Трескава подготовка за кръщенето на принц Джордж

Кралският монетен двор на Великобритания съобщи, че кръщението на принц Джордж, първородното дете на британския принц Уилям и съпругата му Катрин, ще бъде отбелязано с изсичане на възпоменателни монети.

Обратно в новината

Коментари - Трескава подготовка за кръщенето на принц Джордж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги Онегавон! Тя тая рубрика за новините от кралският двор фактически си съществува. Аз мисля, че причината за това най добре е изразено от колегата със странният ник "нищо". Англичаните, виждайки бързата деградация на някогашната империя "в която слънцето никога не залязва", се самозаблуждават, че щом кралицате е все още жива, то тогава и империята е все още жива. Това е причината за цялата тая бутафория. Аз я сравнявам с избираните на ламата в Непал. Нарочат някое момченце за прероденият лама и той си внушава, че тове е вярно. Така е и с английските принцеси. Нищо нова под слънцето.

Рубриката била Лайф. А вчера разправяха, че българите не знаят чужди езици. Може би ги учите само с чуждици.

Къде е треската? А дори да има такава, това новина ли трябва да бъде, па дори и за рубриката развлечение?

не ме вкарвайте в църква за да ме декодират и увредят подава негово ...прероден при кети и баба си

ново от Шекспиря за недостойния, тъп и продажен кралски двор. Камили и извратени принцове...

Може ника ти да е нищо, но като чета написаното от теб си едно голямо нещо. За да обхванеш с две изречения една цяла тема, казвайки всичко важно за нея, си трябва и мал ко талант. Смятай, че го имаш.

и неофициална монархия. Една от идиотщините на идиотска Англия, наричаща се Великобритания

правят ни на персонажи от латино сериал, принца ще пръдне , не няма размина се . то на цар КИРО децата също са прицове , пораснаха ,разбойници и бизнесмени станаха , ама толкова ,не ни занимаваха . Да живее прина на Англия и ако се оригне моля да ни информирате .

Бъгингам е бил убит и явно не върви там да се кръщават бебета повече.

Злобари! Колкото и да ги плюете на тях им е през...

Член1

Добре де, това мнение ми го "флаг"-вате за втори или трети път. Какво точно му е нецензурното и заслужаващо модерация ?

quettzy

А на моето кое му беше нецензурното, че го изтри?

голима новина за целокупня булгарски народ ! надуват ни главите и ни тормозят с това ,което се случва с пореднят англииски паразит.... горкят дали сте овладее няква професя,или сте баде като баста си и чичо си ,които са полуграмотни и харесват изключително много ностните клубове. а драскачте от дир.бг, да подават по стоиностни новини! 1

боли ма к

Странно е, че хората харесват монархията. Иначе са сладури тези тримцата.

няма по-оптимистична новина от споделената радост по сватбата на двама влюбени;очакването на първата им рожба;появата на първа рожба и нейното кръщене!защото тази новина се произвежда от двама млади,обикнали Бог и загърбили пошлостите.благодаря и много им се радвам.

Принц Джордж си е паднал на пишочето. :) Да еживо и здраво детето. Ние да му мислим....

Това е една добра новина в началото на деня, която така отблизо засяга съдбата и интересите на целокупният български народ. Бих искал да бъда полезен с нещо в този панаир на суетата, но някак си не си виждам местото. Дали пък да не се задоволя само с участието в коментарите по въпроса. Так и ще направя. А вие?

Прекрасна ирония, Синьоре! Може да предложим специална рубрика за новините от кралския двор, все пак има ли по-важни светски събития от тях?

Аз пък ще си заплюя първа мястото на водеща предаването, докато някоя чалга или модел не са ме изпреварили. Прелагам, предаването да бъде:"Актуални новини от двора"/кой двор, нема значение". Ко ще кажете - ставам нали??