Вместо в Уиндзор, кръщават Лилибет в Калифорния

Говори се, че Кралицата скоро няма да се срещне с внучката си, която носи името й

Обратно в новината

Коментари - Вместо в Уиндзор, кръщават Лилибет в Калифорния | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат никаква работа в Англия. Нали я напуснаха, напуснайа двора и длъжностите си. Аа, всъщност искаха да ги запазят, ама без задълженията, които идват с тях. Ее, така не може, само на хляба мекото и на живота лекото. Да си живеят там в Америка и да ни оставят намира. А и без това не вярвам да са много религиозни. Те такива Юди нямат респект нито към семейство, нито към религия.

Не , че е нещо но все пак имената на църквите са Епископална и Англиканска съответно - Епископска и Английска деноминации няма.

Да кръстят детето с бебешкото име на кралицата е гаф.

По делата им ще ги познаете! Най - великият политик на този свят, неговият юридически създател, е кръстен на чичо си Юстин ....умалително Юстиниан (Юстинчо). Но днес Юстиниан е и Светец и Авторитет на държавност и Законност. Въпреки че чичо му Юстен е тракийски селянин станал император на 70 г и незнаен как да подписва държавните документи - бил е тотално неграмотен. Зотова пък, синът на сестра му, Юстиниан преобръща световната история.

Чакам статия на СЪН - "Шок и ужас! Лилибет е много черна и Кралският Двор не я приема! Повече за расизма в Бъкингам четете в следващия брой!"

Разплаках се . На Чехлю отново му сложиха чатала .

Благодаря за разясненията относно кралското семейство. Сега отивам да си простра прането на терасата.

Моето изсъхна, сгъвам го вече.