Кръщенето на принцеса Шарлот ще бъде публично

Кръщенето на дъщерята на херцога и херцогинята на Кеймбридж принцеса Шарлот ще бъде публично.

Обратно в новината

Коментари - Кръщенето на принцеса Шарлот ще бъде публично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добе му го каза на аналлизатора. Обикновено зад такива писания стоят най-обикновени цървули.

За първи път кралско кръщене ще бъде публично за обществеността и за пореден път ще бъде платено от редовия данъкоплатец. :) Живи и здрави. Който го може това изкуство е повече от човек. :)

Приятелю, леля ми (Елизабет) си има бюджет, и за разлика от българските кметове, например, не го нарушава с купуване на скъпи играчки. Като коли, съоръжени с играчки за 200000 и повече левчета. И не бери грижа как братовчедите ми ще платят едно кръщене.

Веселино, Веселинке, личи си, че не си от третия, а от 33-третия свят. Какви таласъми, какви тайнства, бе джанъм? Ами иди в една българска църква (това не е МОЛ) и виж как тържествено стават БГ-кръщенетата. Та даже сред-нощ има вече и заря, която ме дразни понякога, но за секунди се успокоявам и записвам в дневния журнал - роди се дете, датето е кръстено, оцеляло та даже абитуриент станало. Жалкото е, че сватбите намаляха по нашите земи. И , Веселинке, остав-ги ингилизите, не им бери гайлето.

Не съм кръстена, но не затова писах. Първо да сравняваш гастарбайтер с принцеса, ами... май онова време, когато уж всички бяхме равни мина. Дори тогава живота на тези в Белене не струваше пукната пара пред живота на висш партиец примерно. Колкото до самото тайнство - бях наскоро на едно такова. Аз тайнството не го разбрах, защото попа си го мрънкаше под носа, но ясно разбрах кое колко струва, това ни го обясниха няколко пъти. Явно и при тайнствата няма равенство, ако платиш повече навярно става по-тайнствено.

Щот е принцеса, ма мръхлоооо! Хората искат да виждат принцесата си, а не гастарбайтери като тебе...

Тази новина не засяга ли само поданиците на нейно величество, защото на мен хич не ми дреме кога , как и кой ще присъства на кръщенето на Шарлотка-да е жива и здрава.

До там ли я докарахте.Ах недей-принцесата.Я се засрамете вие българи ли сте.В Англия дали ще прочетете нещо за България,а. Срам ме е от блюдолизци и чуждопоклонници.

Ами няма да прочетем, щото у нас принцеси са Николета, Златка и Азис...

Много важно! Занимават ни само с ПРОСТОТИИ........

ДА Я КРЪСТЯТ ВЪВ ФИЛИПОВЦИ ФАКУЛТЕТА............ ПОСЛЕ ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА МЕСТЕН МЛАДЕЖ И ДА ЖИВЕЕ ТАМ!? НАЛИ СА МНОГО СОЛИДАРНИ ДОБРИ НЯМА ВТОРА РЪКА ХОРА, АМА МАЙ ВСИЧКИ НЕ НИ БРЪСНАТ ЗА СЛИВА!

Пак измити чинии.