Приспаха с газ Дженсън Бътън и жена му, за да ги оберат

Британският пилот от Формула 1 Дженсън Бътън и жена му Джесика станаха жертви на обир, съобщава в. "Сън".

Обратно в новината

Коментари - Приспаха с газ Дженсън Бътън и жена му, за да ги оберат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както обикновено се публикува не потвърдена информация. До вчера нямаше официално подвърждение на френската полиция за използването на упойващи субстанции. Твърдението се базира на това, че Бътън не се чувствал добре сутринта след обира. По въпроса защо се носят толкова ценности на почивка, главното е стойността на годежня пръстен на съпругата му (250,000). А като имаш вила имаш и неща вътре в нея. Преди две седмици почивахме във вилата на друг пилот от F1 и имахме на разположения два автомобила които се така да се каже се 'съхраняват' в гаража на вилата???

Това с упойващия газ се практикуват от много години в Испания, Португалия и Южна Франция. Българите нищо не са измислили. Но е ужасно, защото, ако предозират могат директно да ги изпратят на ония свят без жертвите да разберат нещо.

А те с какъв акъл носят на почивка вещи за половин милион евро?

с какъвто ти носиш вещи за 100,- лв

Приспаха..Много зловещо звучи.Добре че не са се събудили докато ги обират ,щото щяха да ги убият

Бахти пръстена !!!

Ам нека мен ме оберат, дет нямам климатик и се охлаждам, като съм си отворил всички прозорци и врати. То туй става само кат сичко е затворено за да бичи климатика

Изобретателни крадци, няма оръжие, няма свистене на куршуми, няма ранени. Няма и противодействие.

За съжаление това съм го чувала лично от потърпевш тук в София, бяха ги обрали хората изцяло, та не знам чий патент е, но е ужасно.

Този спорт с упойващия газ се практикува в момента с голям успех по черноморските ни курорти. Да проверят имало ли е в момента в Сен Тропе български граждани.

Да бе, българите са измислили топлата вода! Я стига се прави на и нтересен.