Министър Владо Пенев смени ”Мерцедес” с колело

Министърът на културата Владимир Пенев смени служебния "Мерцедес" с колело, забеляза репортер на "Булфото".

Обратно в новината

Коментари - Министър Владо Пенев смени ”Мерцедес” с колело | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Няма да се учудя той да е викнал фотографите;-)))а мерцедеса да го чакал .....след фотосесията;-)))

Браво, Попов!....добре ти се отразява новата служба!

То за София май метрото и колелото са най-удачния транспорт!Браво на него, че не се прави на много важен.

С което става още по-любим актьор и прекрасен човек!

НИКАКВА РЕКЛАМА НЕ Е!МЕРЦЕДЕСА НЕ ГО ПРАВИ ПО-СТОЙНОСТЕН!

Изглежда в супер форма!

Браво на човека да се раздадът и на останалите министри колелета

Е докога ще им се раздава. Да се блъкнат и да си купят. Ако не им стигат парите за нови, втора ръка има бол.

Браво, Попов!

Е кво браво бре. Купили сме му мерцедес, а той и колело иска. За сега де, после не се знае...

И ПР да е, пак представя идеал, който е много по-приятен от обикновения навъсен дебелак до скъпата кола, към който ни карат да се стремим.

Леле леле леле леле Ана толкова си тъпа ! Да тъпа си 2 поста 1 след друг взаимно изключващисе ! Та ти си противоречиш смотло. Майко мила колко мъка има. Селяни кога ви дадоха да пипате компютри селянииии

Само така, браво!

И последната надежда, че не си умопомрачително тесногръда, злобна и явно семпличка .....изчезна.

Не й обръщай внимание - тя хейтва под всички теми. Явно така се чувства по-значима.

поредната постановка, а и плаче за глоба нито каска нито жилетка... ама кой да го глоби тука има закони за кокошките само - за другите широка усмивка

Такъв закон май няма в БГ.

Човекът си кара точно по правилата - в дясната част на платното. Каските и жилетките не са задължителни и не бива да стават. Велосипедистите са пълноправни участници в движението. Много ме радва тази тенденция с колелата!

Ако за водач на мотор или скутер се изисква каска...то защо за велосипедист да не се иска?

Актьорът си е актьор ... Вари го, печи го ... Театрален министър ... А бе културата ... Дженк ...

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ПРИМЕРЪТ МУ ДА Е ЗАРАЗИТЕЛЕН

Защо пък да е реклама? Фотографът случайно го е срещнал и щракнал. Аз пък съм засичала и то не един път Юлиян Вергов с колело. Но и да е реклама - няма лошо. Нека всички да взимат пример.

Велосипедът е от най-великите открития като индивидуално средство за придвижване. Просто в България ганьовците си мислят, че само социално слаби и пенсионерите карат колелета. Няма кой да им обясни , че една голяма част от велосипедите които се въртят по улиците на България са на цени повече от изгнилите таралясници с които се гордеят.

Напълно си прав. В доста случаи колелата които мяркам по улиците се въртят около 2000лв - нещо което едва ли може да си представи един горд собственик на таралясник, който само замърсява околната среда!

Велосипедистите се множат и сега очаквам по български да се приеме закон за велосипедистите - засължителна гражданска отговорност,данък мобилност,екологичност,винетка за парка и велоалеите :)

Само преди около час го видях до МО. Бе облечен като гангстер от Бронкс - виснал на задника широк анцуг, пухенка и ямайска шапка. Или беше в роля или пък си бе естествен, но в никакъв случай не създава асоциация за министър и то на културата.

Докато си нагъвал боб сигурно? Значи човека като е министър дай специално за "взискателните" чародеи като теб да носи все фрак и редингот ?! Интересно ти с какво си бил облечен или си чакал намаленията на Мол "Илиянци"?! :)

Гле'й ся....човекът е министър и има нещо наречено дрескод. Като се е хванал на хорото-ще го играе. Не може да е министър и да митка по анцунг примерно. А не като ББ да се появява в разни смешни раирани блузки и пуловери

НЕ МОГАТ ЛИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИЦИ ДА СЕ ПОУЧАТ ОТ НЕГО.НАЛИ МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА И ХОРАТА!

Браво Владо дай им пример на тея тюфлеци дебели от Парламента дето само си возят задника и ядат като за последно. Някъде гледах в Скандинавските държави депутатите се возят с Градския транспорт. Ама нали ние сме голяма работа.....

ВНИМАНИЕ ДЕЦА снимките могат да причинят силно емоционален афект, който може да причини шизофрения. Преди да ги разгледате, моля консултирайте се с психиатър. Карането на колело без каска и протектори на улицата и особено в София е изключително опасна за здравето и живота. То не е игра и изисква умения и ориентация, без които шансът за оцеляване е изключително малък. Моля не се залъгвайте от веселите снимки и широката усмивка на актьора, той е професионалист, а снимките са обработени на фото шоп от специалисти.

Май шизофренията само при теб е подействала. Каска и протектори само при екстремно колоездене. В София ти стига здрав разум, познаване на правилата за движение (най-важното е да различаваш червено от зелено) ... маааааалко късмет някой шизофреник в скъп автомобил да не те засече непозволено.

