЗНО СА ИЗКУФЯЛИ, АКО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ИМ Е ДЛЪЖЕН, ЗАЩОТО ТЕ СЕ ЧУСТВАТ ЗВЕЗДИ... ИМА ХОРА- ИНЖЕНЕРИ, СТРОИТЕЛИ- ЧИИТО МОСТОВЕ (НА ПРИМЕР), СА ПОЛЗВАНИ В ГОДИНИТЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ПЪТИ... И НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА БОГ ИЛИ ЗА БОГОПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ... НЯКОИ СЕРИОЗНО СЕ РЕЯТ ДАЛЕЧ НАД ОБЛАЦИТЕ И ВЗЕМАТ СЕБЕ СИ ТВЪРДЕ ВАЖНИ ЗА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА

Сгрешил си територията, за диваците идолите са като слънцето и водата.

Последния албум "Гласове от отвъдното" много и отива.

Ето за това България затъва! Нищо не се цени, нито се ценят стойностните хора! Лили Иванова е една и е изпяла едни от най- красивите песни в българската естрада! Прекрасен глас,музика и текст се сливат в шедьоври! Но това не може да бъде разбрано от един народ,опростачен от чалга,алкохол и просташки реалити! Всичко се пречупва през субективността на масовата простотия! Няма да можем да вървим напред без толерантност и прошка! А Лили Иванова заслужава такава заради прекрасното и стойностно творчество,което създаде през всичките тези години ,без никакви компромиси!

Дъртите червени бабички не искат да пуснат кокала, но отдавна няма за кого да пеят вече, няма го Тошко, няма го ЦК на БКП, но тяхното его е върви километри пред тях, но старостта не прощава, и хубавото е че всичко си има край, какво ли е щеше да е Лили, ако Паша беше жива, а Данчето милото то, хихихи

относно примера, който Петя Боюклиева дава - чудесен, ама в такъв случай Лили ИВанова нека само да излезе, без да пее и да каже нещо на публиката. И цената на билета да не е 100 лв.

Кой ви излъга, че тая е певица? Коорва на ЦК на БКП. Разтваряла си е краката, където трябва, при Тошо селското и компания.

А хората,които са платили 100-на лева за билети и виждат това пренебрежително и несериозно отношение от безспорно примата на бг музиката какво ги топли миналото,щом организираш концерт днес,трябва да се държиш достойно и прилично.Ако не го можеш това,много е просто-спри да организираш концерти,живей си живота.

БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА! БКП КПСС ВЕЧНА ДРУЖБА!

относно пренебрежението към публиката - това е лошото в сллучая! В плевен не беше стъпвала 12г. заради една излагация с плевенчани. Някои грешки в пеенето са простими когато си на 84.

Немедлено църквата да я обяви за светица приживе, уважаемата икона другарката Иванова.

Една икона винаги може да се обезличи, когато се заиграва с дявола!

Е, жената поне на 80+ е изпяла някой фалшив тон, (ако разбира се е имало) а други "звезди" от млади си пеят фалшиво :))))

Не е ли време бабушкерата лили иванова да се кротне в къщи

Дементни баби, продукти на БКПКПСС.

Не смея да попитам ти чий и що за продукт си. Едва ли е за споделяне.

Какво ни занимавате с разни бабишкели???

На Илия да му го.......

Лили Иванова е била звезда преди 20+ години. Сега вече е един човек на преклонна възраст и наистина е време да спре. Има талант уважавана е, но въпросът е че вече възрастта не и позволява.

Mnogo zloba ima v taya publika i kritika

Хората ходят на концерт и плащат пари за него. Те са тези, които превръщат изпълнителя в звезда и изпълнителя никога не бива да го забравя.

Никога не ми е харесвала, но чак да бъде оплювана е тъпо. Виж Петя и оная смлтла де оди боса по хасвалта .... Специално последната ако ми падне я събувам лятото и я пускам на хасвалта(бе бате) ;)

Гжа Иванова пее фалшиво по принцип, ама някои чак сега го чуха. А че презира всички и че се е самозабравила, се видя на концерта. Сравнения с Едит Пиаф, Мария Калас и прочие, са абсолютно нелепи. Те са истински артисти. Г-жа Иванова е с възможностите на санитар от Кубратската болница. Велика....

Вие сте нелеп, публиката прави един артист велик, не критиците му.

Не казвам така, az. Аз слушам класическа музика и джаз. Гжа Иванова нещо не ми се вписва. Всъщност, това, което пее гжа Иванова, е чалгата на соца. Лесно смилаеми, лесно запеваеми елементаризми с блудкав текст.

