5 експертни съвета за чиста кожа

Дерматоложката на Синди Крауфорд и Кейт Мос даде полезни съвети за кожата пред "Harper's Bazaar".

Обратно в новината

Коментари - 5 експертни съвета за чиста кожа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че момичетата от много рано се гримират, използвайки и евтина козметика, защото толкова са им възможностите. Някои даже си спят и с гримовете. Това води до прецакане на кожата въобще. Така и не осъзнават, че с ЕЖЕДНЕВНА хигиена (достатъчно е лицето се измива поне 2 пъти на ден само с хладка вода), спорт и без грим ще имат не само хубава кожа, но и тяло поне до 25 години. Разбира се има и изключения, при които въпреки горепосочените грижи, пак да си имат проблемна кожа, но при такъв случай е по-добре да се консултират с лекар, а не да четат тъпи блогове и таблоиди.

Миенето на кожата на лицето с топла вода и сапун изсушава кожата, което е научно доказано. По-скоро трябва да се използват специални продукти за грижа за лице, които не изсушават.

Според написаното кожните проблеми са всъщност един или няколко вида пъпки. В същност има около две хиляди различни кожни болести , а особеностите на кожата и грижите за нея се влияят много от възрастта , навиците , работната среда и т.н. и т.н. и т.н.

Съветващите са пропуснали най- важното съвет н-6 " посещавайте пластичния си хирург редовно и кожата Ви ще бъде , като на новородено

Навършете 40г.

Да ти имам дерматолога. Гооолям майтап.