Дори да е реклама - това е една добра реклама. Нека да има повече такива примери. Служебните правителства винаги са били по-добри от политическите, и в тях е имало по-свестни хора. Обаче след 12-ти май пак ще ни наденат хомота...

бат Бойко на колело по улиците и десет бодигарда припкащи наоколо...:))) Няма да може да се прибере в къщи от раздаване на автографи - от народната любоФФ оттърване няма !

Хихихихи:))

ПР или не, мисля, че примера е добър както за разни политици, така и за цялото общество. Който не е карал колело по софийските улици не знае какво ескремно преживяване е на моменти. Аз лично го поздравявам за този жест и се надявам да кара по-често, а не само заради 22-ри април.

Нали и Плевнелиев беше велосипедист, ама не слиза от мерцедеса за 1 милион.

Старите комуняги, вело маняци.

Най-после мога да кажа за някой от властта БРАВО!

Имам някой забележки: - карането на колело по пътната мрежа изисква каска, светлоотразители и др. Той не разполага с такива, съответно би трябвало да кара по вело алея. - колелото няма калник на задната гума, тоест сакато му ще бъде изпръскано, а това го прави непригодно за човек от неговия социален ранг. - карането на колело с костюм в топло време означава, че ще се изпоти, тялото ще изхвърли доста токсини, с което ще причини дискомфорт на колегите си, както и на самия себе си. Всичко това мили деца е, наречете го ПР, или даване на личен пример все едно. На мен лично ми харесва, изглежада ми рационално, харесвам този личен пример, та дори и предварително организиран с участието на медия, все пак трябва да придобие публичност, нали така. Приятен Ден

Не мога да се съглася със забележките ти :) От снимките е, видно, че колелото е със светлоотразители, каската е задължителна за мотористите, а в момента е достатъчно прохладно, за да не се изпотява човек ако кара бавно. Между другото в страни като Холандия и Белгия е съвсем нормално човек да кара колело костюмиран. Странно защо в България тези хора се възприемат за откачалки :)

Тук са откачалки, защото за разлика от Холандия тук има кал, мнооого кал.

Каска и протектори ще са ти необходими само при екстремно колоездене. Не че по пътищата в столицата е нормално за европейска столица, но за здравомислещ човек не са нужни чак такива предпазни средства. А за потенето, просто му е нужно добро колело и няма да са необходми прекомерни усилия водещи до голямо отделяне на токсини, което само посебе си въобще не е вредно. То и при ходенето пеша се отделят токсини.

Искаш да кажеш, че карането на колело по софийските улици не се счита за екстремно колоездене?!?

Дари

И аз имам забележка към теб, Лоренцо! Намери българска граматика и разбери как се употребява буквата Й в българския език! И с риск да не публикуват повече мои коментари, ще кажа (т.е. напиша), че отсега нататък, винаги когато имам време да чета постове и видя Й, поставена в края на дума в множествено число, ще пиша реплика. И така, докато се спре с това недоразумение. След това може да започнем обучение за употребата на пълен и непълен член :)

Преди да си избиваш нервите и злобата върху хора които непознаваш вземи и се информирай Самият той ПОДЧЕРТА неколко кратно, че не иска да има общо с политиката след края на временното правителство.

Е на това му се вика популизъм. Качил се на велосипед и има веднага готов журналист с фотоапарат. А утре пак на Мерцедеса. Защо не продадат служебните си мерцедеси и БМВ-та и да купят по едно колело за всички в министерството. Тогава ще го призная за радетел на икономиите.

Ако знаеш какви колела има, които заедно с всички възможни аксесоари - все едно си купил БМВ. Сигурен съм, че биха си изпълнили бюджета и биха си купили по едно такова, с всичките аксесоарчета. :)

САМО ТАКА! ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МИНИСТРИ-С КОЛЕЛА И РАНИЦИ! ЗА ДЪЖДОВНОТО ВРЕМЕ-С ПО ЕДНО ДЪЖДОБРАНЧЕ ОТГОРЕ! ТАКА ХЕМ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ХОРАТА, ХЕМ ЩЕ ОПРАВЯТ ВЕДНАГА УЛИЧНИТЕ ПЛАТНА, ХЕМ ЩЕ СПОРТУВАТ ЗА ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!

Ще вземе да го блъсне някой... напорист шофьор, ще си останем без култура!

То защото много я има КУЛТУРАТА

Защо господин Министъра ,не е екипиран с жилетка и Каска ,задължителни за движение с колело ?

С жилетка само нощно време или извън населено място.

Селски хитринки.И точно в тоя момент случайно журналист го снима

Само така, министър Пенев! Ето за това Ви уважавам Вас!!!

Поздравления! Надявам се да не е роля за един ден.

кога ли софя сте заприлича на хагуе? не е толкова трудно...а колко е полезно само. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотен пример! Нека се множат велосипедистите! Какъв по-хубав начин да си опазваме планетата Земя!

Хвала и поклон пред Владо Пенев дано прихванат от него всички ;министри;

много добар пример и за останалите около него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много готин човек, поздравявам го, много други трябва да последват примера му, а не да дебелеят на столовете си.

Евалла,брато!!!

И с ролкови кънки ще тръгнат, след 12 май!

браво владо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.