Възможни ли са каскадите от ”Бързи и яростни 7”

Коли падат от 3000 м една след друга; Пол Уокър бяга върху камион, който пада от скала, и скача върху друга кола; Вин Дизел прелетява през небостъргачи.

Обратно в новината

Коментари - Възможни ли са каскадите от ”Бързи и яростни 7” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първите серии бяха страхотни ,после сейфове хвърчаха падаха от НЗ колко си високо а и точно в колите и нищо им няма нз мое мнение си е посл серии са си голяма фантастика особено 6 И 7-ма.аз че съм луд съм ама в тези серии се замислям ,,дали съм достатъчно луд,,:)))))

Не.

идеята е да хванат балъците да дадат по 5-10 лв за 2 часа

Типично изказване на бълкански тарикат НАДРЕБНО :) Ние сме най-умни и хитри...Ами не им давай тогава. Давай ги за пиене или може би затваряш буркани.

Аз съм стажувал в киноцентъра и мога да кажа на най-"здравомислещите" тука ,че дори когато нещо в киното ви изглежда реално, се лъжете. Например доста от сцените се снимат на зелен екран и се добавя снимка или видео като фон. Например когато има сцена в кола, фонът през стъклата е добавен. Да не говорим за 3D елементи добавени към видеото и тн. Така че, дори и да сте много "здравомислещи" пак се оставяте киното да ви излъже.

Ако всичко е съвсем реалистично и логично, няма да е интересно. Щеше да е документален филм, а опита показва, че такива филми са адски скучни.

Някои неща на киното са направени така защото просто седят добре на екран. Примерно взривовете на колите в киното са една измислица за да седи по-ефектно.Реално, ако единична каскада е възможна, то няма да е възможна поредицата от множество каскади една след друга както е във филма. Хората няма да оцелеят, както е казал и самия учен.

идеята на тези филми не е да са достоверни, а да забавляват зрителя, което и правят. останалото е дрън-дрън-бла-бла-бла

те забавлява нещо, което виждаш, че не може да се случи и с него те правят на идиот де факто?

Ти така отричаш половината жанрове в киното. Примерно "Властелинът на пръстените" е доста фантастичен, но това не пречи да е толкова харесван.

как точно ще те направят на идиот с игрален филм, ако не си си идиот?

Ако главния герой ме преследва с малка и бърза кола, а аз съм с огромен камион, изобщо няма да го чакам да ме настигне, да се изравни с мен, да се качи на камиона и да влезе в кабината. Просто го изчаквам да ме застигне, и точно когато е зад мен - бия спирачките. Оня ще се размаже и филма ще свърши.

така е - големият камион има значително по-къс спирачен път от малката спортна кола.

Този филм не е ли по действителен случай?

В действителния случай Пол Уокър загина, мир на праха му.

То нали затова е "кино", за да може да ни покаже света от "другата" страна, а не какво е в действителност...седнали да разсъждават..пффуу все искат да орезилят даден филм, книга и т.н., който не му е интересно да не гледа и да не чете...филма си е супер!

- Only in Люлин !

КОЙТО ОТИВА НА КИНО , НАЙ-МАЛКО ОЧАКВА действието да е подчинено на някакви закони! това да не ти е турска сапунка, това е екшън и човек отива да изпита част от адреналина, а това разбира се става с леко преувеличение

Тогава направо отивай да гледаш междузвездни войни. Такива бози като тази я гледат само пубери мечтатели или възрастни дебили...

само руснаците ползват парашут за да приземят успешно танк с екипажа .. а другите си фантазират в киното подобни неща,но са далеч назад в реалността от такова нещо.

Те руснаците и без парашут могат да го приземят!!! Само дето екипажа ще е в насипно състояние!!!

УСПЕШНО. Трудно ли ти е да четеш? Франция дълго време прави опити , но така и не успя и се отказа.

През целият филм докато го гледах си тананиках онази песничка - Летя със колата, летя със колата ...