17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Калоян е пълен позор. Не знаех че гейовете ги вземат гвардейци и ,че се побратимяват. Пълен позор.

Калоян е тъпо парче. Ангел макар и с лоша хигиена беше добър и прозорлив човек.

Ма тва на копане или на плевене го би?

Поредната нагласена "битка". Всъщност някой видял ли е наистина дали времената на участниците в тях са такива каквито се обявяват?

Хубаво, прекрасно, чудесно, че не гледам такиви хуйни.

не ги коментирайте.

Иван и Андрей са едни от будителите на най ниски страсти в идиотското си шоу. Антибългарската телевизия БТВ работи усилено да развращава и опростачва българския народ. След Слави тези кретени са машина за дебилщтина и виодитяване. СЕМ са на същото ниво и не реагират на задушаващата посредственост на медийте в България.

Точно казано! Тая година се осраха яко опосумите. Егати хлъзгава любовна история-триъгълник. Непрекъснато занимават зрителите с онези недоразумения Данчо безумният поглед и набедената за "актриса" грозотия, която в сериала "Скъпи съседи" мънкаше и нищо не й се разбираше. Камерите непрекъснато показват двамата убавци. Егати мотото "пътят на една мечта"..... Мисля, че Ангел избра да си тръгне, личеше че му омръзнаха простотиите! Както го направи и певачката... Айде със здраве "българи юнаци" !!!!

Има разлика между ниСък и ниЗък. За дебилЩТината,вИОдитяването и медиЙ- те друг път.

Представление на идиоти за идиоти, вредно и гнусно.

Ангел един достоен здрав български мъж - минал през Ада на тоя свят и съхранил човека в себе си. Както видяхме достоен противник и дори надигра доста по-младия си съперник. Калоян от друга страна - едно хубаво здраво момче, израснало в чудесно семейство, ама глупаво момче, как можа да се лепне на оня парцал със силиконовите подобрения на 100 места по тялото. За съжаление на Калоян много неща в морала му липсват и ценностната му система е объркана. Влече си го простотията и това е. Тази година във Фермата един по един елиминират по-умните и стойностни играчи и ни доказват, че простотията побеждава.

Исках да напиша същото!

един интелектуалец, много прост и примитивен човек. Мързел от класа, като оная баба Яга- Надя. Наистина магарицата и злата интригантка се надушиха с тоя помяр Ангел. Дано скоро и тая да изкарат, че не се трае. А Калоян е младо момче, което тепърва ще израства. Човек докато е млад се учи от грешките.

Тази година Иван и Андрей направиха простотия с промяната в правилата за Арманаха. Сега този с по-дългите ръце задължително побеждава. Трябва да се направи по-подходящ и справедлив регламент.

Не е вярно това за пречупването- завършиха битките наравно 5 на 5.Победата с още 5 точки беше за алманаха- Калоян отговори правилно на 5-я въпрос и това му донесе още 5 точки и победата.Хубаво е че и двамата свалиха килограми и се стегнаха във фермата.Ангел ще липсва- той е интересна личност.

Докато българите гледат " Фермата", Биг Брадър", "Шоуто на Слави", "Съдебен спор"- няма как да очакваме да сме нормална държава. Ако аз напусна тази страна, ще е заради простотията.

Не ни занимавай със себе си ... Ще гледаме каквото си искаме. И да излезеш няма да си Румениге.

същото го има и в Германия. не идвай.

Ангооо,анго , ти беше най интересния персонаж. Много Жалко. Чест ти прави че опита да разбиеш дружинката , но на дуелите има огромна доза късмет. Тъпо е да се избират силни противници, така накрая се промъкват слабите.в никой спорт силните не се срещат в началото.