17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно, понеже превъзнасяха у нас срещата на Радев и Радева с кралицата си помислих че заглавието КРАЛСКИ ШИК....се отнася за тяхния прием, защото се говорише за неотразимия шик на Радева Но ха-ха слезнах на земята.

на кралското холандско семейство със нашия президент и президентшата.Дори и външно си приличат.

Ден не минава без информация за кралицата-майка, кралицата- търтей, херцогинята, графинята, на Муйчо леля му от Лондон, Пипа...АЙ СИКТИР!Имам чувството, че сме “квартал” на Лондон.Пууууу!След малко дайте за МегЪн, с какво е била облечена и дали й се е очертало коремчето, че не мога да си изпия кафето още от вълнение.

Лъскав шик и нищо повече. Тези хрантутници няма ли да се захванат с нещо смислено. Търтеи ниедни! Безсмислено съществуване, ама така са намерили. Освен да харчат за отживели тоалети нищо друго не ги занимава. Ама и англичаните са едни гламави... за какво ги хрантутят? Поддържат илюзията си сприказки и легенди от времето на Братя Грим.. илюзии празни.

Абе щом ингилизите имат много излишни пари-да си ги поддържат!Те и нашите хрантутници не са по-малко !

Ежечасно и всекидневно дир-ника ни залива с "новини" за английското краско семейство, от което нищо добро не смевидели, няма и да видим. вЪПРЕКИ МАСОВИТЕ протести на 99% от читателите, на които ни омръзна да ни се навирна в очите какви одежди носят. Дир-никът не престава обаче. Предлагам БОЙКОТ - коментарите и отварянето на простотиите им само им генерира реклами и те продължават да ни дразнят. Кое му е аристократичното на физиономията на чарлз ушев, на камила, на елизабет- грозни са , поне нещо одухотворено да имаше в тях и пак мястото им нямаше да е на първа страница в националните ни медии

За какво ни ги навират ежечасно и ежедневно в очите? Англичаните от край време ни недолюбват

Ти предпочиташ Да не занимават с отношенията между джуджето Путин и джуджето Медведев?

Радеви присъствали ли са?

Само ще кажа ДИЗРАЕЛИ- техен виден предсдтавител и Априлското въстание и прочие ипрочие. Нашите медийни прос...тутки сега им правят метани, така какато техни мвеличества на султана едно време. Жалка история

Да не би да не ни занимават и с неговата мазна и самодоволна физиономия?

chekur

Търтеи и тунеядци! Дай им да се плодят като хлебарки и да харчат! Никаква полза от тях!!!

И аз си помислих ,че е било в тяхна чест ама съм сбъркал:))))

Какви ли пари се трошат за тоалети и организация, грешни пари !!!

Деси, ти щомпредпочиташ да им се подложиш И на английската кралица и цялото и кралско войнство си е твой проблем, която въобще и не подозира за нашето съществуване или когато случайно го забележи е винаги в ущърб на българските национални интереси. НО на мен категорично ми е омръзнало и считам, че е крайно унизително т.нар. държава да е постоянно рацзчекната и н стойка Г, ту на Русия, ту на САЩ, сега и на тия грозници им се подмазва, те ни смятат за по- долни от бродягите по техните колонии. В суверена държава ли живеем или в бордей. Милата ни Родина е превърната в долнопробна разпоретина от блюдолизци, такива като теб!

А ти какво бе момче 3 искаш една държава джудже да има някаква стойност няма никаква стойност И затова ще си живееш като Роб и ще зависиш ту от едната ту другата

е добре да тракаш по клавиатурата много е полезна

Що не разкажете и за негово величество белгийския крал Леополд II и неговата "филантропия" към Конго например

ма . Холандия например е наполовина по площ на България. Ама дай им на прост и неграмотни да се възхищават на роклите на кейт и меги, щото то мозък за това не се иска. Вземете се ограмотете поне малко.

Вече си мисля, че някога в миналото сме били английска колония, та е това непрестанно ежеминутно навиране в очите ни на тия нелицеприятни особи. Как пък не написаха тия редактори една статия за ужасните им зверства. Прочетете "Империя" на Джеръми Паксман.