Кралица Рания сподели видео от епичната сватба на принцеса Иман

Булката беше в рокля на Dior и изпратена до олтара от брат си, престолонаследника Хюсеин

Обратно в новината

Коментари - Кралица Рания сподели видео от епичната сватба на принцеса Иман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да ги разкара от задника ми и обкръжението ми, Jordan.gov.jo, "Джордан" ЕООД и Ахмад Дайем, знам, че ми е апетитен задника, но няма да го имат. Аз ако реша да я раня Рания, няма да оживее. Като кралица към кралица. Хаха.

много е красива булката...изящна, достойна дъщеря на Рания, на най-малкото братче изглежда тъжен ..хубаво момче....

Много хубава сватба, изискано без кич нежно..и цъфналите дръвчета...Всички имат много хубаво интелигентно излъчване...боже като си помисля за нашите Випеси

Видеото е много хубаво и интересно. Булката е хубава но ми е семпла и доста европейска. Но майка и, е красива и с вкус както винаги. Само не разбрах, този младоженец с гръцки корени и с родители християни, от къде му идва това име Джамал? Чудно как принцесата не я дадоха на някой богат арабин а на този смесица. А годеницата на бъдещия крал и тя по-висока от бъдещия си съпруг, както сегашната кралица Рания. Явно се опитват да подобрят гена на монархията чрез съпругите.

А, епична е и бедноста на йорданския народ. Контраста е страшен. При такава бедност в страната която управляваш, ти да живееш в такъв лукс, си е престъпление.

Епа , честито! Изглеждат искрено щастливи младоженека как се е нахилил на 32 карата, браво , браво! Я си мислич, че и булката има голем шанс да е непробвана още...те там по ония краища държат на тия табиети..