Бриджит Бардо с писмо до котката на Лагерфелд

Италианската модна къща "Фенди", чийто художествен директор е Карл Лагерфелд, насрочи за 8 юли ревю "висша кожа" в Париж и това разгневи актрисата.

Обратно в новината

Коментари - Бриджит Бардо с писмо до котката на Лагерфелд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, и какво разбра котката от написаното писмо? Ще може ли да отговори? Това вече са глупости, чак превземки! Обичайте животните, но не се само забравяйте, животните са създадени от бога да служат разумно на човека! Разбира се, че съм против мъченията на всякакви животни, но всичко си има място!

Котката всичко разбра,тя е полиглот с висше образование и разбира правата си по закона за защита на животните и евродирективите!Хай сега,прибирай и нашите кучета,дето се хранят от кофите за боклук,иначе фондацията остава безполезна!

Ми що не казва нищо за нашите бездомни кучета които шетат по улиците.,а-а-а защо мълчи,да дойде и да види!Техния начин на живот хуманен ли ,улицата естествена среда ли е,къде спят,къде се хранят,къде се лекуват,къде ходят по нужда,егати!Да се чувства поканена и по бързо да идва!И има равнопоставеност между домашните кучета на каишка,с осигурен комфорт,храна,лекарства,ваксини, и грижи с бездомните?Много моля г-жа Бардо поради липса на приюти у нас ,финансиране,спешно да се заеме чрез нейната фондация с нашите бездомни,да ги осинови,или да им намери приемно семейство,че това положение не се търпи отгодини!Както и патканите да си ги прибере,че на котките им идват в повече и не смогват,а на хората още повече!

Съгласен с втория и четвъртия коментар (отдолу нагоре) - те казват всичко. Но също така и ББ е куку.

Един виц накратко за животните, хората и отношенията между/към тях: Нане Вуте бил дълго без жената в къщи и онодил козата. Обаче го видели от Дружеството за защита на животните и го дават на съд. Съдът постановява "виновен" и го осъжда на затвор. Дават му последна дума. Той пита: Жената мога ли да я таковам? Даже си длъжен - отговарят. А мога ли да я заколя? Отиваш в панделата на момента!-отговарят. Козата мога ли да я заколя? Е, па твоя си е, коли я. Ама не мога да я онодя? Не! Ега ти закона : кого мога да заколя - не мога да онодя, кого онождам - не мога да заколя... Карайте ме!

Във Франция бяха останали само три мечки, но ББ се беше захванала да защитава мечките в България.

не забравяте че за да се получи 'настръхнала' кожа животните се дерат живи. това е нехуманно и не нормално. за гладка кожа се използват животни вече убити. колкото и да е не хуманно да се убиват вивотни за ядене, въобще не може да се сравнява с дрането на живи животни.

Един вид да ядем животните без да ги убиваме?

Хора, вземете се лекувайте най-накрая. Тази безумна злоба до никъде няма да ви доведе. Липсата на родителска, приятелска или любов в семейството не може да се "лекува" с извратена любов към животните. Опасни сте за себе си най-вече. Човек не може да живее мразейки цял живот. Опитайте да намерите смисъла. Потърсете помощ.

Кое е извратено в това животни, които по презумпция са диви да имат право да живеят в естествената си среда, а не да се кичат с тях разни псевдо елитни боклуци. Ръцете на тези хора са изцапани с кръв. Животните, които дерат са толкова беззащитни, че е жалко. Хората не сме център на вселената, но ще го разберат децата ни, когато е късно. За съжаление. Нямаме право да се гаврим с природата, накрая тя ще се изгаври с нас.

Извратено е да мразиш света и себе си и да не го осъзнаваш...

Същото могат да кажат и природозащитниците по адрес на такива като теб, при това с по-голямо основание.

тая мумия няма ли да си заминава от тоя смят че като му гледам ъндетския фейс и ми се драйфа!

Като си спомня каква жена беше ББ...А сега е изперкала и заприличала на мумия.

А Лайнефелд на какво ти прилича?

E на 80 години на какво искаш да прилича? На ГМО баба?

Зор й е на мумията, че Бардо писала писмо.

Бабо Бриджит няма ли за теб някое деденце, че да си гледате старинките на плажа

Хората ще станат по-добри ако не ядат месо.Ако спрат да отглеждат едър рогат добитък, ще намолее озоновата дупка. Научно доказано.

Нали позастарялата и забравена актриса трябва да напомни за себе си !

На нея не й пука, че е стара и позабравена. Със защита на животните се занимаваше и когато беше на върха на славата си. Явно наистина обича животните и я е грижа за тях. В случая е проявила чувство за хумор, но явно някои са имунизирани срещу него. :)

Въпросната позастаряла актриса при всички случаи е по-актуална от теб към днешна дата.

Дрехите от такава кожа с естествен косъм са демоде. Карл Лагерфелд е на път много да се изложи. Помнете ми думата!

Има голяма разлика между дреха, направена от кожа от животно, което е заклано за храна и дреха от животно, убито само заради кожата, за да се украсява с нея някоя "важна дама".

Да дереш животни само за да се облича някоя маймуноподбна твар като Кардашиян с тях е абсолютно недопустимо. Гладката кожа се добива от животни, които така или иначе се ядат, а е глупаво да се мисли, че целият свят ще се откаже от месото. Случаят с дрането на животни, чиито трупове после се унищожават, и то това дране само заради суетата на някой без мозък е съвсем друг. Особено при наличието на еко кожи на пазара. Не е израз на престиж, а на върховна глупост носенето на кожа с косъм.

Лагерфелд отвърнал с писмо до катеричката на Бриджит...

Надали е катеричка ама нейсе. ББ си има пор а не катеричка.

Докато ядем месо, всякакви организации за защита на животните са пълна глупост... Как така не можеш да ритнеш куче например (ако си се почувствал застрашен), но съвсем законно можеш да заколиш малко пухкаво агънце, което не би могло да навреди на никой?!?