Публиката на гжа Иванова е с твърде ниска музикална култура и ограничени музикални потребности. А и голяма част от феновете ѝ недочуват.

Друго си е съвременната чалга, казвате.

нарцистичен бабишкер, ай стига се излага! концерти пак в следващия живот

Не ги разбирам ковидарите: Ами като ви е страх - крийте се бе! Самоналагайте си локдауни, носете маски, бодете се. Писна ми от вас вече. Като педерасите сте - никой не ви пита какви сте, ама вие много държите това да се знае.

в случая ти си педераса, който се обяснява

Ей, малоумник, тук не става въпрос за ковидари. Дир са представили историята изкривено. На никой от присъстващите не им е пукало, че не са се спазвали мерките. От ресторантьорския бранш са се възмутили, че тях ги затварят в 23:00 и трябва да има дистанция между посетителите, а това не важи за концерта. Разбра ли сега къде е проблема?

Не ми е харесвала и като млада. И тя и другото бабе дето я защитава са бивши звезди от чаршафите на политбюро.

Тъп смотан български народ...с болка го казвам...и прост Дай му да яде боб и да пърди... Лили Иванова ще плюе...чорапите си не могат да обуят от свинщина...

!

bravo na nshto Danche ,no problema e che imame mnogo slavchovtzi .nesluchaino i Todor kolev izpya :pesen za prostaka ,razkoshna eslavcho tryabav da layaga i da stava s tazi pesen ,dokato proumee koi e i kakuv prostak e, a draskachite mogat samo da dishat prahta na Lili.

Понякога трябва да знаеш, кога да спреш преди да станеш за резил. Скоро с памперси ще трябва да излиза на сцената

Nik (нерегистриран) Лили и с памперси да излезе, пак ще напълни сцената, сигурен съм. За разлика от теб. И мен.

Ще я напълни сцената, то е ясно, ама с лайна! То и за тези, които са на концерта трябва да раздават по два памперса поне ...

Ето поведението на “достойно” отгледаното от Слави Трифонов и компания поколение. Боклук до боклука. Само като си помисля, че са на път да осквернят името (на) България… долни, неграмотни чалгари…

вдигнал мерника,иска преди да го разкарат с шутове да я изчегръса! И то щото отказа да дойде в скапаното му шоу! Та и спретнаха постановка,нарочно я изкатаха извън нерви! Чалга му е мамата!

Не сме вечни. Няма спор че е направила много. Но дори колежките й казват - излизай на сцената само за овации. Може би е хубаво да прави студийни записи, когато е в кондиция, но не и концерти.

А бе Франк Синатра на последните си изяви си забравяше думите и не разбираше, че е на сцената, ама публиката го аплодираше. Като не може да създадете нищо по хубаво от Лили на нейните години я трайте да не се излагате. Ходи вие пейте на 82.

Ми тя не пее без пари, че някой да й търпи капризите. Хората са отишли да се забавляват, не да слушат хленчене.

Хората, които не са съгласни с написаното, са хора, които нямат достатъчно самочувствие за да искат качество, когато плащат за нещо. То е като все едно да викнеш проститутка- да дойде и да ти каже, че я боли главата, ама да прибере кинтите.

Е то пък българския футбол един футбол ама на играят го по стадионите.

E дайте откъс от концерта де, да може и ние да се изкажем.

Колкото и да се напъва, вече е минало. Била е нещо, защо трябва да пада сега, не се ли усеща, кога трябва да спре? Иска с памперси ли да излиза? Да преодолее егото си и да си почива.

Ни@КОЙ никого насила не е водил под строй на концерта. Лилито е реликва на нашата естрада, още от малък слушам и ще се радвам на песните и!

Лили Иванова е не икона, а направо БОГИНЯ!

От кога царският шут трябва да е на почит. Вие сте създадени да развеселявате народа И Царят най вече. Но в наши времена сте се събрали, кланяте се едни други въздигате се до небесата. Само дето истински мислещите хора все така ви възприемат като шутове. За зомбитата дето си свалят гащите от кеф като ви видят няма да говоря. В свят в който шутът е по важен от Царя нищо добро не може да се случи. Който пеел зло не мислел. Дали? Като слушам какви песни пеете ми идва да ви обявя за терористи. Докато гледате кой как е облечен, кой каква кола и златен часовник има едни други хора мислят за нашето общо бъдеще.

Тебе пък кой те е поставил за цар, нещастни човече?

Тая противна бабка пее на плейбек от години. Явно хората са се усетили.

г^уп@к

Защо я тричат? Какво е Станало в Пловдив?

Изчегъртаха я :)