Коментари - Коко Динев: Нямам толкова голям успех сред жените | Лайф.dir.bg
назад

Коко Динев: Нямам толкова голям успех сред жените

"Не съм женкар", обяви спряганият за слабост на фолк певиците Коко Динев в интервю за bTV.

Обратно в новината

Коментари - Коко Динев: Нямам толкова голям успех сред жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човечецът прилича на амеба :( Съвсем откровено го казвам и със съжаление, а не с желание да го обиждам! Как тези жени са правили секс с него, не ми е ясно! Може би в много нетрезво състояние или как?! А, ако съм мъж, никога не бих си легнал с жена, преспала с някой, приличащ на амеба, независимо тя красива ли е и т.н.!

По- скоро на Jabba от Star Wars.

ЕМИЛИЯ Е ПО НАГЛА И НАХАЛНА ОТ АНЕЛИЯ И ЗАТОВА Е ВСЕ ОЩЕ С КОКО ДИНЕВ. АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ СРАВНЕНИЕ ЗАКОННАТА СЪПРУГА АНЕЛИЯ Е МНОГО ПО ЧАРОВНА И ХУБАВА.

Сред жените няма успех, но е във вихъра си сред малоумни чалгарки

Точно / +1

както каза половинката му-Eмиля в едно интервю-финансово красив

без самнение, ко ко си плаща за женските услуги. когато бог саздал мажа му казал "давам ти 2 глави, с едната да мислиш, а с другата да се кефиш, но запомни, имаш крав само за едната. исползуването на едната автоматически изключва другата" явно ко ко не знае това божие откровение и ползува само долната си глава' което го освобождава от мислене.

хаиде коко, без скромности, вартиш чалгадджииките на шиша си като цвартиящи чевермета.

Ццццц.. Човече, научи се да свързваш в членоразделна реч жалките си зачатъци на мисловна дейност, преди да тръгнеш да пишеш по форумите...

Защо всички се оравят на тъпи и не кажем истината - фокл певачкоте са с Коко заради парите му, както и всяка друга жена. Нито е интелегентен, зле изглеждащ..... остават парите. Да го превърнем в един асистент в БАН, със същатата интелегентност и външен вид, пък тогава да говорим за успеха му сред жените а?

И ВИЕ НЕ СТЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН ОТ КОКО ДИНЕВ - ПОЗНАВАМ ВИ. А И ВИЗИЯТА ВИ Е КАТО НЕГОВАТА ПОЧТИ! :))